Přejít na výpis diskuzí
Schopnosti upírů i vlkodlaků a další info z fanstránky Elder Scrolls Online
23.2.2014 | Redakce Games.cz
83 příspěvků
-
jejejej :-D
-
Tenhle vikend je dalsi beta .... ale pocitejte stim, ze se vice nez zdvojnasobil pozadavek na volny misto na disku .... 60GB je tomu malo (nekde kolem 65 mu to stacilo). A pokud neni, tak se to proste ani nestahne ... lol.
-
OMFG! TO je mega trapný!
-
Aha ... takze kdyz kazdej den napisu, jak to stalo zahowno ... a kazdej den si vyberu jeden aspekt hry ... tak mi to kazdej den tiscali zverejni?
-
Nechápu ani jedny.
-
Snažil jsem se ozřejmit, že hype může být super věc pro vyrobce. Může mu to zvýšit prodeje, ale na druhou stranu pak snížit reputaci. Vstup do bety toto opravdu může částečně potlačit, ale domnívám se, že ne zas tolik. Tedy hype se stále vyplatí.
Jinak moje reakce byla odpovědí na jeho otázku proč má hra tolik pozornosti. A já říkám: protože reklama. A to ve formě rádoby informativních článků. -
já bych ten slogan radši uplně vynechal *15* místo tohohle jste tam mohli rovnou napsat je nám maximálně 10 a přijde nám to uber cool
-
Jsou to články od fanboyů a mnohdy tedy velmi nevyvážené, takže nakonec informativní hodnota skoro nula.
-
Tim, ze je to nejocekavanejsi MMO dnesni doby... Deal with it...
-
Nekteri zacinaji mit hate na ESO a jini na jine hry od nejmenovanych ceskych tvurcu...
-
Ja reagoval na tebe. Ne na nej. A ty o koupi mluvis. Vlastne o nicem jinem tvuj post neni.
-
Totalne nesmyslny nazor, kdyby nemela priponu TES.... MY GOD, KILL ME PLEASE. Ale o tom to je chapes, o to prece jde! Kazdy na to ceka s ocekavanim, proto se o hre tolik pise. Pochopte to proboha uz konecne lidi!!! Jo a jeste si myslim, ze kdyby hra tu priponu TES nemela, tak nesklizi tolik kritiky tady na Games.cz... v to pevne verim.
-
Tvoje nazory tady urcite nikoho nezajimaji. Chapes, ze se tady ukazuje 3x vice Kingdom come, ktery ma vyjit za 3 roky a ne za mesic? Delej jdi si koupit Kingdom come, ten preci bude megabestubercool hra ever. 99% diskuteru na games.cz vi o cem mluvim a uz maji koupeno preci.
-
Až vymyslíš něco lepšího, tak to sem hned napiš. Do té doby mlč a šoupej nohama!
-
boha jeho, ten váš slogan teda stojí zato *15*
-
On se ptal, že proč je kolem hry takový humbuk. A to právě kvůli těmhle reklamním článkům. O koupi tu nebyla vůbec řeč.
-
Hele u mě dobrý. Původní text jsem poupravil, aby to pochopil i ten, co rád hledá dvojsmysly.
-
Zdravím nadšencov a budúcich hráčov TESA. Ak by mal niekto záujem pozrite na našu stránku http://guardiansofmaraya.enjin.com/activity . Sme gilda SK & CZ hráčov pre TESO. Radi vás privítame.
...for the queen we protect, we raise our weapons, unleash our wrath, until the last one has fallen!
Shadowhorn, Elder of Guardians of Maraya. -
Jelikoz do bety dostal (a jeste dostane) pristup prakticky kazdy kdo ma zajem,muze si hrac o hre udelat svuj nazor. Jestlize je tedy nekdo zklamany z koupe, je to jen jeho hloupost a ne dusledek tveho ''hype''.
-
Tak to už je lepší říct "studovat právo" než "studovat práva." A úplně nejlepší je napsat to tak, aby to bylo jasný rovnou. *4*