Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vtipné srvonání dneška a měsíců uplynulých kdy by tisíce flamerů skočili zeskály za čest BF3 jen z pár hustopřísnejch trailerů...

Skačte.
    • Ja za BF3 porad plne stojim a verim ze se jim podari a bugy budou zazehnany. Amen.
      • Srdčař :D Chtělo by to předobědnat + doufat :D............................................................................................. AV SATAN Bratře.
        • Predobjednano mam davno pres Origins :D
          • :) no dobrá, vzdávám to.
            • Ale jestli se stane že i v plné budou dělat tanky frontflipy tak se vrátím *5*
  • zatim to vypada ze budu hratn na gtx560 nebo 550 a core 2 quad 8400
  • Je to blbost *5*
  • řikal jsem si že to koupím abych protože arma 3 je ješte daleko tak neco na odlehčení ale ty bugy snad to vyladej
  • DarkHawk
    Zrzek má celkem pravdu, ale až na vyjímky tam jsou všichni obyčejní campeři co jen leží a čekají schovaní. A nevím proč se tady někdo ohaní tím, že to jen jen beta ty si myslíš, že ve full verzi to bude jiné? Když kempi sniper tak to bude protože ten musí, ale když kempi medic nebo nábojář tak to je uplný noob protože ten má být v přední linii a něco hrát.
    • Většinou kempí obránci a co maj taky dělat útočit na base to by zase každej keroval že jsou base rapeři... A když kempěj útočníci tak to je zase celj tým lempl a stejně to projedou tak mě to kempení zase tak moc neštve... Na druhou stranu zase naběhnout k Mcomu je tak vo hovně to je pak jasný že vás všichni postřílej... chce to taktizovat a to se nedá když nejsi v kontaktu s ostatníma najdi si klan udělejte si team speak a pak se to dá hrát, já ani jinak nehraju.. bez klanu mě tyhle hry nebavjej..
      • Při čtení tohohle příspěvku jsem si vzpomněl na TEAM AMERICA z roku 2004. "Camper? To ještě není tak zlý. Jsou tři druhy hráčů BF3. Campeři, baserapeři a noobs. Noobs chtějí se všema vycházet a baserapeři chtějí bez rozmyslu pořád jenom rejpovat. A potom jsou tady ještě campeři. No a campeři zase chtějí jenom kempit." Starší jistě pochopí.. :)
  • michaliuz18
    anglina je tak debilny jazyk v ktorom vedia len WTF a OMG stale dokola , a ak hra ma takto skoncit aj v originali tak dovidenia dopocutia :D k tomu videu ale nic inéé len TOTO :D http://www.youtube.com/watch?v=jNf59Zss1-M

what the fuck
  • Za tyden stejne EA oznámí, ze BF3 odkládají kvůli přílišné zabugovanosti, feedbacku hráčů a DICE to nebude stíhat doopravit. *1*
  • johnny la gente esta muy locaaa .. WHAT THE F*CK??!
  • uz alepon pul roku nechci slyset what the fuck ..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit