Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tj, je v čase tak 5 let pozadu *7*
  • Ale ty představy jsou ve stylu Dark Souls. Není důvod na tuhle hru nadávat, buďme rádi, že fandové Dark Souls udělali dobrou hru ve stylu Dark Souls ve 2D. Rozhodně lepší než to co představilo Namco na mobily, to byla ostuda...

Osobně si myslím, že je to dobrá reklama jak pro tvůrce, tak pro autory Dark Souls, že hra zasáhla opravdu spousty lidí a i lidi, kteří jsou šikovní.
  • S ničím, bral bych to jako projekt fandů do DS, kteří si vytvořili vlastní hru podle svých představ. The Lords of the fallen je hra co se snaží být jako DS, sice se jí nemůže ani trošičku rovnat, ale furt se snaží. Tohle je ale hra sama o sobě.
  • Tak roluješ kolem toho doprava, nebo taky doleva že, to uměl už první Prince of Persia omg *7*
  • Ty ses telatko vid? Zkus si predstavit ze s nekym komunikujes treba v obchode a porad rikas ,,oh wait,, Meli by te za debilla nebo by si mysleli ze jsi sjetej.
  • up_er
    pro me nepochybila v nicem, recenze je fajn a hodnoceni podle me taky, ty mas spis problem, ze ti nekdo srovnava oblibenou hru s touhle, coz delaji i jeji autori a hra tak byla od zacatku myslena..
  • up_er
    souhlasim a podepisuji v plnem rozsahu
  • Nenazýval bych to mrzkou 2D hrou. Ta hra své kvality má, ale nevidím důvod jí hrát několik desítek a stovek hodin jako DS hry. Leda, jak už tu někdo zmínil, bys neměl dostatečně výkonný PC a nechtěl sis pořizovat PS. A nebo ti hra seděla více než DS, protože pro mě to spolu moc společného nemá.
  • nema zadnou, jen jeho temna duse nesnese, aby nejaka mrzka 2D hra byla prirovnavana k jeho modle
  • Hru jsem hrál, má své kvality, ale nezaujala mě pro pokračovaní jako DS. Hry v DS sérii jsem každou dohrál několikrát a i přesto se k nim rád znovu vracím. Zde tu touhu nemám. ANo zahrát si jí, vyzkoušet, ale proč jí hrát znovu když tu je celá série s podstatně lepšími kvalitami a znovuhratelností.
  • rekl bych, ze o tech hrach (hlavne o teto) toho vis mene ty.
  • s čím bys to jako srovnával, když na tom makali fandové Dark Souls??? *3*
  • Zřejmě neumíš číst. Já nepsal, že hra není inspirovaná, ale že to není hra, kterou bych srovnával s DS.
  • Jake zkusenosti mas se Salt and Sanctuary?
  • božinku ty jsi vůl, tu hru představoval autor Dark Souls videí. Sami autoři to přiznávají, kde se inspirovali *15*
  • Tak to bych tě chtěl vidět jak roluješ kolem něčeho v 2D hře.
  • Na X1 to v dubnu nevyjde určitě, viz jejich FAQ na oficiálních stránkách. Datum vydání hry na PC taky ještě není určený.
  • Na PC to ještě nevyšlo, PS4 má časovou exkluzivitu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit