Přejít na výpis diskuzí
Scénáristka Tomb Raider o přání napsat Laru jako lesbu
21.3.2013 | Ladislav Loukota
170 příspěvků
-
Takže sejmout xenomofra, resp. být silnou, emancipovanou a nezávislou ženu může být jen ta, která je "chlap s kozama"?? A co není "chlap s kozama" musí nutně být "něžné stvoření"?? Važ slova Magistře. *15*
A kazdej samozřejmě ví, že nejnebezpečnější stvoření ve vesmíru je Predátor! *16* -
Něžné stvoření to tedy nebylo, když dokázala opakovaně sejmout nejnebezpečnější stvoření ve známém vesmíru. *15*
-
Sarah možná, Ripley chlap s kozama vážně nebyla. To si pleteš s Vasquezovou.
-
Tak v prvni rade scenaristka vypada na lesbičku na videích :) A slovo les*a není sprosté slovo!
-
Au Contraire! Pro mě je silná, odvážná a tvrďácká lesbička úplně stejný klišé jako gay s růžovým tričkem a holčičími manýry... Analogicky to tudíž patří do ranku schématických šablon a archetypů, společně se sexy agentkou špulící prd*l a kozy a namachrovaným bejvalým mariňákem, co je ale v jádru pravej emerickej hrdina. Nuda, šeď, vopruz, bejt feministka, nadšenej z toho nejsem. Respektive rozhodně by mi to samo k nadšení nestačilo, jako prvek to nemá žádnou přidanou hodnotu.
-
"Ženy jsou běžnou součástí koloniálních mariňáků! Však jen vyjměte z celé rovnice Ripleyovou. Vetřelci nebo Terminátor jsou filmy, které ve sci-fi ukázaly ženské hrdinky velmi zajímavým způsobem."
- Jo, ale jak Ripleyová tak Connorová byly heterosexuálky a vlastně taky "chlapy s (menšíma) kozama". Zrovna tyhle dávat za příklad se mi nezdá moudrý. *15* -
Jsem pro z Lary udělat lesbu, ale jen za podmínky, že ta hra půjde hrát v coopu s její kamarádkou. Tim by to dostalo ten správnej lidskej rozměr :)
-
Úplně hořím touhou zahrát si za transgendera s kozama *1*
-
Tati co je lesb* ? Zenska co se sere chlapum do prace . *5*
-
Tak z Lary udelame lesbu, aby byla lidstejsi ne jako chlap s kozama - tuk tuk tuk do hlavicky, tahle radoby scenaristka si asi Laru plete se sebou samotnou.