Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Malleth
    Kdo má PS3 verzi Skyrimu a má se aspoň trochu rád, tak tu hru už dávno střelil nebo hodil z okna.
    • To by měli udělat vlastníci libovolné verze hry
    • zdeeneek
      To jako proc?
      • Malleth
        Třeba protože je ta PS3 verze mizerná.
  • budiz, nechame to bejt :P
  • Na DLC jim kašlu a nic od Bethesdy na konzole už si nekoupím.
  • JJ, upálit je.. Hra je to výborná. Nicméně na plejsta už bych si jí nekoupil. Hrál sem kdysi na něm Oblivion GOTY a po dlouhém opravdu dlouhém hraní, byl problém s předměty, hra mě vyfuckovala a nepustila v questu během Shiverring Isles dál takže sem to ani nedohrál. Tyhle hry raději na PC. Navíc to mam česky. *5*
    • Díky za stejnej názor, já tak trochu nepochopil, proč má někdo potřebu hru typu Skyrim či Crysis hrát na konzolích, které už to prostě dnes technologicky nedávají? Mám doma x-box, ale je prostě pro děti na vyřádění a občas na party blbnutí, ale na dnešní hry mám prostě dnešní PC.
  • Jen mi prijde divne ze to je opet u hry na ktere se angazuje mrkvosoft a bethesda to jsou jen vyhcany smejdi co triskaj prachy a nechavaj si od mrkvosoftu platit
    • Jak bethesda vytříská prachy z toho, že něco neprodá?
      • Asi tim ze jim za to mrkvosoft zaplati nee ... zapoj mozek a cti ..... u mrkvosoftu nic neobvykleho
        • A jaký používáš OS? Mac? Linux? Ono nebýt toho Mrkvosoftu, tak bůh ví, kde dneska s PC jsme *3* . Ale jejich politika mě občas děsí, to je fakt *1*
          • Robotron3
            Nebýt Microsoftu a IBM PC, tak tu možná máme ještě Commodore Amiga a Atari vedle Apple.
            • Ano a nebo taky uplne neco jineho (lepsiho) ale to jsou kdyby *3*
          • Windows samozrejme co jineho taky dnes na hry *3*
            • Nic to ale nemeni na tom ze mrkvosoft je obludna korporace ... ale jak vidis ostatni jsou jineho nazoru
  • Vyvoj her na PS3 je skutecne trochu narocnejsi, ale priznejme si to, mluvime o Bethesde, ktera je nekvalitou/nedodelanosti vydavanych her po technicke strance proslula ...
    • PS3Hrac
      Třeba RAGE se povedl na konzole 60fps a grafika ušla.
    • Ano vyvoj na Ps3 je slozitejsi protoze je to slozitejsi stroj a ne jen osekane pc jako shi*box
      • Můžeš v kostce a krátkosti říct, v čem je ta PS3 složitější a namakanější? Já vím, že má konkurenční GPU stejné generace, místo 512 sdílené RAM má 256 a 256GRAM a více jader na jinak stejném CPU od IBM. Toť stroj a dále bych tedy hledal na úrovní SW. SDK má složitější? Jo o tom jsem slyšel v době jeho vzniku, že je to peklíčko.
      • Sice to není úplně tak pravda, ale není to právě pro vývojáře výhoda?
        • No jak vidis tak asi ne ... Dnes je to co nejrychlejc to splacat a sup s tim ven aby se penizky sypali (samozrejme ze jsou i vyjimky)
  • Jo hadam, ze problem bude v tom uzasnym neflebilnim rozdeleni pameti na ps3 :).
    • Copa ty vis o pameti Ps3 ? AAaa ja zapomnel tady je to samy Exprd Z kdejaky prd*le kam ted zavedly net .
      • Jojo, a ze ty toho o PS3 zjevne vis kotel, v severnim madarsku se nam to rodi opravdova svetova elita.
        • Jasne ... Ja ale nepsal ze to vim asi neumis cist *3*
          • ne, ale psal si stylem "to je moje babovicka, nesahej na ni!", tak co na to rict :P.
            • Ne reagoval jsem s tim ze ja to nevim a nevivijim na ps3 a ty ze to podle me taky nevis *3*
      • Robotron3
        Že něco neznáš automaticky neznamená, že to nemohou znát jiní. Rozdíl mezi pamětí X360 a PS3 je poměrně jednoduchá věc i pro laika. X360 má 512MB, která se zpřístupňuje dynamicky, tak jak vývojáři potřebují. Mohou si určit, která část bude systémová a která grafická. PS3 oproti tomu má tohle statické 256 pro systém, 256 pro grafiku. Když vývojáři na Xboxu360 počítají s tím, že jednu paměť potřebují víc než druhou, tak mají na PS3 samozřejmě problém.
        • No a co z toho vyplyva ,ze jsou liny vyvyjet na ps3 korektne .... dekuji ze si to tu tak krasne rozepsal aspon to vidi i laik
          • Robotron3
            Bethesda má mnohaleté zkušenosti a rozdíly platforem X360 a PS3 dobře znají, tudíž problém, který teď údajně mají, s ním museli počítat od začátku. Takže buďto jsou to opravdu lajdáci a nedokáží to udělat správně, a nebo za tím stojí i něco jiného.
            • Ano to presne jsem myslel ....
        • Jojo, je fakt, ze aspon nekdo tu ma zakladni prehled misto nadavani :).
  • Vakek
    No jen se poperte lidi. To mě fakt vždycky pobaví *1*
  • Trochu me to hlava nebere, vzdyt puvodni verzi na PS3 vydali, sice tam byli nejake potize, ale hra jela a dohrat sla relativne v pohode a kdyz to slo u plne, tak nechapu proc to nejde u DLC.
  • elder scrolls byla vždycky hra ktera si hrála na mmo. Tak je otázka proč hrát offline mmo když si mužete zahrat skutečné mmo jako TSW, wow nebo i gw2 *8*
    • TES si hrála na MMO? Čím? Ta pvaha je zajímavá a mně by skutečně zajímalo, kdyby si to rozvedl. Podle mě to tak není, ale nebudu to bez tvé reakce dále rozvádět.
    • Robotron3
      Elder Scrolls tu byla daleko před vznikem MMO.
      • no vždyť rikam ze to bylo jako mmo, ale ted proč to hrat kdyz uz existuji skutecne onlinovky
        • Robotron3
          To je jednoduché, každého baví něco jiného. Mě třeba MMO nebaví a radši ten single, jiný to má zase naopak.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit