Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Malleth
    Třeba protože je ta PS3 verze mizerná.
  • No jak vidis tak asi ne ... Dnes je to co nejrychlejc to splacat a sup s tim ven aby se penizky sypali (samozrejme ze jsou i vyjimky)
  • Windows samozrejme co jineho taky dnes na hry *3*
  • zdeeneek
    To jako proc?
  • Ty jsi fakt osel. Nemaji problem delat dlc pro ps3 obecne, ale pro skyrim na ps3 konkretne.

To ze jde neco udelat na jedne architekture neznamena, ze to muze jit snadno i na jine. Zvlast u rozsahleho a komplikovaneho kodu. Resenim by take mohlo byt preprogramovat rozsahle casti systemu, coz je v pripade dlc nerealne.
  • Me je to jedno mam oboje ale na konzoly se hraje prijemnejs (jen neco samozrejme)
  • A teď si vem, kdyby se primárně programovalo na PC, to by byla teprv bomba *3*
  • A jaký používáš OS? Mac? Linux? Ono nebýt toho Mrkvosoftu, tak bůh ví, kde dneska s PC jsme *3* . Ale jejich politika mě občas děsí, to je fakt *1*
  • Sice to není úplně tak pravda, ale není to právě pro vývojáře výhoda?
  • Problem je opravdu v tom ze dnes se dela primarne na xbox , kupni sila v americe je proste obrovska a tam si ps3 moc nevede .... A ano ps3 nema idealni architekturu protoze je slozitejsi ale vemte si kdyby to bylo obracene a programovalo se primarne na ps3 ?
  • A ví někdo proč? Né že bych po tom nějak pátral *3*
  • hehe tak oni celej skyrim udelaj pro konzole (dukazem budiz inteface) a tedka jim tam nepujdou dlc, chachacha
  • tohle je strašně moc hloupá reakce.. uvědomuješ si, co tím říkáš? pomohu ti: Kdo se v daném předmětu nevyzná a není profesionál, ten nechť se k danému tématu nevyjadřuje kritickým způsobem. Ale uvědomuješ si, že pak by se prakticky nikdo nemohl vyjádřit k ničemu? A uvědomuješ si, že člověk může mít relevantní názor, aniž by musel být nutně odborníkem? Musíš více uvažovat. Počítám s tím, že jsei ještě mladší, neboť tohle jsou klasické nedospělé reakce, které s věkem postupně vymizí. *3*
  • Malleth
    Kdo má PS3 verzi Skyrimu a má se aspoň trochu rád, tak tu hru už dávno střelil nebo hodil z okna.
  • budiz, nechame to bejt :P
  • Ne reagoval jsem s tim ze ja to nevim a nevivijim na ps3 a ty ze to podle me taky nevis *3*
  • Na DLC jim kašlu a nic od Bethesdy na konzole už si nekoupím.
  • Ano to presne jsem myslel ....
  • ne, ale psal si stylem "to je moje babovicka, nesahej na ni!", tak co na to rict :P.
  • JJ, upálit je.. Hra je to výborná. Nicméně na plejsta už bych si jí nekoupil. Hrál sem kdysi na něm Oblivion GOTY a po dlouhém opravdu dlouhém hraní, byl problém s předměty, hra mě vyfuckovala a nepustila v questu během Shiverring Isles dál takže sem to ani nedohrál. Tyhle hry raději na PC. Navíc to mam česky. *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit