Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja se jenom modlim za optimalizaci pro vyuziti GPU, v klasickem dayz modu army 2 je to tragicke, i u starsi nvidia 560ti / amd 6870 grafiky mi to prakticky brzdil ctyrjadrovy amd procesor na defaultnich 3,4 Ghz, ted kdyz jsem upgradoval na R9 280x, je FPS bez rozdilu stejne, jak rikam snad na tom enginu zapracujou protoze by to bylo ciste mrhani potencialem ktery hra nabizi.
    • Nechápu co se divíš když máš procesor od AMD...
      Hry nejsou jen o GPU, protože smyčka herní logiky jede stejně jedině na CPU. Nechápu proč tohle lidi neberou v potaz a nadávají na vývojáře jak málo dokážou využít GPU. GPU nikdy nebude vykonávat práci za CPU, protože to prostě a jednoduše nelze! GPU je sice několikanásobně rychlejší, ale má jen omezenou sadu instrukcí. *16*
      • Jiste, mam procesor AMD ale jedina hra, ktera mi neudela alespon 25 fps je Arma 2 - Dayz / Wasteland. Vůběc mě nezajímají nějaké tvrzení o smyčkách herní logiky, kdyz jde optimalizovat cokoliv jineho a podobne megalomanskeho. Nemyslim BF4 na ultra detailech, ale treba takovy Planetside 2, tak to stoji za zamysleni.. Podotykam ze si nedokazu vzpomenou na zadnou jinou hru, ktera by mela na tomhle ctyrjadru od amd problem. Proto se priklanim k optimalizaci a ne k nutnosti vrazet 15k do noveho I7 . *10*
        • Tak stim vrážením 15 K do nového PC nesouhlasim, já mam PC doma sestavený za 7 tisíc a to z dílů z aukra a armu 2 / Dayz / Wasterland rozjedu na vysoký detaily v pohodě.
          PS: PC se sestavovalo před rokem a to né z nových dílů.
        • A ešte 1 vec... Veľmi zalezi od serveru na ktorom hrad. Na niektorých kde je veľa ľuďom mam aj o 20 fps viac ako na niektorých ktoré sú prazdne. A s tým 2 jadrom mi to dáva aj 40 fps na niektorých.. Gpu 5770 amd..low settings
          • A preto este nevydali alphu, optimalizuju Server side FPS, aby server nespomaloval klientov, kedze vela veci v dayz prepocitava samotny server
          • Zasrany autocoorect... Nabudúce si to precitam pred odoslanim :d
        • Spustas armu 2 s prikazmi ako -exThread číslo -maxVram číslo -maxmem číslo -cpuMaxCore číslo ... Atd. Som na mobile takže som si nie istý či sú tie prikazy správne, ale najdi si to. Mne to pomohlo s fps o 10 viac s 2 jadrovým amd athlonom
        • K tomu planetsidu, tam funguje jakesi rychle nacitani oblasti, ktere se pri presunu z jedne casti mapy na druhou zanedbatelne promitne do parsekundove obrazovky s loadingem, pricemz pokud mapu projizdim ve vozidle ci pesky, zadne nacitani / sekani nezaznamenam .. Jde videt ze i takovym smerem se da uspesne optimalizovat ..
          • Těžko říct do jaké míry jde optimalizovat špatně navrhnutej/naprogramovanej engine, to ti musím dát za pravdu. *3*
  • No co jsem na redditu četl, tak všude padá měsíc listopad, tenhle článek mi přijde trošku mimo. Dean naopak mluvil víc pozitivně než negativně, tak nevidim důvod proč by to mělo znamenat že ta Alpha jen tak nebude. Jak už jsme viděli v Alphě pro Arma 3 tak ten feedback pro Alphu DayZ bude fakt další klíčovej krok ve vývoji.
    • Staci si precitat clanok od pcgameru ako je hra odlozena a vyjadrenie priamo od rocketa na reddite, Samy bullshit co tie media popisu...

http://www.reddit.com/r/dayz/comments/1qemns/i_dont_think_pc_gamer_really_understood_what/
    • Asi tak , je jasný že Dean to co nejvíce zkusí optimalizovat ( aspoň pro co nejvíce hráčů) a opravý ty nejvážnější chyby/bugy, a pak to pustí ven, aby měl nějaký ten feedback, nebo v to aspoň doufám :) :D .
  • risa2000
    (smazáno)
  • Horst_Fuchs
    Zombie Nukem Forever! *15*
    A já si naivně myslel, že před Vánocema to bude na Steamu.
    • To bude uz tento mesiac na steamu...
  • ja se obavam že propasli ten spravnej okamih a ted uz o to skoro nikdo nestojí. byla chyba dat to programovat amaterovi
    • Jasne, a WarZ (po novom infestation) vystihli spravny okamih, preto ta hra vyzera ako vyzera ? Na kvalitu sa oplati cakat, a warz je tomu dobry priklad.... Ludia ktory hrali mod, ktory cakali na standalone pred rokom, si ho kupia aj teraz, pretoze ked ma raz jedna hra bavi, a je odlozena, tak si ju kupim aj po roku, pretoze som ju uz "hral" (mod) a viem ze tych par eur co to bude stat do toho dam, a viem, ze bude oproti modu oooovela vylepsena, prave koli dlhej dobe cakania :) Najprv to malo byt prerobenie enginu aby to nebol mod, teraz am dayz team 30 clenov, ma nove animacie, modely, client system, inventar, nove skiny atd atd..... Poznam vela ludi po forach a reddite ktory nehrali mod pol roka aj ked ich to taha ako droa ale nechavaju si pozitok na SA
  • Na kvalitu si rád počkám :)
  • Jack1947
    Zda se ze to nebude az tak jednoduche, z toho udelat plnohodnotnou Zombie hru, takze jeste si to chvily v te Alphe/bete pobude mno.
    • To je v poradku, Alfu, se stabilnim vykonem co do multiplayeru, uz budou prodavat jako early access. A jo, kupuju to hned.
  • http://www.youtube.com/watch?v=MsCVEV6oXAA :DDD
  • Budu upřímný a naplno řeknu, co si o Bohemce myslím. Je to banda neschopných lenochů, kteří se topí v penězích jenom z toho, že těží z ekonomického úpadku ČR.
    • Opravdu? Řekni jak těží z ekonomického úpadku naší vlasti. Bohemia Interaktive dělá převážně simulátory jak komerční (OFP, Arma series, Take on Helicopters a Mars) tak nekomerční (VBS). Pochybuji o tom že mají větší zisky než EA (Battlefield) nebo Activision (Call of Duty), podle mě na ně ani z půlky nedosáhnou. Je to malé studio a navíc tuzemské takže by jsme měli být na ně pyšní.
      • Walldstein
        Jo ale VBS není od Bohemia Intearctive Studio ale od Bohemia Interactive Simulations, což je vlastně technicky vzato jiná firma...
        • No pokuď vím VBS a VBS 2 udělalo Bohemia Interactive Australia které patřilo k Bohemia Interactive Studio které je jako vydavatel. Dnes se Australia jmenuje Simulations a pokuď vím je samostatné.
    • celoush
      Zřejmě dobrej matroš *3*
    • Nasdílej nám prosím seznam her který jsi ty a tvůj team vydal. Díky.
    • Ty jsi dobrý idiott....

Jo a jinak, jak se prosím topí v penězích, když zisk není u BI nikterak zázračný. Spíše takový lehký průměr. Pobav nás svými znalostmi.
  • dufam ze to bude mat lepsi interface a animacie jak ten mod..zatial ma to moc nepresvedcilo
    • http://www.youtube.com/watch?v=jF0fbytL1lk

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit