Přejít na výpis diskuzí
Se Skyrim DLCčky pro PlayStation 3 to nevypadá dobře
31.8.2012 | Adam Homola
165 příspěvků
-
Že ty pracuješ pro NASA, to se hned pozná. RESPEKT
-
sry, spletl jsem se, jenom 7 jádrový CPU :)
-
Tak občas si tady připadám jako na pískovišti tak jsem se chtěl pochlubit co mi rodiče před týdnem koupili, prý abych měl pomůcku na další školní rok.
-
No vidíš, já mám 10ti jádrový CPU, 512 MB RAM a 80 GB SATA disk a jsem taky spokojený *3*
-
Tak ok zavru to takhle podle me je Ps3 i po tech letech pekny kus HW a samozrejme pc je ted o generace dal ale ps3 ma stale svuj smysl porad na nem das i nejnovejsi hry blueray prehravac a co my vime s cim se vytasi sony a amd v ps4 jak znam sony a jejich megalomanstvi tak budou chti minimalne generacni skok od HW v dobe kdy vyjde ps4 uz ted prosakuji nake informace o 4k rozliseni ...kdo vi ? aby jsme opet nemely hubu dole. *3*
-
Ok ok ale zase musis vzit v potaz ze ten ps3 taky neni 2007 nebo 2006 ale mozna technologicky 2005 kdovi ?
-
Tak to máš taky docela silnou mašinu..:D
-
no vsetci z teba a tvojho pc padaju na zadok...
ja mam o polovicu horsi komp a skyrim hrajem a modim naplno. To nie je zrovna hra ktora by mala byt pre nejaky challenge. tu sa jedna o ps3 verziu ktora z nejakeho dovodu ma uz od zaciatku problemy. a ja som jedine rad ze aj konzolisti maju obcas problemy s portovanim, nie furt len pcckari. -
Tak je neres tady a bez se chlubit na piskoviste. *3*
-
no ale prave kolik te stoji jen ten upgrade gpu ? kdyz chces nakou lepsi . a ja mam konzoly prevazne taky jen na exkluzivky a na ty hry co se mi na ni hrajou lip na ostatni mam pc a jasne kdyz uz neco na pc tak naplno kvuly tomu uz mam za tech sest let 4 gpu
-
*1* tak tak jasne me to take takhle vyhovuje *3*
-
to je docela dobře možné a viděl bych to jako nejpřijatelnější vysvětlení (spíš než konspirace o černé ruce MS).
-
Taky nic nenamítám a jestli jsi si všim, zatím jsem reagoval na většinu tvých příspěvků a rád si to nechám oplatit :-)
-
Je rychlejsi, ale zase s ni nelze tak flexibilne nakladat. Neni to cernobile.
-
tak na tom by sis zahrál pořád, akorát u pár her by co jsou vícevláknové by mohl pokulhávat lehce ten Core2, protože PC více plýtvá pamětí, tak 2GB nic moc, ale hlavně jsi měl tenkrát o třídu slabší grafiku, takže to ti vystačit pro stejné detaily nemohlo. I v tomto případě by stačil upgrade 1x. Na 4jádra po pár letech (až ceny spadnou, 4 jádra byly už v té době) a o 2-4 generace novější GPU, aby ti to šlo stejně, resp. lépe (vyšší detaily, AA, ...).
-
Moje vymazlený šestijádro, 32GB ram, 6x 120 SSD disk a 4x 680GTX zvládne úplně všechno :) haha, sice to žere jako čtyři varný konvice, ale jinak pohoda.
Tím jsem chtěl říct, že nejaké přiblblé konzole neřeším. -
Dál už hledat nebudu, ale PS3 jsi si imho v EU mohl koupit taky až 23.března 2007. O nějaké dny dříve v UK. ...jestli máme být přesnější. ...a hledat budu ... a ano, kolem té doby vyšel Q6600, jenže už koncem minulého roku vyšel silnější brácha Q6700 ... takže to k výkonu.
http://www.gearfuse.com/new-intel-core-2-quad-q6600-cpu-released/ -
Rozjel vzdyt od toho to tu je ne ? Diskutuju a rikam svy nazory.
-
Mě se Skyrim taky líbil, o tom žádná. Jen mám zrovna PS3 a tohle zdůvodnění, jestli se tomu dá říkat, že DLC na PS3 nebude neberu. V tomhle jsou to fušeři, maj to udělat prostě líp. Pokud je to opravdu technická záležitost a záležitost paměti, tak je jasné, že není až takový rozdíl, jak to udělali na X360 a na PS3, ale spíš v tom, že dynamická pamět na X360 víc snese memory leaků a různých zpraseností, co se ve hře nastřádá, než u PS3, kde je to logicky na paměť přísnější. Po těch zkušenostech, co mají s vývojem na PS3, bych už čekal víc.
-
Mel jsem obdobny stroj co je v ps3 Core2Duo 2.93 2GB Ram 800 a 7600 gs 256 ram o malinko slabsi stroj nez byla ps3