Přejít na výpis diskuzí
Schopnosti upírů i vlkodlaků a další info z fanstránky Elder Scrolls Online
23.2.2014 | Redakce Games.cz
83 příspěvků
-
A jéje...a tendle poměr sis nějak vypočítal nebo jen házíš od boku svoje dojmy?
A jo, já chápu o co ti jde...stejně tak jako vím, že debata s "diskusními statistiky" nemá moc valný význam, většinou jsou to osoby podobné trollům, jen svoje tvrzení dokládají smyšlenými čísly (většinou vycházející z jejich subjektivních pocitů) považujíc je, za nějaké směrodatné údaje -
A co se ti nezdá, 70% článku o ničem co by stálo za řeč a zbývajících 30% ti říká, jaká to bude uber-bomba. A když vidím frekvenci vycházení článků(nepočítám teď obsah), tak co celé působí jen jako nechutný HYPE, je to teď srozumitelnější i pro tebe ?
-
Nojo, ale co se dočteš tady, tak to nebylo jenom o mazání trollů. Ale já nevím, nečetl jsem tu diskuzi, navíc teď háže chybu, ale to bude určitě jenom nešťastná shoda náhod. *2*
-
Myslím že projektům kterým se blíží vydání nebo nějaké mylníky ve vývoji je zde věnována stejná pozornost, viz články o Dark Souls 2, Deliverance: Kingdome Come atp. Myslím že v tom TESO není žádnou vyjímkou, jsem rád že nám redakce servíruje takové množství novinek/informací.
-
"Jenomže 70% těchto rádoby článku, jsou nicotné a nepodstatné informace, popř. informace, které pro potencionálního kupujícího nemají žádný význam při rozhodování,"
Ale přesto se ti to zdá jako nechutný HYPE který má hráče ujistit v tom, že to bude über bomba a v rozhodování ho tedy "přinutit koupit".
Opravdu, než něco napíšete se zamyslete, jestli ten žvást dává alespoň trochu logiku, sepsat větu která si v pointě odporuje je fakt diagnóza...ale spíš jde o to, si prostě jen zanadávat na Games.cz co? RAGE HATE -
Prijde mi prirozene, ze o hre co ma teprve vyjit, se pise vice nez o tech, ktere uz davno vysly. Clanky sleduji i lide, kteri nemeli moznost zkusit betu, nebo stress testy. Popisy ruznych feautur jsou pro ne myslim vitana informace. Kdyz melo vyjit GW2, taky jsem pln ocekavani hltal kazdy clanek. Pochopitelne se najdou i lide, ktere to nezajima a ti se deli na dve skupiny-jedna to chladne prejde a ta druha sve znechuceni zverejni v diskuzi. Zkus se na to podivat s vetsim nadhledem;-)
-
To nedává smysl. TES je zkratka názvu té serie.
-
Nevsim sem si, ze by tu denne vychazly clanky (trebas) o riftu, swtor, lotro ... a to casto ani v pripade, ze vyjde pomerne velka aktualizace ... Zato tohle je za posledni mesic uz aspon 10tej clanek.
-
Pan Vader nabádá k nastudování si Ústavy ČR.
Tedy "studovat práva" ve smyslu "studovat" (číst) nikoli "chodit do školy". -
jn a kdyby tato slavná serie neměla před jmeném připonu TES... tak by po ní neštěškl ani pes...
-
Proč studovat práva? Ať si prostě přečtou Ústavu ČR a Listinu základních práv a svobod. Žíly jim to nezkrátí a jsou to nakonec dva nejdůležitější právní předpisy v zemi.
-
Hloupost. Tahle hra je přenesení slavné serie do MMO. Jistěže si zaslouží takovou pozornost. Těžko hledat hru, na kterou je zvědavá taková spousta lidí.
-
Jistě, ale na konkurenčních stránkách taková frekvence a záplava nepodstatných článků o hře není.
-
Jenomže 70% těchto rádoby článku, jsou nicotné a nepodstatné informace, popř. informace, které pro potencionálního kupujícího nemají žádný význam při rozhodování, na mě to opravdu působí, jako velice nechutný placený HYPE, který mě má přesvědčit o tom, jaká to bude uber-bomba, při tom, čím více se z toho informačního hnoje o hře dozvídám, tím jsem více přesvědčen, že to bude jen další MMO sh*t v pořadí, který si nechají vývojáři a všichni nabaleni darmožrouti okolo, pořádně zaplatit.
-
Hrál jsem betu. Není to špatné, ale za tu cenu to nestojí. Můj názor. Howgh.
-
Ta pozornost je uměle a záměrně vytvářena a placena od výrobce. Označuje se toto termínem "Hype". Výslekem zpravidla na jedné straně bývá, že hru koupí větší počet lidí - víc peněz pro výrobce. A na druhé straně je spousta nepříjemě překvapených hráčů - špatná reputace pro výrobce.
Pro někoho jsou peníze holt až na prvním místě. -
"...alespoň si nastudujte Ústavu ČR" Tomu říkám rada nad zlato. Úplně to vidím v živých barvých, jak místní pubescenti studujou (čtou) na tento popud práva (Ústavu) ;p)
Při pondělku pobavilo. Jinak nic ve zmlém. -
Ano. Cítím to podobně. Jsme svědky toho jak vzniká hype. Krátce před vydáním, výrobce jednou za dva dny vypustí do světa zprávu typu : "V naší nové svkělé hře může mít hrdina černou barvu vlasů." Za další dva dny: "V naší úžasné hře může mít hrdina dokonce modrou barvu vlasů.". A tak pořád dokola. Herní informační servery zprávu jen předají dál. V podstatě se jen jedná o takovou fikanou levnou reklamu - mnohdy ale už otravnou. Proto ten náběh na averzi.
-
Nějak se mi nezdá, že by to zrovna tady byl tvůj případ.
-
Ale ne, že by se něco zásadního dozvěděl, pokud nehrál betu...