Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MickeyMutant
    Až míra reality v podobných hrách dosáhne určitého stupně uvěřitelnosti, naprostá většina lidí ztratí zájem o skutečná objevitelská dobrodružství a vystačí si s dobrodružstvím ve virtuálních světech. Vesmír se stane pouhou inspirací k vytváření takových světů.

V té době se na špici kosmického výzkumu určitě dostane Německo-švýcarská konfederace spolu s Australskou monarchií, které podobné videoherní světy zakážou kvůli míře explicitně zobrazovaného násilí. Budou jediní, kdo pak zvládne v předstihu reagovat na osudový dopad komety FU:P/Čukča-Vemenošenko stavbou obří generační kosmické lodi. Zbylé národy v demokratickém hlasování odmítnou rušit on-line propojení a zůstávají na planetě. Australani s Němci tedy přiberou na palubu záchranné lodi jen občany Panarabského Islámského Chalífátu (PIC), kteří tradičně zavrhují virtuální realitu jako nástroj nevěřících k ovládání mysli. Loď opouští orbitu a Země se rozpadá po drtivém dopadu Čukči. Po necelém týdnu cesty ze sluneční soustavy exploduje i kosmická loď poté, co frakce Velkého Mahdího z PIC uvrhne klatbu na nové bezkontaktní toalety jako na dílo Satana a vyhodí je při mírovém politickém protestu do vzduchu. Splachovací systém je totiž přímo propojený s komorou nukleární pulsní pohonné jednotky, protože němečtí inženýři spočítali, že se tak ušetří za chlazení.

Poučení je jasné - dopadneme všichni blbě a sebedokonalejší virtuální realita nebo zákaz videoherního násilí nám nepomůže.
    • Veskoslav
      V 69 lidstvo přístálo na Měsíci s počítači o výkonu mojeho dnešního telefonu. Za posledních 40 let se lidstvo moc neposunulo a nemyslím si, že by to bylo díky počítačovým hrám. Lepší je to vrážet do krmení Afriky a podobných píčovin. Navíc NASA má tak vysoký rozpočet, že za to by si koupila FBI 20 aut pro své zaměstnance.
    • To jako, že celý skutečný vesmír bude prozkoumaný do sta let?
    • Mart9
      Už první odstavec je naprostý nesmysl. Dál jsem nečetl.
      • SkillJam
        Komentář od uživatele Mart9. Dál jsem nečetl.
        • ste jak male deti
          • here we go again:
            hlavně že ty seš velkej :DDD
      • hlavne že ty seš dokonalej :D
        • Mart9
          Jo no, tím, že jsem zkritizoval první odstavec, jsem vlastně řekl, že Mickey je ten největší lidský odpad, proto taková reakce od tebe...
    • Napiš knížku! *1*
  • Da sa byt bojovnik? parada... budem nekompromisny bounty hunter, ktory si na svoj ultra korab zarobi pripadnym kartotekovanim rastlin a zivocichov... pohoda hral som aj vacsie ulety tak preco nie? hlavne ak to vypada tak pekne :D
    • MrSanta
      Na herbáře kašlu. Já chci najít nevyspělou civilizaci a pomocí pro ně zázračných udělátek je ovládnout a stát se jejich bohem :D
    • Obávaný, slnečným vetrom ošlahaný, vesmírny zabiják Fluffy *1*
  • Sa zacinam obavat, ze o co tam vlastne pojde zatial este netusia ani samotni autori. Ale vypada to uzasne, to zase ano.
    • ucho
      Myslím, že mají jasno. O cíli hry mluvili na nějaké předchozí prezentaci. Hráči budou ve vesmíru cosi hledat. Ale samozřejmě generované prostředí tvůrcům v některých věcech dost svazuje ruce.
    • vzhledem k tomu, ze jde o pomerne maly studio, tak si na sebe vzali asi trosicku tezsi bremeno. Ale urcite neco vymysli, protoze by byla skoda nevyuzit potencial *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit