Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hrajete to nekdo? zajimalo by me jak ziskat lepší gear, protože mam gear z polarisu a ten je na inferno moc slabej ale zas na druhou stranu nemuzu jit ani do blue mountain protože ten gear je slabej i na to.
    takže mi ostavaji questy v te lokaci kde je inferno ale to je jen zeleny QL4 a to je horší než polaris:(
    • Na Inferno ti staci QL4 uplne krasne. Pokud ti nekdo tvrdi ze ne,pak si vymysli:)
      Ja mam vsechny talismany z obycejnych questu a z dropu obycejnych mobu. Naprosta vetsina je zelena. Takze uz mas opravdu vsechny questy v te lokaci kde je Inferno? Pochybuji. Ani ja je nemam a to uz jsem v Egypte.
      A pokud jde o BM-ta zona je velmi tezka. Obzvlaste v tom dole jsou mobove,na ktere mi nestacily ani QL 6(prestoze zona j v podstate pro QL 4-5). O tomhle jsou na forech nekonecne posty. Nekdo radi BM preskocit a rovnou jit do Egypta. jen musis mit splneny quest pro svou frakci
      • p.s. ja ted udelal to, že jsem se poptal v Agharte v trade chatu a nekdo mi prodal weapon toolkit ql5 a 7. pro neho crap, pro me poklad:)
      • na druhou stranu je fajn ze jsou tam takove vyzvy, treba i v te stratovni zone na letisti byli takovi silni mobove
        • Vyzva je vyzva. Ale v tom dole jsou mobove,ktere jsem proste nedal ani po ste. Zkusim je nekdy pozdeji

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit