Přejít na výpis diskuzí
Schopnosti upírů i vlkodlaků a další info z fanstránky Elder Scrolls Online
23.2.2014 | Redakce Games.cz
83 příspěvků
-
Je to mmo verze zname a slavne znacky. Proto jsou na ni uprene pohledy. To, nakolik je, nebo neni dobra, uz je na subjektivnim posouzeni. A opirat se do games.cz....to je jako bys zdrbal svet motoru za to, ze jsou pokakani z nove octavie.
-
Právě proto, že tahle hra ještě nevyšla, tak je dobré mít co nejvíce informací pro ucelený názor a případný preorder. Nebo bys snad kupoval něco, o čem nevíš vůbec nic ? *1*
-
Tahle hra ještě nevyšla, ale díky placenému megahypu nejen z tiscali, začínám mít vůči této hře silnou averzi.
Opravdu by mě zajímalo, čím si tato hra zasloužila takovou pozornost ??? ... money money money ... že tiscali. -
Omyl, smazáno může být kdykoli a cokoli. *3*
-
I kdyby se to jmenovalo MMO Václava Moravce, tak me to zajímá už z principu, že se jedná o nové MMO, které by alespoň pro mne zapláclo díru po Warhammeru online, který byl zrušen minulý rok v prosinci. WoW je dobré, ale pořád to není ono. U GW2 jsem vydržel 14 dní a z asijských MMO se mi otvírá akorát tak kudla v kapse. Chápu, že příznivci světa Elder scrolls do této hry půjdou či nepůjdou už z principu, že hra má "něco" společného(nejen jméno) se sérií ES. Mně je původ a kořeny hry ukradený. Bude-li to odladěné a zábavné fungující MMO, tak jim těch 15 dolarů dám ať se to jmenuje jak chce.
-
Krome toho ze je nova a ze sveta ES ,tak asi nicim.
Me zaujala vlastne jenom grafikou(ze screenu ale rozhodne ne. Zaujala me az kdyz jsme hru zkousel v BETE). Narozdil od ostatnich novych MMORPG her totiz nevypada jako detsky vecernicek nebo asijske po.no. Ale ta grafika sama o sobe mi staci na to abych ji vyzkousel. Asi i proto,ze ja uz jsem hoooodne dlouho zadne ''tuctove'' MMORPG nehral.
A jestli me bude bavit jen mesic? S timhle ja problem nemam. Necekam od MMORP her zabavu na x-let. -
:D
-
Nekdy jo, obcas se tu diskutovat normalne i da.
-
je z podivem že když se tu lidi napadaji tak cenzura nic.ale když někdo napiše že ty knižky jsou blbost nebo na hernim webu blbost tak se to smaže?
-
Bylo by dobré si to přečíst...než napíšeš takovou kravinu *3*
-
Mi řekni, kdy naposled si viděl slušnou diskusi na Games?
-
Dostaneš to od jednoho blbce co ti to nakliká...zvykl jsem si .-D
-
Pokud se nevymyka dobrym mravum a neni nijak vulgarni by byt smazan nemel...
slusna diskuze, jo neresit to a kdyz se to nekomu nelibi at minuskuje. Kdyz nic jineho neumi. Prosim. Kolega nahore to shrnul ... vic bych to asi uz neresil. Trollit se ma umet a ma byt s mirou. *4* -
A sám si pravidlo věcnosti diskuze porušil. *4*
Je blbost tu řešit takový nesmysly. Každý člen diskuze by si měl uvědomit, že je jeho příspěvek naprosté nic, které může být kdykoli smazáno. Tečka. -
:D Dostal si nadeleno 20 minusek za cca 5 minut, na to ani ja nemam :D Ne, ze by me to vadilo, jit cucet na prono muzu kdykoliv.
-
Dovolím si pár poznámek
- Než se tu někdo začne ohánět právy atd. Tak ať si nejdříve alspoň nastuduje Ústavu ČR.
- Jestli se vám nelíbí, že někdo má smazené příspěvky a ba dokonce ban, tak si bětře třeba protestovat na Václavák. To je právo, které vám nikdo neupírá, ale bylo by dobré si uvědomit, že pravidla na diskusích si určuje vlastník stránek v souladu se zákony ČR.
- Dobré by bylo také přečíst si v pravidlech tuto větu: Přispěvatelé by se měli v příslušných diskusích vyjadřovat pouze k tématu danému tématem diskuse nebo článku, ke kterému je diskuse vztažena. Pokud se podívám jen na tuhle diskusi... S klidem bych se nebál vymazat 2/3 příspěvků a nikdo by nemohl říct ani popel.
- Když už se snažíte o Trolling...tak ho dělejte alespoň trochu originálně.
A pokud by šlo o mě...s klidem bych vám tu smazal 15 - 16 příspěvků, které nemají s támatem nic spolčeného, včetně mého, který k článku také nepaří. Hezký večer a hromadu mínusek. -
bud rad, ze diky tomu muzes psat poradne prispevky do diskuzi
-
To by ovšem bylo první MMo, které nebaví hrát ani NPCčka. *1*
-
Stve te, ze si vlastnici webu muzou delat, co chcou, vid? Zamysli se a zkus si vzpomenout, kdy jsi v zivote argumentoval podobne.
-
Mně ještě nesmazali nic a to tu ESO hatuju už dobrých pár týdnů. *3*