Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V čem pochybila ? Rolování kolem postav tam je, parry tam je taky, chybí jen backstab. Otvírání zkratek tam je a je skvělé. Když tě zabijí, přijdeš o "duše", napodruhé je ztratíš. Hraje to teď před DaS3 velká část souls komunity (ti, co nemají .jp verzi, popř. X1, popř. nejsou slavní jůtůbeři). Myslím, že autorka má pravdu a ty jsi vedle jak ta jedle.
  • mám staré pc a playstation je moc drahej.. ideální alternativa k Dark Souls III *12*
  • Dobře pro tebe je to kopírka, ale v tom případě si nezaslouží 9/10. Ať tak nebo tak autorka textu pochybila. Pro tebe v hodnocení a pro mě ve formě recenze.
  • up_er
    tahle hra je ale 2D kopirka dark souls...tady neni co resit
  • alladjex
    A kde to prodávají?
  • S marketingem? Vždyť mám sám PS4 a o týhle hře slyšim poprvé :D Asi jim ten marketing moc nejde. .:D
  • Mně přijde taková neznalost opravdu vtipná u recenzentky herního webu a to, jak věčně zmiňuje slovo "Dark Souls".Upřímně paní autorko vám musím říci, že je poznat, jaké zkušenosti máte s DS sérií vy. Ano, viděla jste nějaký ten gameplay nebo jste si to dokonce na nějakou chvíli zahrála, ale každý kdo aspoň jednou dohrál některou z her DS série, nejlépe DS 1 či Bloodbore, by takovou blbost nenapsal. Protože hry mají společnou akorát temnou atmosféru, nejasný příběh a bosse, ale to má spousta her. A nemyslím si, že by hra byla špatná, ale důvodem je 2D zpracování. 2D hra prostě nemá možnost využít mechaniky (hlavně ty soubojové - rolování kolem nepřítele či nepozornost a náhle dostane backstep atd..) a komplexnost světa DS (všeliké zkratky a propojenost lokací mezi sebou atd..). A tvrzením, že obě hry nemají jasně viditelní příběh, to nezachráníte. SOMA taky měla temnou atmosféru a příběh jste nepochopili pokud jste nebyli všímaví, ale kvůli tomu to není hra po vzoru DS, která má šanci se jí vyrovnat. Nebo je ta podobnost v bossfightech? DMC je má taky a Souls like hra to není. Toto je prostě povedené 2D akční RPG s kvalitní atmosférou, ale k ničemu bych ho nepřirovnával. A upřímně mě mrzí, že to tahle dobré hře kazí recenze od neznalé osoby.
  • "nejde o kopírku"

Přestal jsem číst. Lepší důkaz, že neví co píše, netřeba.
  • Taky si řikám. Na vysoký hodnocení má nárok jenom 3D, i když to začíná být zastaralé. Už by to chtělo nějaké 4D.
  • Games zase ve stylu academy awards lupnou 2D paskvilu 9/10 gg wp
  • Ta hra je pecka! Už týden ji pařím a nemůžu se od ní odtrhnout!
  • ved to ide aj na PC
  • Eitr je Eitr *1*, ale tohle vypadá taky dost dobře.
  • Sr_Lobo
    Mno nevypadá to marně, ale stejnak se nejvíc těším na Eitr *14* .
  • Inteligentní komentář....

Nehraješ náhodou na PC???
  • to si teda nevybrali nejšťastnější datum :)
  • Josef.2000
    To vypadá dobře, oh wait PS4 exluzivita, hmm hm začínám vážně uvažovat že si tu PS4 koupím.

Oh wait, za 2 týdny vychází na PC...
    Takže zase smůla konzole! *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit