Přejít na výpis diskuzí
Samostatné DayZ je stále na míle daleko, zombie mají problémy
11.11.2013 | Aleš Smutný
48 příspěvků
-
No aspoň tu máme State of Decay. Sice je to víc adventure, ale je to pajáda. Trošku je mi až líto, že tam není MP *4*
-
Já oceňuji, že klidně natvrdo doporučí, ať si lidi zatím zahrají "konkureční" hru Project Zomboid *3*
-
snažit se vyřešit bugy a vydat později = fail, vydat příliš brzy s bugy = fail *5* Takové fanoušky chce mít každý *5*
-
Držím palce. Ať radši promakají mechanismy, mapy, odstraní bugy. Není kam spěchat. Cílovka bude mít radost. Bude to zase jiný multiplayer než u ostatních velkých značek. A to říkám jako hráč, který se chce na sérii ARMA teprve vrhnout. Flashpoint jsem dojel - na mulťák se ještě dnes pěje chvála.
-
Pry jde viceme mene jen o to, mit 25 FPS na serveru (klient pojede samozrejme rychleji).
Porad je teoreticka sance,ze by to do vanoc (techto) mohlo byt,ale samozrejme nic se presne nevi. -
Zíéíéíéíéíéív! *6*
-
Zaujimave ze ste nespomenuli hallovu vetu :
"People will read into anything. And actually, I'm not saying it will definitely be weeks. Today it almost looked like we had reached the performance target, but the bug we fixed had a more subtle bug hiding behind it."
v dalsich komentoch pise o tom ze po dosiahnuti "performance target" su pripraveny hru vydat... ked to vyzeralo ze tento ciel mali skoro za sebou nemyslim si ze je hra na mile daleko, prave naopak, nic moc clanok, ktory nevravi o nicom, len o tom ze hra nevyjde tak skoro, co nemusi byt pravda pretoze to nie je potvrdene a sam rocket hore napisal "I'm not saying it will definitely be weeks". Z jeho sprav sa da tiez docitat ze neplanuju ani ziadne velke oznamenia mesiac dopredu, ale par dni.... -
fail