Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kozy
    Docela začínám přemýšlet, že si to pořídím až to vyjde, jen se obávám jednoho a už jsem to tady psal, já si myslím že to po chvilce začne nudit. Pořád dokola sbírat vybavení a tak.
    • celoush
      DayZ, tak jak jsem ji poznal, krátkodobě zaujme téměř každého. Z dlouhodobého hlediska je ale pro specifickou část hráčů. Nakoho nakonec zacílí je furt docela otevřená otázka a jsem zvědav, jak to nakonec dopadne.
      • Ono obecně - kolik je her, které jsou opravdu dlouhodobé? Já po skutečně dlouhou dobu zkejsnul snad jen u wow.. a pěkných pár hodin i u wot.. ale obě hry stejně časem omrzí. Takže pokud hra zabaví třeba na měsíc, je to super..
        • JohnyTheZik
          Sice je blby, ze mam obrazek storma a vi se o mne, ze hraju dotu :D, ale stejne to rict muzu i vzhledem k tomu, ze to tak statisticky odpovida..
          Dlouhodoby hry jsou ty, ktery se porad opakujou :D .. MOBA hry (od doty az po lol) a veci typu CoD, CS (de_dust je asi nesmrtelnej), kde jde vpodstate jen o tvy skore, ktery se clovek snazi zlepsit.. Nebo i veci jako solitaire, tetris apod. To proste clovek muze hrat porad.

Kazdopadne by me taky zajimalo, jak jsou na tom zdejsi hraci DayZ, kteri uz maj nejakou "jistotu bezpeci".. hrajete to porad :D?
        • celoush
          No doufám, že cílem DayZ nebude uchvátit prostým herním systémem a právě v popisovaném momentě všehoobjevení zažítek zazdít a nechat plynout jen jedním směrem. Doufám, že se budou snažit zacílit na širší spektrum hráčů (opravdu ne každý je nadšený socializer). Nadhozené téma deníků ukazuje, že snaha posunout hru někam dál tu je, tak uvidíme jak to dopadne. Nechci předem soudit.
          • Pokud si dobře pamatuju, tak Dean se už v prvním rozhovoru (asi byl zatím jen jeden) zmínil že to bude jeden z hlavních cílů, zaměřit se na hráče kteří už "nepřežívají", mají hodně výbavy (zbraně,dopravní prostředky atd.), popř. skupiny hráčů.
            Vnést do hry motivaci, aby se např. vyvarovali zbytečnému spawnkillů nebohých znovuzačínajících
            Nějaké možnosti už v módu jsou, třeba "hon" *2* na bandity, střílení zombie a pomoct tak přeživšímu.
            Já tomu věřím, mají tam být čoklové, už i nemoci a nvm co za vymoženosti. Těším se na to jak za mlada na druhý level v doom2
        • Shaker
          Tam jde pak o nejaky eventy, jako ma treba GW2, ale ne jen 5 druhu tocicich se dokola, ale aby se o to nekdo staral a ty eventy mohl delat dynamicky podle situace/nalady/rocniho obdobi atd... protoze driv nebo pozdeji se hrac dostane do faze, kdy vsechno ma a pak je jedina moznost vyziti world pvp aneb zabijeni hracu jako bandita za ucelem pobavei se, protoze vybavu uz mit bude a lepsi nebo jako lovec banditu. A myslim si, ze obcas nejakej vojenskej konvoj projizdejici po mape s moznosti ho bud prepadnout nebo naopak branit proti banditum/zombikum, pripadne Heli crash s VIP npc s nutnosti ho nekam dopravit by to mohl dost ozivit :)
    • walltar
      No já sem původní DayZ hrál asi dva dny .... pokud je člověk sám tak to hodně rychle omrzí. Pokud máš pár lidí co to bude hrát s tebou tak bych řekl, že to vydrží dýl.
  • Pokud ma nekdo zajem, tak tady je novy hodinovy rozhovor s Matthew Lightfoot (jeden z vyvojaru DayZ), ktery odpovida na otazky ohledne ovladani, optimalizace, zombie AI atd.
    Interview je v anglictine. HF

YT: http://goo.gl/xcR26
    Prepis: http://goo.gl/x0Pn2
  • smutný, z valecne hry ( i kdyz o tom by se dalo taky pochybovat) se stala zombie mlaticka:(
    • celoush
      BI používá název "vojenský simulátor"... a nikdo tě nenutí jeden mod z X hrát *3*
      • p.s. jestli si myslis ze americti vojaci hraji armu tak to jsi taky vedle, je to upravena hra a cvici na tom kdovi co
        • celoush
          Ne díky, opravdu mi nevysvětluj co je VBS, kdy vzniklo, které armády ho používají, odkdy je BiA přesunutá z Austrálie do Prahy a tak dále. *3*
          Jinak si najdi třeba na wikipedii článek o ArmA 2 a první věta: "ARMA 2 (stylized as ArmA II) is a military simulation for the PC developed by Bohemia Interactive Studio."
          To, že tobě ArmA jako simulátor nepřijde na tom nic nezmění *5*
          • to že je napsano na wiki že je to simulace ješte neznamena ze je to skutečne tak ajak jsem psal mluvim o arme ne o te upravene verzi pro armadu a taky jsem psal že ani nevis co na tom vlastne cviči, pravdepodobne nejake predpripravene scenare ktere ale ve hre (arma) nejsou.
            • ty si debiil :D když to podle tebe neni simulace tak to tak prostě neni? xD naopak chlapče, když to prostě simulace je, tvrdí to i vývojáři, tvrdí to hráči protože to tak prostě je, tak to tak prostě je :D Idioote :D
            • celoush
              Co je na wiki samozřejmě pravda automaticky není. Nicméně to nemění nic na tom, že sama BI tak hru označuje, takže bychom to měli respektovat. Podobně se už označoval stařičký flashpoint a nikoho to netankovalo, tak nechápu co teď řešíš.

A pokud tě zajímá co za scénáře cvičí na VBS, tak zkus pohledat nějaké články či videa. Bylo jich za těch více než deset let, co si pamatuju, dost.
      • muže pouzivat nazev jaky chce ale od simulace to ma daleko
        • smejki
          najdi si definici simulace
          tip: není to dokonalá reprodukce reálna
        • tak si pust Cod! to je přece simulace jaxvině!
  • Doufám že tam bude nějaký pořádný tool na zabazpečení serveru proti cheaterům,

Kolikrát už trávim víc času kontrolováním zda je vše v pořádku, než skutečným hraním.
    Ale i tak nezapomenu na momenty kdy rabujeme crashsite někde na severu a nejednou padají všichni hráči do moře a vozidla všude kolem :DD
    • Shaker
      pokud to bude na steamu, tak by to mohl resit VAC s permabanem na steam account a je vymalovano, ale to by to muselo jet jen pres steam a to si nejsem jistej, jestli Bohemka udela...
      • Stillson
        Valve chce pomoci Deanu Hallovi s DayZ. Někde jsem to četl,že mu budou pomáhat na vývoji hry. A Standalone DayZ bude pouze a jen přes Steam. Tím by měli docílit toho aby bylo cheaterů málo zapomocí VAC.

Valve nakonec řeklo,že si sami chtějí hru zahrát a že je to hrozně láká. Takže hodlají nějak pomoci Rocketovy.
        • Shaker
          tak tohle by ovsem byla parada...
  • Shaker
    no, me by zajimalo, co tam bude, aby me to ve hre udrzelo, protoze ted sem to hral 14 dni v kuse a jo, je to zabava, ale v momente, kdy ma clovek grupu 5i lidi kemp s 6i vozidlama, za lubem zaparkovanej vrtulnik a vsechno napechovany zbranema tam tak nejak prestava bejt co delat... :( Nejlepsi pro me byl stejne ten zacatek, kdy sem byl rad za blbyho makarova a enfielda a kdyz sem nasel winchester, tak sem se cejtil jako pan :) a prvni auto (Moskvic, kolem kteryho sme se plazili hodinu nez sme nasli chybejici kolo)
    • uz davno vravel rocket o endgamu, auta budu menej vzacnejsie, takze ich najdes vsade, problem bude ale s palivom, ktore nebude neobmedzene ako je to v mode, military zbrane budu tiez vzacnejsie ako su v mode, rovnako tam chce pridat podzemne zakladne ktore si hraci budu moct staviat. myslim si ze cele stazenie hry bude mat obrovsky dopad na endgame.
      V dayz nejde ale o niejaky progress, ta hra nema endgame, ta hra je o preziti, kolko krat som mal helikopteru a auto a proste ma vyrabovali, kolko krat ma odsnajprovali, kolko krat som prezil s 1000 blood ked som musel odstrelit zombika a nabehla na mna polka mesta... ta hra nema potencial v progrese ale v tom aka je, ziadne fantasy mmo, ziadna multiplayer strielacka, survival game aka tu este neni, a snad bude standalone HARD
      • Shaker
        o tom infu jsem nevedel, dik za nej... kazdopadne aktualni problem modu jsou ted hackeri (cti: deti), kteri se vyskytuji hlavne na serverech, kde je vic hracu, takze aby si mel jakz takz jistotu, ze si normalne zahrajes a neztratis vsechny nervy, tak musis hrat na serverech s min hracema a tam kdyz mas grupu 6i lidi, tak proste neexistuje, ze te nekdo zastreli a kamaradi pro tebe ihned nedojedou nebo nedoleti a mas svoje veci nazpet... taky s mensim poctem hracu se snizuje sance, ze ti najdou camp.

Jo, je to smutny a vim, ze je to koncipovany prave na vic lidi, ale nez hrat s blbeckama, kteri to nehraji, ale jen kazi ostatnim, to radsi ten mensi server...
        • no snad sa to vyriesi tym steam banom a celkovo VAC anticheatom co som cital tak samotny Valve mu s tym pomaha takze snad no :)
  • Odklady při vývoji chápu, ale NIKDY NIKDY se nesmí přehánět... Jinak hrozí Day Z forever
    • Bože...o co ti jde...mělo to vyjít v prosince (?) teĎ je leden...tzn, první odložení...
      • Prosinec byl hodně slibovaný, ale nikdy nebyl jako definitivní termín, už někdy v říjnu psal na blogu, že pokud budou mít pocit, že to ještě není, tak to v prosinci nebude, tzn. v podstatě žádné odložení.
        • Což mě trochu i štve...protože jsem si DayZ nezahrál, i přes to, že mám originálku (krabicovku + OA + CZ army) tak se mi nechce patchovat na nejnovější built...prej špatný seriový číslo .)))) a tak čekám na stand alone DayZ
  • Kupovat to nebudem, ale som zvedavy opat na tie bugy, ani Carrier Command neurobili poriadne a to je hra, kde sa neda nic posrat, som opat zvedavy na tie vyhovorky fanboyov *15*
    • Táhni do Severního Maďarska a neopruzuj tady na českých serverech.
    • Lol uz ho bashujou, fanboyove usati. *15*
      • Shaker
        No ne, tak tady Imran to koupil v CoDu 4, tak je asi nastvanej na vsechny vojensky hry :P
    • GlaDOS
      Možná právě studio čeká na tak skvělého programátora, jako jsi ty?
    • ZvacA
      " Táhni do pr*ele " Co tahle výhovorka?
    • Stillson
      Nic proti, ale která hra nemá bugy?
  • oproti WarZ nuda.
    • Za mě máš plusový bodík za úspěšný trolling.
    • Řekni mi prosimtě v čem? Kromě toho že Warz jako celek nefunguje i když byl vydanej jako plná verze?
  • Jsem hodně rád, že to odložily, jak vyšel Warz tak jsem ml menší obavy s tím brzkým vydáním dayz standalone, ale jsem rád že si to ještě nechají u sebe a vyladí to co nejvíce k dokonalosti.
    PS: Docela se těším na nějaký bližší info, ty nemoci a zbůsoby nakažení jsou fakt zajímavý :)
    • Presne, vyladia to k dokonalosti ako OPF, Armu 1, Armu 2, Armu 2 OA, Carrier Command GM *15*
      • celoush
        Jen pro upřesnění Flashpoint vždy používal zkratku OFP. Když někdo napsal OPF, tak bylo jasné, že jde o někoho, kdo vlastně neví o čem mluví *5*
      • Neviem preco ta minuskuju, kazda hra od bola zabugovana jak svina.
  • blahorodie
    Hrame mod Wasteland .
    Keby nahodou tak TS3 : www,fastline.cz
    Podmienky : Aspon 15 rokov, normalny,alkoholik
    *1* *1* *1*
    • Alkoholik a 15 let jo? :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit