Přejít na výpis diskuzí
Samostatný DayZ se vybarvuje, servery pojedou jako v MMO
25.1.2013 | Adam Homola
75 příspěvků
-
JJ, bude to upravený engin z army 2
-
pokud prodaji 1M kusu, tak prijde XBOX verze
-
Druhá hra za deset let kterou si předobjednám *16*
-
Bude mať táto hra niečo spoločné s enginom Army?
-
Booze, ty ses kkt *7*
-
Docela zajímavý, já na armu 2 vyděl hodně recenzí a všechny řekl, že s jeedná o dobrou hru, která je špatně optimalizovaná a horší AI, ale o žádným propadáku tam nepadlo ani slovo. Nadávaly na to jenom nějací lidi a to byly většinou argumenty jako " Je to moc těžké", atd...
A co se týká Dayz tak na tom pracují lidi co je to baví a chtějí z toho mít dobrou hru, takže nějakou úroveň to musí mít. Ale chápu že to je tvůj názor na hru, který ti nikdo nemůže odepřít. Jediný co ti můžu říct je ať si počkáš na Dayz standalone a pak uvidíš jak to dopadne :) -
Dayz na konzole 100% nebude, aby to tam daly, tak to by musely hodně zjednodušit ovladání a spoustu dalších věcí, to by zkazilo celý prožitek.
-
beres chujovej matroš
-
Bude DayZ i na konzole?? Resp. PS3??
-
pro mě, na herním poli, nejočekávanější věc 2013!
-
Ale co by nie, reklamu mali a velku, ked vysla Arma 1 a Arma2, kazdy sa z nich smial, kazdy na nich nadaval a recenzie ich zviezli pod zem, to bolo reklamy vtedy.
-
Asi lopata hňupe *1*
-
Chci a těším se. *14*
-
Co já si pamatuji, BIS nikdy nemělo velkou reklamu. Tak nebreč, že konečně mají úspěch a ty se svým komentářem ne.
-
Co to ma spolocne s tym, kto to robi? Na Carrier Commande tiez nerobili BI, ale studio, ktore odkupili a tiez je tam tak dokafrana AI do tej miery, ze ked nieriadis vsetko sam, je to nehratelne a mali by ludom vracat peniaze
-
schizofrenií troll LOL
-
http://www.tacticaldistributors.com/weapons-accessories/rail-systems-mounts
+ další věci, které si lze představit, třeba podvěsný hellokittymet -
Don't feed the troll.
-
Mířidla, optiky, gripy, tlumiče...
-
a navic si nejvetsi spamer tady na tisculy, zapsamuješ svymi nesmyslnymi prispevky naprosto kazdou diskuzi a neda se to čist