Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Robotron3
    Elder Scrolls tu byla daleko před vznikem MMO.
  • Trochu me to hlava nebere, vzdyt puvodni verzi na PS3 vydali, sice tam byli nejake potize, ale hra jela a dohrat sla relativne v pohode a kdyz to slo u plne, tak nechapu proc to nejde u DLC.
  • elder scrolls byla vždycky hra ktera si hrála na mmo. Tak je otázka proč hrát offline mmo když si mužete zahrat skutečné mmo jako TSW, wow nebo i gw2 *8*
  • Nikdy.
  • Mě by spíše zajímalo kdy bude možné Skyrim zase na steamu stejně tak DLC se prodávat v ČR...
  • Gojira
    mluvíš h o v n a
  • Robotron3
    Jenže oni mají už dlouholetý zkušenosti na PS3. K Oblivionu taky nevyšel DLC na stáhnutí přes PSN a pak jen udělali GOTY edici, kde ty DLCčka k Oblivionu byly. Takže tady něco smrdí. Jestli teď na PS3 taky neudělají stahovatelné DLC a vydají GOTY Skyrimu, kde ty datáče budou, je v tom evidentně nějaká levota.
  • osobni utoky a nejaky odhady si strc do prd*le ty vypatlany debilku, diky
  • ja to řikal zase microsoft s xboxem nestací že nacpou reklamu u atari starych her všem co nemaj jejich prohližeč ale ted jestě tlačí na bethesdu ohledně ps 3 pamatujete na tu exkluzivitu dawnguardu pro xbox 360 na měsíc tehdy to žačalo a začíná se nám to rozvijet

ps nemám žadnou konzoli ale nemužu ignorovat to co microsoft všechno ku.r..v...i
    age of empires udělali freetoplay a další pič*****
  • ono nejspis pujde o to, ze to neni o uprave, ta konverze "od podlahy" nebude moc jednoducha, tudiz to bude na dlouho, bude to stat spoustu penez. otazka potom je jestli se jim to vyplati oproti risku, ze to bude fungovat "tak nejak"..zvazili riziko a treba sou spokojeny..treba nejsou. hlavne tyhle problemy nema jen bethesda...ma je skoro kazdy vyvojarsky studiu, ktery nedela hry exkluzivne pro sony
  • Ale vždyť to jsem měl přesně na mysli, když jsem psal, že dělat hry pro PS3 je o něco těžší/jiný. Samozřejmě že je to tím, že architektura PS3 je narozdíl od PC, Xboxu trochu někde jinde ale přesto, jak už jsem psal, kdyby se to pro PS3 psalo hned od začátku pořádně, nemuseli být teď takové problémy. Alespoň toť můj laický názor.
  • Robotron3
    Sklidni se. Prostě nenadávej lidem za názor v diskusi, když jednak nevíš o co jde a za druhé mě neznáš, tečka.
  • ad1 koneckoncu sony "priznalo" to, ze PS3 je po tehle stranve "vymrskle" uz i tim, ze
    (samozrejme udajne) bude nova platforma intel + amd...to uz samo o sobe neco vypovida
  • Ty vyvíjíš co konkrétně? Když si dovolíš kecat něco o amatérech? Tipuju, že jsi ještě na základce a pak rovnou k lopatě...
  • ja si troufnu prohlasit, ze "fuseri" nejsou u bethesdy (ac nesouhlasim s tim, ze jejich hry jsou bezchybne), ale u sony...to oni nedokazali postavit architekturu sveho systemu tak, aby s nim programatori mohli normalne pracovat bez toho, aby si udelali par her "nanecisto" nez se to nauci. puvodne se rikalo, ze vyvojarum to trvalo prvni dva roky, nez to nejak chytli do ruky...ocividne je to jeste krkolomnejsi nez se rikalo puvodne.
  • DLC na PS3 - ne DLC na Skyrim. Proč bych měl nadávat svojí babičce? Přemejšlíš ty vůbec? Úcta ke stáří ti nic neříká?
  • Lol, to jsou amateri, tyhle veci meli mit vyresene pred vyvojem hry, ne ted
  • Robotron3
    Žádná jiná firma nemá problém s tím dělat DLC na PS3. Příště si nadávej svojí babičce.
  • Výkon, výkon, výkon... A co architektura atd.? Neplácej hovadiny od lajdáctví, když tomu nemůžeš rozumět ani z dálky.
  • Tohle jsou jenom řeči do větru. Jasně, že nevidíš jediný důvod, když jsi Skyrim nevyvíjel. Od stolu umí žvanit kdejakej PlČUS.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit