Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • oproti WarZ nuda.
    • Za mě máš plusový bodík za úspěšný trolling.
    • Řekni mi prosimtě v čem? Kromě toho že Warz jako celek nefunguje i když byl vydanej jako plná verze?
  • Kupovat to nebudem, ale som zvedavy opat na tie bugy, ani Carrier Command neurobili poriadne a to je hra, kde sa neda nic posrat, som opat zvedavy na tie vyhovorky fanboyov *15*
    • Táhni do Severního Maďarska a neopruzuj tady na českých serverech.
    • Lol uz ho bashujou, fanboyove usati. *15*
      • Shaker
        No ne, tak tady Imran to koupil v CoDu 4, tak je asi nastvanej na vsechny vojensky hry :P
    • GlaDOS
      Možná právě studio čeká na tak skvělého programátora, jako jsi ty?
    • ZvacA
      " Táhni do pr*ele " Co tahle výhovorka?
    • Stillson
      Nic proti, ale která hra nemá bugy?
  • Odklady při vývoji chápu, ale NIKDY NIKDY se nesmí přehánět... Jinak hrozí Day Z forever
    • Bože...o co ti jde...mělo to vyjít v prosince (?) teĎ je leden...tzn, první odložení...
      • Prosinec byl hodně slibovaný, ale nikdy nebyl jako definitivní termín, už někdy v říjnu psal na blogu, že pokud budou mít pocit, že to ještě není, tak to v prosinci nebude, tzn. v podstatě žádné odložení.
        • Což mě trochu i štve...protože jsem si DayZ nezahrál, i přes to, že mám originálku (krabicovku + OA + CZ army) tak se mi nechce patchovat na nejnovější built...prej špatný seriový číslo .)))) a tak čekám na stand alone DayZ
  • smutný, z valecne hry ( i kdyz o tom by se dalo taky pochybovat) se stala zombie mlaticka:(
    • celoush
      BI používá název "vojenský simulátor"... a nikdo tě nenutí jeden mod z X hrát *3*
      • p.s. jestli si myslis ze americti vojaci hraji armu tak to jsi taky vedle, je to upravena hra a cvici na tom kdovi co
        • celoush
          Ne díky, opravdu mi nevysvětluj co je VBS, kdy vzniklo, které armády ho používají, odkdy je BiA přesunutá z Austrálie do Prahy a tak dále. *3*
          Jinak si najdi třeba na wikipedii článek o ArmA 2 a první věta: "ARMA 2 (stylized as ArmA II) is a military simulation for the PC developed by Bohemia Interactive Studio."
          To, že tobě ArmA jako simulátor nepřijde na tom nic nezmění *5*
          • to že je napsano na wiki že je to simulace ješte neznamena ze je to skutečne tak ajak jsem psal mluvim o arme ne o te upravene verzi pro armadu a taky jsem psal že ani nevis co na tom vlastne cviči, pravdepodobne nejake predpripravene scenare ktere ale ve hre (arma) nejsou.
            • ty si debiil :D když to podle tebe neni simulace tak to tak prostě neni? xD naopak chlapče, když to prostě simulace je, tvrdí to i vývojáři, tvrdí to hráči protože to tak prostě je, tak to tak prostě je :D Idioote :D
            • celoush
              Co je na wiki samozřejmě pravda automaticky není. Nicméně to nemění nic na tom, že sama BI tak hru označuje, takže bychom to měli respektovat. Podobně se už označoval stařičký flashpoint a nikoho to netankovalo, tak nechápu co teď řešíš.

A pokud tě zajímá co za scénáře cvičí na VBS, tak zkus pohledat nějaké články či videa. Bylo jich za těch více než deset let, co si pamatuju, dost.
      • muže pouzivat nazev jaky chce ale od simulace to ma daleko
        • smejki
          najdi si definici simulace
          tip: není to dokonalá reprodukce reálna
        • tak si pust Cod! to je přece simulace jaxvině!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit