Přejít na výpis diskuzí
Se Skyrim DLCčky pro PlayStation 3 to nevypadá dobře
31.8.2012 | Adam Homola
165 příspěvků
-
V Bethesdě jsou podle mě fušeři co jednoduše neuměj pořádně programovat hry. Obzvlášť na PS3. Vzpomínám si jaký problémy byly se zadrháváním hry na PS3 ze začátku a jak dlouho jim trvalo než do dali do pořádku.
Obecně se ví, že dělat hry pro PS3 je o něco složitější/jiný než pro Xbox ale kdyby se to už ze začátku pro PS3 udělalo pořádně, tak by teď nemuseli být takové problémy.
Jinak čistě podle mého laického názoru, jestli má na to dost výkonu Xbox 360, tak ho PS3 musí mít dost taky, takže to je jen o neschopnosti popř. lajdáctví Bethesdy. A to mám jinak ty jejich zabugovaný hry docela rád. -
co to je za článek plný spekulací a nepodložených narážek?
-
Nech si to strčia do pr-ele ked s tým robia také drahoty... dristy o tom že to nejde nech si nechaju pre tích čo im to baštia. Jediné čo ma mrzí, že zanedlho moje peniaze opat pojdu Bethesde...
-
Dishonered je taky od Bethesdy a určitě na to také vyjde nějaký dodatečný obsah...
-
Jako co tohle je? Za problém? Proč? Fallout 3 a New Vegas má taky normálně na PS3 stahovatelný DLC, všechny firmy dokáží ke svým hrám dát DLC pro PS3 a žádný problém v tom není. Co je tohle za výmluvu, kterou ani nedokáží vysvětlit? Když už dělají hru i na PS3 tak nevidím jediný důvod, proč by datadisk na PS3 nešel udělat stejně jako na PC nebo X360.