Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A preto este nevydali alphu, optimalizuju Server side FPS, aby server nespomaloval klientov, kedze vela veci v dayz prepocitava samotny server
  • Tak stim vrážením 15 K do nového PC nesouhlasim, já mam PC doma sestavený za 7 tisíc a to z dílů z aukra a armu 2 / Dayz / Wasterland rozjedu na vysoký detaily v pohodě.
    PS: PC se sestavovalo před rokem a to né z nových dílů.
  • Zasrany autocoorect... Nabudúce si to precitam pred odoslanim :d
  • A ešte 1 vec... Veľmi zalezi od serveru na ktorom hrad. Na niektorých kde je veľa ľuďom mam aj o 20 fps viac ako na niektorých ktoré sú prazdne. A s tým 2 jadrom mi to dáva aj 40 fps na niektorých.. Gpu 5770 amd..low settings
  • Spustas armu 2 s prikazmi ako -exThread číslo -maxVram číslo -maxmem číslo -cpuMaxCore číslo ... Atd. Som na mobile takže som si nie istý či sú tie prikazy správne, ale najdi si to. Mne to pomohlo s fps o 10 viac s 2 jadrovým amd athlonom
  • Těžko říct do jaké míry jde optimalizovat špatně navrhnutej/naprogramovanej engine, to ti musím dát za pravdu. *3*
  • K tomu planetsidu, tam funguje jakesi rychle nacitani oblasti, ktere se pri presunu z jedne casti mapy na druhou zanedbatelne promitne do parsekundove obrazovky s loadingem, pricemz pokud mapu projizdim ve vozidle ci pesky, zadne nacitani / sekani nezaznamenam .. Jde videt ze i takovym smerem se da uspesne optimalizovat ..
  • Jiste, mam procesor AMD ale jedina hra, ktera mi neudela alespon 25 fps je Arma 2 - Dayz / Wasteland. Vůběc mě nezajímají nějaké tvrzení o smyčkách herní logiky, kdyz jde optimalizovat cokoliv jineho a podobne megalomanskeho. Nemyslim BF4 na ultra detailech, ale treba takovy Planetside 2, tak to stoji za zamysleni.. Podotykam ze si nedokazu vzpomenou na zadnou jinou hru, ktera by mela na tomhle ctyrjadru od amd problem. Proto se priklanim k optimalizaci a ne k nutnosti vrazet 15k do noveho I7 . *10*
  • Nechápu co se divíš když máš procesor od AMD...
    Hry nejsou jen o GPU, protože smyčka herní logiky jede stejně jedině na CPU. Nechápu proč tohle lidi neberou v potaz a nadávají na vývojáře jak málo dokážou využít GPU. GPU nikdy nebude vykonávat práci za CPU, protože to prostě a jednoduše nelze! GPU je sice několikanásobně rychlejší, ale má jen omezenou sadu instrukcí. *16*
  • Ja se jenom modlim za optimalizaci pro vyuziti GPU, v klasickem dayz modu army 2 je to tragicke, i u starsi nvidia 560ti / amd 6870 grafiky mi to prakticky brzdil ctyrjadrovy amd procesor na defaultnich 3,4 Ghz, ted kdyz jsem upgradoval na R9 280x, je FPS bez rozdilu stejne, jak rikam snad na tom enginu zapracujou protoze by to bylo ciste mrhani potencialem ktery hra nabizi.
  • Musíš si ale uvědomit, že vydáním alpha verze nebude hra optimalizovaná a bez bugů.
  • Dobrá poznámka. Ale ještě bych dodal, že neplánují žádné oznámení, prostě DayZ označí na Steamu jako public, a tím to bude vydané.
  • Delaji na optimalizacich zrejme az do posledni chvile. Nezapomen, ze az relativne nedavno pribrali dalsi lidi, je jich ted kolem 25 + externisti. Pokud to budes srovnavat s developery jako treba Crytek, tak to je pak tezko.
  • To je v poradku, Alfu, se stabilnim vykonem co do multiplayeru, uz budou prodavat jako early access. A jo, kupuju to hned.
  • Staci si precitat clanok od pcgameru ako je hra odlozena a vyjadrenie priamo od rocketa na reddite, Samy bullshit co tie media popisu...

http://www.reddit.com/r/dayz/comments/1qemns/i_dont_think_pc_gamer_really_understood_what/
  • Asi tak , je jasný že Dean to co nejvíce zkusí optimalizovat ( aspoň pro co nejvíce hráčů) a opravý ty nejvážnější chyby/bugy, a pak to pustí ven, aby měl nějaký ten feedback, nebo v to aspoň doufám :) :D .
  • No co jsem na redditu četl, tak všude padá měsíc listopad, tenhle článek mi přijde trošku mimo. Dean naopak mluvil víc pozitivně než negativně, tak nevidim důvod proč by to mělo znamenat že ta Alpha jen tak nebude. Jak už jsme viděli v Alphě pro Arma 3 tak ten feedback pro Alphu DayZ bude fakt další klíčovej krok ve vývoji.
  • risa2000
    (smazáno)
  • Este budete plusovat ked zistite ze mam pravdu ! Alpha vyjde do 30.11.2013 !
  • To bude uz tento mesiac na steamu...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit