Přejít na výpis diskuzí
Se Skyrim DLCčky pro PlayStation 3 to nevypadá dobře
31.8.2012 | Adam Homola
165 příspěvků
-
A každej rok upgrade...vůbec! *2*
-
No, bohužel je to téměř přesný překlad vyjádřená Bethesdy
-
Ahoj no ja musim rict ze me se libilo hodne her od Bethesdy Fallout, Chronicles of Riddick i Skyrim i kdyz tam bylo par bugu dalo se to prezit, originialni hraci moznosti prevazuji
-
Nevšímej si těch závistivců, já jsem si koupil 8 playstationu 3 a 5 xboxů a mám doma menší hernu, je pravda že do jednoho pokoje se mi ty 40palcový LEDky a plasmy nevešly, no ale co taky nemám jen jeden pokoj že. Nechcu se chlubit a jsem rád že tvůj tatík vlastní ten patent. To můj otec postavil v ČR první továrnu na kondomy a fakt nám to vynáší. Ale jak říkám tady budou všichni jen závistivě buze*ovat.
-
Počkat to přece dává smysl zmiňovat u článku, který se soustředí na ps3 dlc, fakt, že někdo něco opravil modem na to totíž Bethesda určiě spolehá, že mody co jsou jen na pc za ně vyřeší problémy pro ostatních kolik? 70%,80%, lidí co maj hru na konzolích.
-
Úryvek z IGN 512 MB GDDR3 RAM (shared with GPU) 256 MB XDR RAM 700 MHz speed 3.2 GHz speed 22.4 Gbps bandwidth 25.6 Gbps bandwidth
The verdict: Once again, the Xbox's total amount of RAM is slightly misleading, as the system RAM and video RAM are shared. The PS3's XDR RAM is also far more fast and efficient than the Xbox's GDDR3 RAM, running at a speed of 3.2 GHz compared to 700 MHz.
Final bandwidth numbers prove PS3 is the victor in this category.
A třeba PS2 utáhla GTA :SA a když jsem vyděl co v tom je tak sem tomu nevěřil *15* tak proč by nešlo tohle a vůbec proč neřekli problém v čem to je . -
Možno je papierovo výpočtovým výkonom vyššie, ale problémom bude zrejme malá RAMka. A v tomto prípade ma XBOX navrch, pretože dáva k dispozícii dvojnásobok oproti PS3. Pri koridorovkách ako je napríklad Uncharted sa to neprejaví, ale v otvorenom svete ako má Skyrim je potrebné držať v RAMke množstvo objektov pretože hráč má značnú volnosť. Proti tomu mali autory Uncharted značnú výhodu. Vzdy bolo jasné, čo sa zobraziť musí a kde hráč môže ísť. Naviac, tam je úplne všetko naskriptované na prístomnosť postavy v istom bode a dopredu sa nič nepočíta a nedeje, resp. deje sa len v malom priestore.
Proste, na takýto typ otvorených hier súčasné konzoly stavané neboli. Uvidíme, čo prinesie ďalšia generácia. -
Jenom říkám že dokázali věco o kterých se říkalo že už nešli a třeba fallout new vegas má dlc a skyrim na xboxu má taky dlc a to je papírově s výkonem níže a mohli alespon ten problém vysvětlit za tím nebude technický problém.
-
Jop, docela rád bych byl v pozadí těchto jednání ...jak k tomu dospěli. Důvod mi napadá pouze cena, nicméně cena za 256 ram byla tenkrát žádná, stejně jako dnes za 4GB ...jsem zvědav, kolik přisoudí nové generaci konzolí, jestli se pochlapí nebo se tu budeme zase rozpačitě uculovat a mudrovat nad nějakým sdíleným 1GB vedle 20ti jádrového CPU a GTX690:-)
-
Že jo, co si to dovolujou, že už asi patnáct let updatujou jednu technologii jako všechny ostatní firmy kolem
-
To je ulet. Jeste odpoledne tady nebyl ani jeden prispevek :)
-
Nemyslím si, že bude nějaký zásadní skok. To je otázka možností i peněz. Můžou si dovolit skok o generaci a snížení nákladů díky velké objednávce, nicméně ... budu rád, když se prosadí alespoň pořádná fyzika a velké živoucí světy ...takže už by mohli do konzolí dát alespoň nějakou slušnou paměť ...vždy stojí (stejně jako tenkrát) holé prd. Zrovna jsem kupoval 16GB za 2,5K ... co to je v celkové ceně? Skoro nic, ale výsledek může stát za to (když se využije).
Z vyššího rozlišení už mi asi huba nespadne. Spíš kdybych místo naskriptovaných koridorovek FPS viděl next-gen, kde prostředí bude vypadat živoucí. NPC se nebudou generovat a mize za rohem, ale existovat a interagovat nadále, každý zásah poznamená onen svět, který půjde deformovat. Kdy konečně poskočí na "HD" i fyzikální model a zdi domů se ve válečné vřavě budou rozpadat na cihly, pod granátem se vyhloubí kráter a kolem bude svištět kamení, než celou scénu realisticky zaplavý voda z prolomené přehrady.
Grafika se zlepšila už hodně ... teď je na řadě komplexita a interakce. -
Nj, konzoli koupíš levněji ... ale museli bychom se bavit v minulém čase, aby to mělo smysl. Dříve byla levná, ale nebylo moc co hrát. Dnes je výběr lepší, konzole je ještě levnější ... ale taky je to vykopávka. Starý PC taky pořídíš za pár šupů. PC na rozběhání her této generace konzolí jsem postavil do 10K, takže cca srovnatelná cena, ačkoli pravda o pár let později. Nicméně pokud budeme vypočítávat náklady za hraní, je třeba je počítat všechny, včetně pořízení her a sumarizace toho, co dostaneme za ty peníze naservírováno.
Navíc každá platforma je trochu o něčem jiném. Já si PC cením za jeho široké možnosti a volnost. Ano, starou konzoli bych měl za 7, kdežto nové PC ze slabšího highendu za 35, ale taky je o nějakou tu třídu výše. -
Myslíš RISC Cell? Já ne, kalkulačky jsem dávno opustil. Už je nahradily před časem telefony :-)
-
Tak oba tituly co jsi zmínil, jsou čistě konzoloidní záležitost a problém Skyrimu může být i v jeho kvalitě či nekvalitě, nicméně srovnáváš rovnocenné tituly? Aby se nesrovnávalo Skyrim s Call of Duty, Otevřený svět, částečně žijící a skriptovaný koridor. Myslím, že k tomu tu právě došlo.
-
Taky nechápu proč nedali do PS3 větší ramku.v té době už to bylo málo...Prostě Sony *15*
-
To ti schvaluju, to je vznešené povolání. *5*
-
Že by měření pindíků mezi současnými konzolemi bylo takhle rázně zodpovězeno ?
No Bethesda je s PS3 v koncích ... je čas ukovat nové hřebce . -
Ale to je nemusí zajímat, když mají tvoje peníze a ty si blbec a další peníze jim opět dáš.
-
Dworkin
.. a dodnes na to nerad vzpomínám, ale za ten počítač to stálo. Dokonce už vím čím chci být až vyrostu. Nejspíše právníkem.