Přejít na výpis diskuzí
Samurajové vs. kulomety v datadisku pro Total War: Shogun 2
28.11.2011 | Petr Poláček
86 příspěvků
-
No nevím, to bude mít strana, která první získá Gatlingův kulomet, tak automaticky vyhraje. :-) Creative Assembly si možná připravují cestu k další TW hře, kde buď bude druhá polovina 19. století, nebo rovnou 1. světová válka (já ale stále doufám v návrat Rome ). *4*
-
-
Přesně, návrat Rome by byl supr. Stejně jak to dokázal Medieval.
-
Chcem Rome! :((
-
-
Já moc ne... Vlastně mne láká nejméně :-)
-
-
Třeba to tak nebude ale tohle bude super!!! Těším a WWI fandím teda víc :-D
-
-
Já bych z ní byl taky nadšený, o tom žádná. *15*
-
-
-
To já bych za první světovou dal nevím co.
-
-
prvni svetova asi nebude protoze TW styl je zalozen na boji sevrenych utvaru a to uz v prvni svetove nebylo.
-
-
-
Lol ono na oficialnej stranke je aj video a bude tam aj gatling gun :O
-
-
Jenom aby to nebylo něco na způsob Puckle Gunu v Empireu, který byl naprosto k ničemu *3*.
-
-
Puckle gun stal za prd i ve skutecnosti, takze to by sedelo. Ta zbran nikdy nebyla masove vyrabena, ani pouzivana. Byla na tu dobu velice komplikovana a narocna na vyrobu. V dusledku toho i hodne nespolehliva. Gatling, to je jiny pribeh... Tyhle dve zbrane od sebe taky deli cca 140 let.
-
-
A tady jako v traileru nebyl? *2*
-
-
Změny zní skvěle (ale aby to nakonec nebyly jen nepoužitelné zbytečnosti). Doufám jen, že to nakonec nebude tak nepochopitelně omezené jako Napoleon.
-
Neviete aka bude cena ? hmmm.
-
-
Záleží na rozsáhlosti, očekával bych něco mezi 600-1000Kč
-
-
Luxus! Jen doufám, že vylepší ty lodní souboje k obrazu Empire, kde byly naprosto úžasný!
-
-
Pravda. Lodní souboje v Shogunovi 2 byl krok zpátky oproti Empireu. Přece jen to období tomu sice tolik nepřálo, ale to úžasné taktizování a manévrování v Empireu mi v Shogunovi 2, kde se prostě jen lodi mezi sebou mydlily luky či meči, hrozně chybělo *7*.
-
-
Já si právě říkám, že od Shogunu 2 uběhlo 400 let tak by děla mohli být ve standartní výbavě všechn (nebo alespoň většiny) lodí. A těchto podmínek by se lodní souboje ala Empire mohli vrátit.
-
-
-
V Medievalu 2: Kingdoms mě strašně bavilo prasit nebohé Aztéky a Maye nelítostnými španělskými děly. Rád si to zopakuju na samurajích. Katany jsou teplé! *1*
-
-
Medieval 2: Kingdoms byla skvělá hra. Mě ale naopak bavilo, v americké kampani, kosit přistěhovalce a kolonisty *2* Nebylo lepšího pocitu než když osm set španělů ve zbroji s děli a jízdou prchali před třema tisícema nas*anejch apačů *1* ..... na aztéky taky došlo..
-
Přesně tak! Bílý muž má právo vládnout.
-
-
Pan Bátora by nám mohl vyprávět *2*
-
Panská rasa! *3*
-
-
-
The White Smoking Devil in the house!