Přejít na výpis diskuzí
Se Skyrim DLCčky pro PlayStation 3 to nevypadá dobře
31.8.2012 | Adam Homola
165 příspěvků
-
A přišel na něj tak, že tě v zimě samotného zavřel do sklepa.
-
*1* *1* *1* *1*
-
Spíš by se měli přejmenovat na Bugthesda.
-
Mno já za PC a konzole taky utratil spoustu peněz, taky už u toho čísla bude 5 nul. Na druhou stranu trvalo mi to bezmála 20 let (počítána doba kdy jsem aktivně utrácel za PC a spol, ne můj věk :-) Vyhodit 80k za extrémní sestavu je podle mě ale prostě bláznovství. Na druhou stranu to je i koupě sporťáku za 5 mega :-)
-
škoda už jsi se pochlubil..
-
Já narozdíl od někoho vlastním mozek a taky se tím nechlubím *1* *1* *1*
-
Těžko říct, když si koupíš skoro jakékoliv nové auto tak je to zbytečná investice stejně jako až zbytečně nadupáné PC. Auta většina lidí bere už jako samozřejmost (samo že ne všichni), ale kdo si koupí nadupaný počítač tak hned musí být magor. I když asi jím lehce bude..:)
-
Ale ty si zapomnel ze todle je Bethesda *1*
-
No ja uz za pc a konzole a vse kolem dal mnohem vic nez by staly ty jejich vymyslene sestavy a ano opravdu si nekdy prijdu jak magor *3*
-
Když vyšel killzone 2 vývojáři řekli že je to maximum vyšla 3 a poté řekli že využili 100 procent Cellu ta hra vypadá skvěle na 7 let starou konzoli nebo také uncharted a oni mají problém vydat dlcčko na stejný engine a říkají že mají technické problémi spíš lenost trochu si pohrát s PS trojkou jako to udělali Guerrila games nebo Naughty dog.
-
Nebuďme detailisti :-) Stejně jsem ten příspěvek napsal jenom proto, aby si udělal srandu ze všech co se snaží ochromit úžasnými PC které buď vůbec nemají, nebo jim je koupil papínek :-) A pokud si je opravdu koupili za své, tak jsou to fakt magoři co vyhazujou prachy komínem *3*
-
Třeba RAGE se povedl na konzole 60fps a grafika ušla.
-
No a ja mam 86 jadro s 12TB ram , 1000TB HDD a grafarnu s podporu 5D a hraju na tom Tetris :D
(je to ironie ) *3* -
Ano deska za 10000 a 4x 15000 za gpu
-
Az na to ze PS3 nema 7 Core ale 1PPE a 6 SPe
-
Díky za stejnej názor, já tak trochu nepochopil, proč má někdo potřebu hru typu Skyrim či Crysis hrát na konzolích, které už to prostě dnes technologicky nedávají? Mám doma x-box, ale je prostě pro děti na vyřádění a občas na party blbnutí, ale na dnešní hry mám prostě dnešní PC.
-
Me je to jedno jestly to mas si stasny hoch jestly ne tak mas naky problem a potrebujes si to timhle kompenzovat *3*
-
*3*
-
Tak můj táta vlastní patent na výrobu čokoládové zmrzliny, tak je trocha bohatý no.
-
To mas ale hodne rodice pomucku za 80k a tenisky mas ze zlata a zadek si utiras 5litrama *1*
a zivis to malou elektrarnou proste takovy keci uz nezeru neni mi 15 *3*