Přejít na výpis diskuzí
Sbírka vtipných chyb z Battlefieldu 3 – déšť tanků i Silent Hill
4.10.2011 | Aleš Smutný
88 příspěvků
-
Myslim si že reakce toho chlapa ktery to nahrál jsou zřejmé. Tato hra je k smíchu. *5*
-
ty by ses měl především léčit.
-
protoze z dema kazdy zjisti jaka hovadina to je a pak si to nekoupi :D
toto samozrejme neplati u BF3, kde dali okusit demo s tim, ze finalni produkt MUZE (ale nemusi) byt o neco lepsi :D:D:D -
Tahleta zrka má pravdu!
-
Ne ve chvíli, kdy se jedná o turnaj kde figuruje finanční odměna pro vítěze a zrovna Vašemu týmu se "vtipně" přetočí tank.
-
Bez nej je to lip vybalancovany a ten park opravdu vypada ze by dve OT nesnesl :D
-
DICE nikdy nevydává zcela hotové hry. Stačí si počkat a hra se doladí. Jisté je, že ani první vydaná full verze nebude ani zdaleka hotová. *3*
-
Půl roku ne, spíš 3-4 měsíce. Jinak k tý fyzice - podle mě je to docela sranda. Není to sice ani trochu reálné, ale koho to zajímá? podle mě je to jen jeden z těch "povedených" bugů se kterým bych se určitě smířil...
-
Zrzek má celkem pravdu, ale až na vyjímky tam jsou všichni obyčejní campeři co jen leží a čekají schovaní. A nevím proč se tady někdo ohaní tím, že to jen jen beta ty si myslíš, že ve full verzi to bude jiné? Když kempi sniper tak to bude protože ten musí, ale když kempi medic nebo nábojář tak to je uplný noob protože ten má být v přední linii a něco hrát.
-
Ale no tak. Sundáme si ty růžové brýle, ano? Staré hry byly zabugované taky a ne, že ne. Dodnes vzpomínám na jednu křižovatku v Driver 2 nebo jednu zatáčku na Laguna Seca v GT2. Ono dřív jsme ty chyby využívali v náš prospěch, dnes už jen nadáváme, že vývojáři neumějí dělat hry.
-
Konečně to taky někdo řekla nahlas. Vždy když to někde nadhodím já, tak mě málem ukamenují... BIS vždy vydá něco mezi Alfou a Betou, udělá hromadu patchů z nichž každej odebere 10 chyb a 8 nových přidá a jediný kdo dokáže udělat hru jakž takž hratelnou je komunita...
-
Kdyby tam nechali to " Otecko" potazmo dali rusakum take jedno aby jim to nebylo lito to by hru zvedlo s travniku. No a na snipery by bodli kourove granaty, k cemu mi je klasicky kdyz s nim celou mapu neprehodim a tudiz se mi smeji do ksichtu, to ze jim puskohled hazi prasatka je cloveku houby platne. kdyz se mu podari vyzrat na jednoho "ukamenuji" ho ctyri ostatni. No nastesti v plne verzi uz takovou mapu ani mod hrat muset nebudu! Ale kdyz je tam vidim jak se tam jak teply bratri za jednim sutrem vali tri tak bych je tim " Oteckem" s chuti prejel a jeste zacouval. Ovsem DICE nabili dojmu ze bez nej je to vic CoD, tudiz cool, tudiz prodejnejsi. *6* *5* *11*
-
suhlas tak dolagovanu a dobugovanu pic som este nezazil xD orig nehrozi kym tam nedaju minimalne 3 patche je to uplne strasne
-
No, čo sa mňa týka, na základe dema k BF2 som si kedysi kúpil full za plnú cenu hneď po vydaní. Na základe bety som sa teraz rozhodol, že si BF3 nekúpim, resp. budem čakať na výraznú zľavu. Bravo.
Vôbec nechápem, prečo vývojári dlabú na normálne demoverzie. Ja si proste nekúpim hru, o ktorej si niesom istý či ma bude baviť a bez problémov pobeží... A spoliehať sa v dnešnej dobe na recenzie? No určite. A ťahať kvôli tomu warez? Nech si trhnú nohou, mám lepšie veci na práci. -
zatim to vypada ze budu hratn na gtx560 nebo 550 a core 2 quad 8400
-
tak urciteee.. nezapomenem na ne!
-
Tohle opravit nestihnou samozrejme, hra uz je davo lisována . Nicméně patche se připravují určitě velice úmorně, takže očekávám, že jak to nainstaluju, tak to přes origin stáhne tak 1GB záplat.. Což je mi vcelku jedno.
-
myslím, že ve skutečný válce všichni kempujou....a uklidni se milovníku zrzků
-
A co teprve BIS s jejich hrami, které nejsou mnohdy bez zásadních problémů dohratelné ani po půl roce patchování. *10*
Ostatní mají aspoň oddělení kvality, ale u BIS očividně chybí. Jinak si nedokáži vysvětlit to obrovské množství naprosto nepřehlédnutelných chyb. Asi to tam testují slepí *9* -
*1* +1