Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Znáte ten pocit když se koukáte do nebe a vidíte že na vás padá tank? *8* *1*
    • tofo.cz
      *1* +1
    • lol xD
  • Líbí se mi ta část kdy říká: What the fuck?!
  • Wa ta fáák? ... Už mi lezlo krkem *16*
  • Masa-san
    Že já se taky nepodílel na Beta testu, tahle vypadá opravdu zábavně *1*
  • Tohle opravit nestihnou samozrejme, hra uz je davo lisována . Nicméně patche se připravují určitě velice úmorně, takže očekávám, že jak to nainstaluju, tak to přes origin stáhne tak 1GB záplat.. Což je mi vcelku jedno.
  • Hrozně se mi líbí, jak se všichni rozhodují jestli koupí BF3 nebo ne na základě BETY s jedinou infantry mapou (Caspian Border většina z vás nehrála), která samotný BF vůbec nevystihuje. Ale alespoň se EA poučí a příště uvolní betu jen pro vyvolené a ne pro milion dětiček co neznají rozdíl mezi betou a demem. Je mi celkem jedno jak nakonec BF3 dopadne, ale toto bylo očividně špatné rozhodnutí.
    • A jak jinak zjistim jestli mi to bude stutterovat ? A ze to bete jde pekne od ruky. Bud musi byt nejaky demo, fixnuta beta nebo si to musim upiratit nez si koupim origo. Beta je vizitka, je to jediny co maji potencionalni kupci v ruce. Me se zase hrozne libi jak si nekteri o sobe mysli ze maji patent na pravdu a kdyz reknou ze podle bety se nikdo nesmi rozhodovat tak to tak proste je *5*
      • Máš sice pravdu, ale beta opravdu není demo, je od toho, aby se vyzkoušely servery, odstranily bugy, popřípadě doladily detaily a jak líp to vše vyzkoušet, než pozvat hráče??
        Samožřejmě si vyzkoušíš hratelnost a když tě nenadchne tak si hru prostě nekoupíš. Ale rozkřikovat se, že si hru nekoupím, protože v betě sou bugy je trochu na hlavu
    • H4wk
      ti ludia to aj tak kupia a olutuju ze nenechali predobjednavku, ale kazdy sa uci na vlastnych chybach :)
  • what a fuck is that ldiot who is playing ?
  • Caspian Border sem hral. S operation Metro (Rush) se to neda srovnavat, to je pravej battlefield. Uz se nemuzu dockat na full verzi
  • No, čo sa mňa týka, na základe dema k BF2 som si kedysi kúpil full za plnú cenu hneď po vydaní. Na základe bety som sa teraz rozhodol, že si BF3 nekúpim, resp. budem čakať na výraznú zľavu. Bravo.

Vôbec nechápem, prečo vývojári dlabú na normálne demoverzie. Ja si proste nekúpim hru, o ktorej si niesom istý či ma bude baviť a bez problémov pobeží... A spoliehať sa v dnešnej dobe na recenzie? No určite. A ťahať kvôli tomu warez? Nech si trhnú nohou, mám lepšie veci na práci.
    • Spades
      protoze z dema kazdy zjisti jaka hovadina to je a pak si to nekoupi :D
      toto samozrejme neplati u BF3, kde dali okusit demo s tim, ze finalni produkt MUZE (ale nemusi) byt o neco lepsi :D:D:D
  • Nevím co furt máte vždyť je to uplně normální že ve válce začne tank dělat kotrmelce nebo se z vojáka na chvilku stane tuleň nebo se válí po zemi a třepe se jak epileptik na laserové show.... *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit