Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vim zes to myslel ironicky ale jakto ze supcom nema problem zachovat proporce jednotek a letajici talir ve srovnani s tankem skutecne pusobi giganticky, i kdyz ani tam pomer neni uplne realny a presny (protoze presny pomer se logicky neda ve hre dosahnout)
  • a kdyze to ma vyjit ? at vim za jak dlouho mam ocekavat Story Playthrough video na youtube, gameplay blizardich her me nikdy nebavil ale animacky maji dobry :))
  • ps.
    taky hratelnost mi prijde schizofrenni, davat do hry kde se spamuje velke mnozstvi jednotek ješte specialni ability je kravina, to stejne neni v lidskych silach plne vyuzit nebo normalni hrac nevi na co se driv soustredit jestli na macro nebo micro.
    abych to lepe vysvetlil predstavte si ze byy do supcomu narvali jeste zvlastni ability jaky maglajz by z toho vyyznikl. presne taky maglajz je i sc
  • pust se do toho, drzim palce
  • kostejnesmrtelny
    Jen si hoň pindíka, anonymní trole *3* .
  • ja bych dal do sc neco jako ultimatni nebo experimentalni jednotky, ktere byste mohli postavit jen par, nebo by dramaticky navysovali unit limit a to by byla mothership a battlecruiser. Tyhle jednotky bych udelal tak 3x vetší nez jsou ted.
    Taky bych dal možnost o neco odzoomovat pohled na mapu a marinaky bych udelal rekneme o 1/5 menší.
    Tim by se zlepšili vzajemne proporce jednotek ktere jsou ted smesne a myslim ze na hru by to nemelo velky dopad.
    Taky myslím že by hra zasloužila lepší grafiku, jednotky i budovy mají mene polygonu než ty ze supcom 2 a tam jsou jich na bojišti stovky *13*
  • kostejnesmrtelny
    Co obtížnost? Jede se hned od začátku "na ostro", nebo je tam zase nějakej pseudo-tutoriál? A jestli platí to první, na jakou obtížnost hraješ a jak to vychází ve srovnání s WoL?
    OMG, ten pracovní den bude ještě dlouhej... *10*
  • jasne, dneska dohrajes kdejakou stupidni strilecku za 6 hodin, tady mas cca 15 hodin kapman, challenge, mody, multiplayer na stovky/tisice hodin, moznost hrat hry z replayu od profiku a ja nevim co jeste a stejne najde nejaky trouba, co na to nadava
  • až na to že kampan v SC2 stojí za starou belu a jedna mapa netrvá víc jak 20 minu + stupidní příběh....
  • x_ander
    Asi tak. Jen Wings of liberty jsou stejně dlouhé, jako celý SC1, ale stejně budou někteří řvát o nějakém kouskování... a to nemluvím o multiplayeru. Nenaděláme nic.
  • Tyhle lidi neřeš, vubec nic neví. Prej sc1 srdcovka, ale že by si třeba pamatoval na počet map v kampani, tak to né *7* *6*
  • Jen si minuskujte blizzardovske ovecky.
  • První tři jsem sfouknul za necelých 90 minut, a to jsem prolezl každej koutek. Tak uvidíme, ale je to návykový, málem jsem zaspal do práce *15*
  • Na steamu? To asi tezko.. vsechny hry blizardu jdou mimo steam :(
  • tohle nechapu wings of liberty melo celkem dlouhou kampan nechapu co by lidi chteli o proti konkurenci ta kampan zabavi na dele nez 2 vecery a spousta lidi hraje multiplayer navic blizzard na tech hrach skutecne pracuje a stale se to snazi zlepsit kdyz by to vychazelo kazdej rok a nebylo by videt zlepseni tak bych byl asi taky nastvanej ale takhle mi to prijde divne zvlast kdyz jsou takove rozdily mezi dobou co ty datadisky vyjdou
  • já počkam až to bude o víkendu na steamu ve sleve
  • My body is Reggie.
  • Grandhalf
    Napompézujte si to doprdele Blizzardi nenažraný , starej Starcraft je srdcovka , todle bude možná taky - ALE !!!! Vole až to bude stát litr za všechny tři díly , teda vlastně né tři díly , tři části jedný hry ( tři rasy nebo jak to... NE NE a NE ) . Fakt ? Upadli asi ... Sorry ale JÁ jim ty prachy dávat nebudu , za celou hru klidně , za rozkouskovanou jednu hru třikrát ne ... *9*
  • Nevim,ale vsechen ten absurdni megahype kolem tohodle me jen utvrzuje, abych si to nekupoval. A presne tak i ucinim.
  • super už se teším :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit