Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • LOL.... o 5 let později a z toho člálknku nebyl splněn ani jediný bod :D určitě si ještě něco od BI koupím..
  • Neni zac. Sleduj ten reddit, protoze kdyz se neco o DayZ sustne, tak se to tam hned objevi :).
    Jinak vubec nevim, jak to vyresi s konzoli. Jsem oddany PCckar :D.
  • ještě díky - v tom odkazu je dost novýho infa o kterým jsem předtím nečetl
  • ah díky vypadá, to že už je to teda jistý, ale s tou částí, že to bude až bude pc verze komplet hotová si myslím, že jsem měl pravdu. No nic přeju vám to(konzolím), ale je fakt, že by mě zajímalo jak to tam bude vypadat a jestli tam budou stejný mechaniky + jak vyřeší online a certifikace u microsoftu na xboxu (tam se za online hraní platí ne?)
  • vlastik.plaminek
    Tak ženské vždycky čumí spíš na vzhled než na mechanismy.
  • Tak to víš, jsou tu tací co doufaly, že to konečně bude vypadat k světu.
  • Tikov
    Takhle to dopadá, když se člověk pokusí o překlad bez znalosti českých "termitů".
  • Nedotkl se mě, ani neurazil, to snad od takové podlé pakáže ani nejde *15*
    Ale pobavit se na jeho účet můžem *8*
  • deridon
    asi tak jak říká Nombre, zombie je sice "oficiální hlavní nepřitel", ale tím největším nepřitelem jsou lidé samotní a jejich instinkt přežití a tak to prostě bude po každé katastrofě/události... bohužel
  • Protože je osamělý jedinec, s životem bez radosti a sžírající se závistí k těm, kteří ji mají. Pusť ho z hlavy, takoví si dřív či později sáhnou na život;-)
  • *post pro Clowna
  • Pred cca dvema tydny. Odpovidal na Lirikove streamu :)
    http://goo.gl/0AQvn
  • Informativní poklona dané hře a nával euforie z infa, nic víc v tom není, proč na to reaguješ takovým nesmyslem... ?
  • Čet jsem o tom někde nějakej chytrej psychologickej slint. Prý to má něco společného se stavem naší společnosti a s lidským pohledem na svět, nebo tak něco. No každopádně mě je to u pr.ele, prostě mám rád postapokalyptickou tématiku jak v knihách, tak i ve filmech a hrách. Na DayZ se těším, ale snad to s tou realitou nepřeženou - nevím jakou speciální péči potřebuje třeba takový zásobník do samopalu vz. 58 - pouzdro,lůžko na náboje a pružina promazaná vazelínou. Můžete ho na měsíc zakopat do hlíny a i po vytažení bude vpohodě fungovat. Takže vocaď pocaď :) ......
  • To by pak, svym desivym zpusobem, byl taky nejuspesnejsi z tehle rodinky *1*
  • Pro tebe a par set tisic dalsich hracu *3*
  • Ne, pojede to na nejnovejsim Unreal engine a bude to koridorovka :-).
    Promin, ale tahle otazka je fakt trosku mimo...proc by na tom jinak delala i Bohemka?
  • Ve finale jsou nejvetsim nepritelem stejne ostatni lide. Ve Standalone zrejme bude dalsim nepritelem siroka skala vsemoznych nemoci. A samozrejme porad tu bude nakazena populace Chernorusi a musim rict, ze bez nich by to asi nebylo ono. Moc by se mi nelibilo kdyby misto nakazenych lidi po mape pobihani NPC vojaci se zbranema. Prave nakazeni zajistujou atmosferu osamelosti a padu civilizace.
  • ZvacA
    A teď otázka selskýho rozumu:

" Co udělám, když mě daná tématika nebere? No, hodím na to bobek a budu hrát něco jinýho, páč je prostě ta možnost si vybírat ze širokého spektra. "
  • A nebyl by lepší čistý survival sandbox s nepřáteli, kteří jsou inteligentnější? Narážím třeba na něco podobného seriálu Revolution, jestli někdo zná.

Nechci se začít hádat nebo nějak argumentovat, jenom jako svůj názor dodávám, že je na mě těch zombie her už celkem dost.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit