Přejít na výpis diskuzí
Scénáristka Tomb Raider o přání napsat Laru jako lesbu
21.3.2013 | Ladislav Loukota
170 příspěvků
-
Dovedu si představit hru, kde by Lara (ostrá jako kuře vindaloo) uhýbala nástrahám v podobě jezírek s ležákem (protože jenom ten dokáže rozpustit vindaloo) a Davem Listerem, který by ji chtěl sníst. *1*
-
Nojo detskou myls je potreba "spravne" formovat uz od mladi tak dame do her les-by a teplouse *9*
-
Pratchettová? to zní opravdu debilně... celý systém ová pro ženskou populaci je směšný. Když slyším v televizi Natalie Portmanová apod... vraždil bych.
-
chcete z toho delat DragonAge? jo nojo scenaristka zena *11*
-
měla by to samozřejmě být emo-upírka, tak osloví nejvíce hráčů!
-
já měl raději starou Laru, ostrou jako kuře Vindaloo (nebo jak se to píše, už jsem si dlouho nebyl vypálit chutový pohárky). S postavou, s kterou by mohla vyjít na titulní stránce penthausu. Bouchačky proklatě nízko a v hlavince trochu toho Filipa...
-
To je totalni zrudnost!!!
-
Hej ale dokážeš si představit ty jeho fráze pronášené tím teplým hláskem? *8*
-
Tati co mam delat abych byl lesb*? To musis lizat koberec... Uz ho lizu 2 hodiny myslis ze uz je ze mne lesb*? (zakazane slovo lesb.) *8*
-
Se zahřívací minihrou v kempu *1*
-
Jo. A pak už jenom schází udělat z Duke Nukema teplouše.
Jděte do pryč s těmato blbostma.
Lara byla vždycky sex symbol pro hráče. Krásná, kozatá baba. Nová Lara už je sice jenom krásná, ale udělejte z ní lesbu, udělejte z toho nějakou genderovou, rovnoprávností volovinu a můžete to rovnou zabalit. -
Však já se čertím kvůli té Pratchett *4*
-
Kdyžtak se v téhle diskuzi snažte vyhnout se jakýchkoliv sexuálních urážek na účet žen i s jejich sexuální orientací atd., jinak přijde pan Omalovánka bez humoru a zmoralizuje vás tu tak silně, že jste to ještě neviděli.
-
To poslední mi připomnělo případ sufražetky Jenny Suk z hry Švestka od Divadla Járy Cimrmana. *1* Jinak já zase čekám, až někoho napadne vytvořit hrdinku zoofilku.
-
Tak já "chlapem s kozama" myslel prostě drsnou ženskou. Nevím, jak to chápou sociologové, nebo ta dáma spisovatelka. *15*
Když už odbíháme od alieního universa, tak nejdrsnější stvoření vesmíru je robot Bender! *1* -
Tak v tom případě je Lara lesb* už od roku 1996 když, Indianu Jonsovi začala fušovat do řemesla.
-
no, u Ripley jsem byl rad, ze ty titerny kalhotky si nechala na sobe *1*
-
RipleyOVÁ je VHSkovej kult ze zlatých dob českého dabingu. Všichni jsme na tom vyrůstali a máme to v krci, kvůli tomu bych se nečertil...
-
Větší prostor pro plky a příběh ve hře - tudíž dodáme filmečky (alespoň 5 min dlouhý) a pokud možno jich tam narvem hned několik cca po minutě hraní, aby se hráč moc neunavil. Tomu říkám rozvoj postav. Tak je to hra anebo interaktivní film? Jak je možné, že dřív byly hry zábavné a filmečky je doplňovaly a ne, že otravovaly a ještě se člověk do toho "stručného" děje vžil, zatímco v posledním TR mě spíš filmečky a obzvláště ty interaktivní lezou na nervy?
A že by v restartu Lara vypadala nějak lidštěji, tak to jsem si teda nevšimla. Právě naopak.
Taky nechápu, jaký smysl by měla sexuální orientace na herní postavu. Teda pokud z toho nechtěj udělat interaktivní film pro dospělé.
Za sebe jako ženskou musim říct, že mě v poslední době ty feministický kecy přijdou totálně přitažený za vlasy. Furt jim něco vadí. A nikdy jsem Laru nebrala jako chlapa s kozama. Právě naopak, "kopala" za mě jako za ženskou a byla protikladem superchlápkům. -
Lesba, samozřejmě. Protože žena inteligentní, silná, schopná překonat sama sebe a různá protivenství je vlastně chlap. A chlapům se libí ženy... Navíc žena která láme mužům vazy nemůže pak být "znásilněna" šovinistickým prasátečkem, chrám jejího těla znesvěcen penisem. Fuj!
Svatá prostoto. Takové přízemní klišé. Já pořád doufám, že Lara bude mít slabost pro třináctileté skautíky když povede oddíl mladých tomb raiderů.
BTW Ripley to dotáhla na OVÁ a Pratchett už ne? Nebo je psaní česky příliš šovinistické?