-
Opravdu? Mám pocit že běžná edice Zaklínače 2 měla víc praktických věcí. Natož CEčko.
-
A nejsou čistě náhodou rozměry litografie udané v palcích? odpovídalo by to severoamerickýmu kontinentu i údajům, které mají na biowarestore a hlavně by to byly rozumnější rozměry než 4x6 cm... ??
-
A to se vyplatí!
-
teda keby tam nebola ta mikina a figurka tak neviem ci to ma zmysel vobec kupit. ved ten zvysok bude v den uvedenia mozny stiahnut z netu.
-
-
Ale pokud sem to pochopil, tak ta mikina bude take ingame oblek a ne realna, takze pude taky stahnout :-)
-
-
hm me by stacilo kdyby udelali cesky preklad
-
ano parada... ZBERATELSKA a hlavne LIMITOVANA edicia s kopou INGAME predmetov :D. fakt limited collector :D. tie predmety sa potom aj tak budu dat stiahnut po urcitom casovom useku ako DLC za prachy takze nevidim na tom nic limited a zberatelske . a ten artbook a kovovy obal + co tam este bolo? to nezachrani.... hlavne ze to stoji 80€ lol. *7*
-
Na jednu stranu přijatelná cena, na tu druhou by se mohli posnažit tam toho dát více...kdyby tam třeba bylo legionovo rameno N7, replika normandie(tak jak měl Shepard v kabině ve vytrýnce), nebo dokonce všechny budoucí DLC zdarma, možná bych i o koupi uvažoval. Takhle obrázek jen přejedu očima a řeknu jen, "zajímavé, ale spokojím se ze základní verzí".
-
Dvojka měla hezčí CE cover *9*
-
-
To měla, no. Ale pořádt vypadá CE cover trojky líp, než cover standartní verze. I když už to není taková hrůza jako byl cover standartní verze ME2.
Ale stejně už mám předobjednáno *4*
-
-
Tak toto bude moje na 100% :-P
-
Poslední dobou mě štve jak cpou herní obsah do Sběratelských edicí... Chápu jejich význam, jen mě pak mrzí, že tyto věci chybí v klasických baleních.
-
-
Mám stejný názor, jen s tím rozdílem, že já ten důvod, proč dávat herní obsah do sběratelek nechápu vůbec. CE si kupuji hlavně proto, abych si měl co vystavit na poličku a taky proto, že toho budu mít daleko víc, než pirát, který za hru nezaplatí ani korunu. Takhle si piráti vše dostahují a nám zbydou jen prázdné peněženky:-)
-
-
Ale pořád budeme mít hezkou poličku *1*
-
-