Přejít na výpis diskuzí
Samostatné DayZ čeká zpoždění, stále se pracuje na změnách
7.1.2013 | Aleš Smutný
58 příspěvků
-
oproti WarZ nuda.
-
-
Za mě máš plusový bodík za úspěšný trolling.
-
Řekni mi prosimtě v čem? Kromě toho že Warz jako celek nefunguje i když byl vydanej jako plná verze?
-
-
Kupovat to nebudem, ale som zvedavy opat na tie bugy, ani Carrier Command neurobili poriadne a to je hra, kde sa neda nic posrat, som opat zvedavy na tie vyhovorky fanboyov *15*
-
-
Táhni do Severního Maďarska a neopruzuj tady na českých serverech.
-
Lol uz ho bashujou, fanboyove usati. *15*
-
-
No ne, tak tady Imran to koupil v CoDu 4, tak je asi nastvanej na vsechny vojensky hry :P
-
-
Možná právě studio čeká na tak skvělého programátora, jako jsi ty?
-
" Táhni do pr*ele " Co tahle výhovorka?
-
Nic proti, ale která hra nemá bugy?
-
-
Odklady při vývoji chápu, ale NIKDY NIKDY se nesmí přehánět... Jinak hrozí Day Z forever
-
-
Bože...o co ti jde...mělo to vyjít v prosince (?) teĎ je leden...tzn, první odložení...
-
-
Prosinec byl hodně slibovaný, ale nikdy nebyl jako definitivní termín, už někdy v říjnu psal na blogu, že pokud budou mít pocit, že to ještě není, tak to v prosinci nebude, tzn. v podstatě žádné odložení.
-
-
Což mě trochu i štve...protože jsem si DayZ nezahrál, i přes to, že mám originálku (krabicovku + OA + CZ army) tak se mi nechce patchovat na nejnovější built...prej špatný seriový číslo .)))) a tak čekám na stand alone DayZ
-
-
-
-
smutný, z valecne hry ( i kdyz o tom by se dalo taky pochybovat) se stala zombie mlaticka:(
-
-
BI používá název "vojenský simulátor"... a nikdo tě nenutí jeden mod z X hrát *3*
-
-
p.s. jestli si myslis ze americti vojaci hraji armu tak to jsi taky vedle, je to upravena hra a cvici na tom kdovi co
-
-
Ne díky, opravdu mi nevysvětluj co je VBS, kdy vzniklo, které armády ho používají, odkdy je BiA přesunutá z Austrálie do Prahy a tak dále. *3*
Jinak si najdi třeba na wikipedii článek o ArmA 2 a první věta: "ARMA 2 (stylized as ArmA II) is a military simulation for the PC developed by Bohemia Interactive Studio."
To, že tobě ArmA jako simulátor nepřijde na tom nic nezmění *5* -
-
to že je napsano na wiki že je to simulace ješte neznamena ze je to skutečne tak ajak jsem psal mluvim o arme ne o te upravene verzi pro armadu a taky jsem psal že ani nevis co na tom vlastne cviči, pravdepodobne nejake predpripravene scenare ktere ale ve hre (arma) nejsou.
-
-
ty si debiil :D když to podle tebe neni simulace tak to tak prostě neni? xD naopak chlapče, když to prostě simulace je, tvrdí to i vývojáři, tvrdí to hráči protože to tak prostě je, tak to tak prostě je :D Idioote :D
-
Co je na wiki samozřejmě pravda automaticky není. Nicméně to nemění nic na tom, že sama BI tak hru označuje, takže bychom to měli respektovat. Podobně se už označoval stařičký flashpoint a nikoho to netankovalo, tak nechápu co teď řešíš.
A pokud tě zajímá co za scénáře cvičí na VBS, tak zkus pohledat nějaké články či videa. Bylo jich za těch více než deset let, co si pamatuju, dost.
-
-
-
-
muže pouzivat nazev jaky chce ale od simulace to ma daleko
-
-
najdi si definici simulace
tip: není to dokonalá reprodukce reálna -
tak si pust Cod! to je přece simulace jaxvině!
-
-
-