Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Asslicker detected!
  • kickasl
    Hlavne by ses k tomu nemel vyjadrovat pokud vubec nevis o co jde(ohledne cenzury).
  • pravo ma, ale majitel serveru ma zase pravo smazat, co se mu nelibi je to jeho server, jeho penize, jeho pravidla.....
  • Cim si kruci tahle hra zasluhuje tolik pozornosti ? Jmenovat se to jinak, lokace a postavy se jmenovat jinak, ani pes po tomhle podprumernem MMO nestekne.
  • Khanemis
    Jaká údajná "cenzura" v diskuzi probíhala netuším (a tedy ani nehodnotím), ale tohle shrnutí je vystiženo skvěle. Spousta lidí se chodí na diskuze buď jen pobavit tím, že provokují ostatní nebo vylít něco žluči ze svého skrznaskrz frustrovaného života. A pak to tak vypadá. Takové lidi je dobré buď ignorovat nebo, jelikož to většina diskutujících neumí a ráda se nechá chytit do hádky, rovnou mazat. Škoda, že se zase vždycky vrátí...
    Takže za mě plus:)
  • Aha, myslel jsem si, že mažou jenom "slušné" negativní komentáře. Mazaní trollů však podporuju....
  • Jack1947
    Aha, takze je jedno ci dana osoba porusuje pravidla napr. Zenevske konvence, etiky a podnecuje rasovou diskriminaci ci nejakou jinou za jedinym a prostym ucelem a to sebe zviditelneni. *7* Ma pravo ale nema a nesmi mit pravo prekracovat urcene stanovene meze zakonem o svobode cloveka a jeho pocinani.

Nejde preci o cenzuru, kdyz se jedna o naruseneho jedince - co stale a porad napada at uz slovne ci jinak vulgarne prirovnava ostatni k necemu... ( nemohu uplne tak soudit zminovanou diskuzi s tim trollem jsem propasl).

Takze asi tak svoboda slova ale nemela by se zneuzivat k vlastnim - na hlavu postavenym ucelum. *3*
  • Prosím? Koho zas okrádám? Co s webem? Já s nimi nemám nic společného, dokonce tam nejsem ani registrován -_-
  • Aaaa pozor, liberalni nerdik se ozval. Kdyz okradas a balamutis ostatni, je to OK ale jakmile si nekdo udela poradek NA VLASTNIM webu, zacnete se dovolavat prav, na ktery NEMATE narok :D
  • Hra mě zajímá, hrát ji však nebudu, přesto díky za info.

A s cenzurou nesouhlasím. Každý má právo se vyjádřit!
  • Zřejmě se tu potuluje nějaký ESO pozitivní moderátor.. množství smazaných příspěvků pod články s touto tematikou je imho násobně větší než jinde a přitom úroveň diskutujících je na místní poměry standardem. *7*
  • ales.smutny
    Achjo, tak ještě jednou vysvětlení.

- Nevím, proč to hází error, řešíme to (je neděle)

- Cenzura? Kdepak, spíš úklid. Osobně nesnáším, když musím diskuse moderovat. Stojí to zbytečně strávenž čas a celkem to jde i proti mému přesvědčení, že lidé by se tak nějak měli chovat obecně slušně a rozumně a když ne daná komunita si to sama vyřeší.

Bohužel to nefunguje vždy. Pomíjím vulgaritu náhodných kolemjdoucích, kteří cítí neodbytnou potřebu napsat něco sprostého, protože internet je jako zeď a klávesnice jako křída. Ale pokud opakovaně přichází ten samý člověk a jediné co v diskusích dělá je to, že záměrně vyvolává flejm a následně uráží ostatní, tak tu prostě už nemá co dělat.

Trollovat, vyvolávat hádky a urážet si může jít jinam. A přesně to byl včerejší případ - o to víc mě štve, že ta stránka hází chybu, protože by bylo celkem dobře vidět, že nejde o potlačování nějakého nesouhlasu či co. Nesouhlas a diskusi považuji za zcela normální projev. Provokaci za účelem pochybného pobavení ne. Jen mi přojde absurdní že v jednu chvíli dokáže komunita křičet po tom, aby se diskuse moderovaly více a dvojhlasem křičet o cenzuře.
  • :D Co brecite, jejich stranky, jejich pravidla, vy ufnikanci :DDDD

Pamatujte, ze svoboda projevu na verejnym prostranstvi se definuje jako moznost vyjadrit svuj nazor pouze slusnou a politicky korektni mluvou.

Tzn, kdyz je kapitalista v Severni Korei urazkou, tak nesmite zadneho Severokorejce nazvat kapitalistou, protoze to neni svoboda projevu ale urazka naroda a se slusnym vyjadrovanim to nema nic spolecneho........stejne tak zde nekoho nazvat komunistou se bere jako urazka :D

Bezte blejt vase negativni nazory nekam do parku, o hrach pouze v dobrem a v souladu s nazorem Strany.
  • Když už se zdeš zmiňuješ o obrovské moci, možná by nebylo na škodu si připomenout od pana Františka Koukolíka co taková moc obnáší...
    http://www.youtube.com/watch?v=PpMJkaf117g
  • Čeho jsem si taky všimnul a co konečně vyplynulo na povrch jako "novinka" (já na to upozorňoval po první mé betě):
    http://elderscrolls-online.tiscali.cz/attribute-pointy-a-vy/

Tohle je poměrně zásadní nedostatek rozvoje herní postavy. Nechápu, jak to mohli takhle zkazit. *7*

Tohle konečně kupodivu zarazilo i fanboye. *8*
  • Hned jsem si říkal ,že je to divné.Jestli je to jen u mne...
  • tam se maže a přepisuje :D ... dej jim chvilku čas ,oni se vyřádí ...
  • Strcte si cenzuru do rite. Ta by na stranky o hrach nemela patrit. Nekdo ma jiny nazor nez ja? No a? Nemusim si hrat na nerda s obrovskou moci a mazat prispevky.
  • KIMCID
    včera cnzura dnes error
  • Kr.Pa
    OT:
    Nejde se dostat do diskuze k: Elder Scrolls: Pekelné město a Pán duší – knižní recenze

Háže to error 500

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit