Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mě by spíše zajímalo kdy bude možné Skyrim zase na steamu stejně tak DLC se prodávat v ČR...
    • Nikdy.
      • A ví někdo proč? Né že bych po tom nějak pátral *3*
  • ja to řikal zase microsoft s xboxem nestací že nacpou reklamu u atari starych her všem co nemaj jejich prohližeč ale ted jestě tlačí na bethesdu ohledně ps 3 pamatujete na tu exkluzivitu dawnguardu pro xbox 360 na měsíc tehdy to žačalo a začíná se nám to rozvijet

ps nemám žadnou konzoli ale nemužu ignorovat to co microsoft všechno ku.r..v...i
    age of empires udělali freetoplay a další pič*****
    • Gojira
      mluvíš h o v n a
      • nemluví, ale píše... *3*
  • ja si troufnu prohlasit, ze "fuseri" nejsou u bethesdy (ac nesouhlasim s tim, ze jejich hry jsou bezchybne), ale u sony...to oni nedokazali postavit architekturu sveho systemu tak, aby s nim programatori mohli normalne pracovat bez toho, aby si udelali par her "nanecisto" nez se to nauci. puvodne se rikalo, ze vyvojarum to trvalo prvni dva roky, nez to nejak chytli do ruky...ocividne je to jeste krkolomnejsi nez se rikalo puvodne.
    • ad1 koneckoncu sony "priznalo" to, ze PS3 je po tehle stranve "vymrskle" uz i tim, ze
      (samozrejme udajne) bude nova platforma intel + amd...to uz samo o sobe neco vypovida
      • To vypovida leda o tom, ze vyvoj vlastniho procesoru/architektury je drahy a sony si to ted nemuze dovolit. Navic svet se za tu dobu o kus posunul a dnes je pomer spotreba/vykon uplne jinde nez driv.
  • Lol, to jsou amateri, tyhle veci meli mit vyresene pred vyvojem hry, ne ted
    • Ty vyvíjíš co konkrétně? Když si dovolíš kecat něco o amatérech? Tipuju, že jsi ještě na základce a pak rovnou k lopatě...
      • tohle je strašně moc hloupá reakce.. uvědomuješ si, co tím říkáš? pomohu ti: Kdo se v daném předmětu nevyzná a není profesionál, ten nechť se k danému tématu nevyjadřuje kritickým způsobem. Ale uvědomuješ si, že pak by se prakticky nikdo nemohl vyjádřit k ničemu? A uvědomuješ si, že člověk může mít relevantní názor, aniž by musel být nutně odborníkem? Musíš více uvažovat. Počítám s tím, že jsei ještě mladší, neboť tohle jsou klasické nedospělé reakce, které s věkem postupně vymizí. *3*
        • zdeeneek
          JJ, dneska je popularni do vseho kecat aniz by o tom clovek neco vedel.
      • osobni utoky a nejaky odhady si strc do prd*le ty vypatlany debilku, diky
  • V Bethesdě jsou podle mě fušeři co jednoduše neuměj pořádně programovat hry. Obzvlášť na PS3. Vzpomínám si jaký problémy byly se zadrháváním hry na PS3 ze začátku a jak dlouho jim trvalo než do dali do pořádku.

Obecně se ví, že dělat hry pro PS3 je o něco složitější/jiný než pro Xbox ale kdyby se to už ze začátku pro PS3 udělalo pořádně, tak by teď nemuseli být takové problémy.

Jinak čistě podle mého laického názoru, jestli má na to dost výkonu Xbox 360, tak ho PS3 musí mít dost taky, takže to je jen o neschopnosti popř. lajdáctví Bethesdy. A to mám jinak ty jejich zabugovaný hry docela rád.
    • To že jsou lidi z Bethesdy laidáci a nebo jsou prostě málo vzdělaní ve vlastním oboru je naprosto zjevné a velmi snadno to lze dokázat. Stačí se podívat na fanouškovské modifikace - co Bethesda nedokázala opravit, to v pohodě jeden fanoušek opravil, jakoby o nic nešlo... Tak co na tohle řeknete???

Já jsem fanoušek série TES a z toho důvodu do jisté míry i fanoušek Bethesdy, ale koukejme se na věci objektivně. *3*
      • Tak proč by se s tím sr*li za vlástní peníze, když jim to někdo jinej udělá zadarmo.
        • Proč asi? Protože jim za tu hru platíme a to, že nějaký fanboy to opraví sám a Bethesda to nezvládne je smutné.
          • Počkat to přece dává smysl zmiňovat u článku, který se soustředí na ps3 dlc, fakt, že někdo něco opravil modem na to totíž Bethesda určiě spolehá, že mody co jsou jen na pc za ně vyřeší problémy pro ostatních kolik? 70%,80%, lidí co maj hru na konzolích.
          • Ale to je nemusí zajímat, když mají tvoje peníze a ty si blbec a další peníze jim opět dáš.
    • Výkon, výkon, výkon... A co architektura atd.? Neplácej hovadiny od lajdáctví, když tomu nemůžeš rozumět ani z dálky.
      • Ale vždyť to jsem měl přesně na mysli, když jsem psal, že dělat hry pro PS3 je o něco těžší/jiný. Samozřejmě že je to tím, že architektura PS3 je narozdíl od PC, Xboxu trochu někde jinde ale přesto, jak už jsem psal, kdyby se to pro PS3 psalo hned od začátku pořádně, nemuseli být teď takové problémy. Alespoň toť můj laický názor.
        • ono nejspis pujde o to, ze to neni o uprave, ta konverze "od podlahy" nebude moc jednoducha, tudiz to bude na dlouho, bude to stat spoustu penez. otazka potom je jestli se jim to vyplati oproti risku, ze to bude fungovat "tak nejak"..zvazili riziko a treba sou spokojeny..treba nejsou. hlavne tyhle problemy nema jen bethesda...ma je skoro kazdy vyvojarsky studiu, ktery nedela hry exkluzivne pro sony
          • Robotron3
            Jenže oni mají už dlouholetý zkušenosti na PS3. K Oblivionu taky nevyšel DLC na stáhnutí přes PSN a pak jen udělali GOTY edici, kde ty DLCčka k Oblivionu byly. Takže tady něco smrdí. Jestli teď na PS3 taky neudělají stahovatelné DLC a vydají GOTY Skyrimu, kde ty datáče budou, je v tom evidentně nějaká levota.
  • ucho
    co to je za článek plný spekulací a nepodložených narážek?
    • No, bohužel je to téměř přesný překlad vyjádřená Bethesdy
  • Nech si to strčia do pr-ele ked s tým robia také drahoty... dristy o tom že to nejde nech si nechaju pre tích čo im to baštia. Jediné čo ma mrzí, že zanedlho moje peniaze opat pojdu Bethesde...
  • Spiker01
    Dishonered je taky od Bethesdy a určitě na to také vyjde nějaký dodatečný obsah...
    • budou s***T****r*á**t tak dishonored bude z warezu ony je ty manyrý přejdou až uvidí jak lidi nemají radi jejich politiku a nestahovat není řešení protože budou propouštět studia zaměstannance a budou si myslet že není zájem když se bude warezit dojde jim že hra je dobrá ale politika spolecnosti tam je zádrhel prostě jenom warezem tu bude víc cdprojektu paradox co *3*
  • Robotron3
    Jako co tohle je? Za problém? Proč? Fallout 3 a New Vegas má taky normálně na PS3 stahovatelný DLC, všechny firmy dokáží ke svým hrám dát DLC pro PS3 a žádný problém v tom není. Co je tohle za výmluvu, kterou ani nedokáží vysvětlit? Když už dělají hru i na PS3 tak nevidím jediný důvod, proč by datadisk na PS3 nešel udělat stejně jako na PC nebo X360.
    • Tohle jsou jenom řeči do větru. Jasně, že nevidíš jediný důvod, když jsi Skyrim nevyvíjel. Od stolu umí žvanit kdejakej PlČUS.
      • Robotron3
        Žádná jiná firma nemá problém s tím dělat DLC na PS3. Příště si nadávej svojí babičce.
        • Ty jsi fakt osel. Nemaji problem delat dlc pro ps3 obecne, ale pro skyrim na ps3 konkretne.

To ze jde neco udelat na jedne architekture neznamena, ze to muze jit snadno i na jine. Zvlast u rozsahleho a komplikovaneho kodu. Resenim by take mohlo byt preprogramovat rozsahle casti systemu, coz je v pripade dlc nerealne.
        • DLC na PS3 - ne DLC na Skyrim. Proč bych měl nadávat svojí babičce? Přemejšlíš ty vůbec? Úcta ke stáří ti nic neříká?
          • Robotron3
            Sklidni se. Prostě nenadávej lidem za názor v diskusi, když jednak nevíš o co jde a za druhé mě neznáš, tečka.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit