Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Robotron3
    Bethesda má mnohaleté zkušenosti a rozdíly platforem X360 a PS3 dobře znají, tudíž problém, který teď údajně mají, s ním museli počítat od začátku. Takže buďto jsou to opravdu lajdáci a nedokáží to udělat správně, a nebo za tím stojí i něco jiného.
  • Jasne ... Ja ale nepsal ze to vim asi neumis cist *3*
  • No a co z toho vyplyva ,ze jsou liny vyvyjet na ps3 korektne .... dekuji ze si to tu tak krasne rozepsal aspon to vidi i laik
  • Jojo, a ze ty toho o PS3 zjevne vis kotel, v severnim madarsku se nam to rodi opravdova svetova elita.
  • Jojo, je fakt, ze aspon nekdo tu ma zakladni prehled misto nadavani :).
  • Asi tim ze jim za to mrkvosoft zaplati nee ... zapoj mozek a cti ..... u mrkvosoftu nic neobvykleho
  • To že jsou lidi z Bethesdy laidáci a nebo jsou prostě málo vzdělaní ve vlastním oboru je naprosto zjevné a velmi snadno to lze dokázat. Stačí se podívat na fanouškovské modifikace - co Bethesda nedokázala opravit, to v pohodě jeden fanoušek opravil, jakoby o nic nešlo... Tak co na tohle řeknete???

Já jsem fanoušek série TES a z toho důvodu do jisté míry i fanoušek Bethesdy, ale koukejme se na věci objektivně. *3*
  • nemluví, ale píše... *3*
  • Jak bethesda vytříská prachy z toho, že něco neprodá?
  • Robotron3
    Že něco neznáš automaticky neznamená, že to nemohou znát jiní. Rozdíl mezi pamětí X360 a PS3 je poměrně jednoduchá věc i pro laika. X360 má 512MB, která se zpřístupňuje dynamicky, tak jak vývojáři potřebují. Mohou si určit, která část bude systémová a která grafická. PS3 oproti tomu má tohle statické 256 pro systém, 256 pro grafiku. Když vývojáři na Xboxu360 počítají s tím, že jednu paměť potřebují víc než druhou, tak mají na PS3 samozřejmě problém.
  • Ano vyvoj na Ps3 je slozitejsi protoze je to slozitejsi stroj a ne jen osekane pc jako shi*box
  • TES si hrála na MMO? Čím? Ta pvaha je zajímavá a mně by skutečně zajímalo, kdyby si to rozvedl. Podle mě to tak není, ale nebudu to bez tvé reakce dále rozvádět.
  • Jen mi prijde divne ze to je opet u hry na ktere se angazuje mrkvosoft a bethesda to jsou jen vyhcany smejdi co triskaj prachy a nechavaj si od mrkvosoftu platit
  • Vyvoj her na PS3 je skutecne trochu narocnejsi, ale priznejme si to, mluvime o Bethesde, ktera je nekvalitou/nedodelanosti vydavanych her po technicke strance proslula ...
  • Copa ty vis o pameti Ps3 ? AAaa ja zapomnel tady je to samy Exprd Z kdejaky prd*le kam ted zavedly net .
  • Jo hadam, ze problem bude v tom uzasnym neflebilnim rozdeleni pameti na ps3 :).
  • Robotron3
    To je jednoduché, každého baví něco jiného. Mě třeba MMO nebaví a radši ten single, jiný to má zase naopak.
  • no vždyť rikam ze to bylo jako mmo, ale ted proč to hrat kdyz uz existuji skutecne onlinovky
  • Vakek
    No jen se poperte lidi. To mě fakt vždycky pobaví *1*
  • budou s***T****r*á**t tak dishonored bude z warezu ony je ty manyrý přejdou až uvidí jak lidi nemají radi jejich politiku a nestahovat není řešení protože budou propouštět studia zaměstannance a budou si myslet že není zájem když se bude warezit dojde jim že hra je dobrá ale politika spolecnosti tam je zádrhel prostě jenom warezem tu bude víc cdprojektu paradox co *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit