Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Secret world mě lákal, ale za tuhle cenu a cca 15$ měsíční poplatky, ne děkuju. V dnešní nejisté ekonomické době a konkurenci jiných levnějších MMO..
    Radši zůstanu u Lotro, které mě vychází na cca $5 měsičně a mám přístup k 90% hry. Někdo tady psal, že Lotro je pay-to-win, ale od toho má tato hra ještě daleko a není nutné si tato vylepšení kupovat.
    Taky se těším na GW2, jen je dobré si uvědomit, že sice nemá žádné měsíční poplatky, ale budou vycházet cca 1-2x za rok datadisky za cenu dalších cca 50$..
  • deridon
    http://www.swgemu.com/forums/index.php tu mistře.. CU2 bohužel netušim co je, jelikož tu hru teprv ochutnávám :)
  • boze, kde? kde? kde? link?... kde? a je to verze pred CU2 ? boze prosiiim....
  • Grafika dobra, prostredi vypada zajimave, i atmosfera atd. Ale ty souboje bych nezkousnul. Neresponzivni, zpomaleny animace, vypada to ze je to styl mmo, kde kazdej vykonanej utok "pribije" postavu na par vterin k zemi. Uz u swtor to bylo docela na hrane, tady to vypada jeste horsi. *9*
  • walltar
    Mě je celkem jedno co tam je .... mě vadí existence shopu v P2P hře. Ve hře kde platím předplatné abych mohl hrát prostě nemá shop co dělat.
  • V tom shopu nic neni. Obleceni? Existuji ingame vendori kde je obleceni srovnatelne kvality. Peti? Vetsina lidi stejne nejakeho ma z preorderu. Tituly? Vazne si je nekdo koupi? Krome techto tri veci v shopu nic neni. Takze me vubec nevadi
  • Existuje Buddy key na 24 hodin hrani. Kazdy kdo ma account ma 1 klic. Od nekoho si zkus sehnat
  • Mas tu sice od nekoho minus,ale ja s tebou souhlasim. Jsem fanda teto hry,ale zacatek je nudny,tutorial chybi(lide se pak po 20 hodinach hrani divi ze se da ozivit nejen u mrtvoly), atd.
    Ale prekonani dejme tomu prvni hodinky mi za to stalo.
  • Někteří můžou mít zábavu z překonávání překážek a záskávání skutečných vydřených odměn. A myslím překážek procesních, ne těch "obtížnostních"... navíc obtížnost je v GW2 plně ignorovatelná. Sám jsi říkál, že si rád poslechneš názor jiných... tady je ten můj a já beru ten tvůj.

Třeba se mi taky nelíbí na GW2 jak fungují přímo mechaniky spolupráce v boji... přijdou mi až moc nepřímé, či "povrchní", chceme-li. Jakoby neosobní... prostě hodíš na zem čáru a běhej si přes ni kdo chceš, místo toho, aby jsi buffoval rychlost někomu přímo. Jakoby jste nepracovali všichni spolu, ale každej sám za sebe, s tím, že občas něco spadne i na ostatní. Jako by jsi bufoval jen sebe a ostatní se tomu jen dostali do cesty.

Je tu jedno MMO, které spolupráci podle mého názoru dělá mnohem lépe, ale nebudu se tady rozplývat o hře, co se k nám na Západ asi ani nedostane.

Ale hej, já si GW2 koupil taky... ale jako casual MMO na dvě-tři hoďky denně.
  • od Secret World mě zatím dělí jen to, že jsem neměl možnost si hru na vlastní kůži vyzkoušet... betu jsem bohužel minul (respektive v tu dobu jsem na to neměl stroj, staříčkej notebook byl bez šance) a upřímně, nechce se mi do toho vrážet prachy, aniž bych věděl, že mě to udrží u monitoru... jestli se tvůrci usmyslí, že udělají nějaký free-to-play víkend, nebo něco podobnýho, rád vyzkouším a pokud bude stát za to, rád pořídím, vypadá to moc dobře... do té doby bohužel...
  • BTW: Cpou každému zábavu do chřtánu ... a není to vlastně dobře? Vždyť hry jsou o zábavě. Pokud by nedávali lidem pocit zábavnosti, tak proč hrát???
  • Možná to rád neuvidíš a nechceš to číst, ale rád bych Ti oponoval.
    Tím co jsi napsal, tak jsi defakto řekl, že hra bude lehká a nebude před hráče stavět nějaké překážky. Co napíšu teď neberte jako text od zaníceného fanouška hry, ale jako od člověka co to zkoušel a má zkušenosti i z jiných MMORPG a vždy hodnotí ve hře vše co jde.

Psal jsem, že jsem hrál BETY a jestli jsem kecal, tak ať u toho PC umřu a Bůh ať mě dokope až před pekelnou bránu. Hrál jsem hry jako WoW, Aion, UO, LotRO a další. Právě GW2 mě však nepřišlo tak lehké a primitivní jako ty, o kterých jsem tu psal. Samotný člověk tu dokonce mnoho neudělá. Zkoušel jsem dost i PvP (také WvWvW část) a přál bych každému člověku, co hrál například WoW, zkusit PvP tady. Myslím, že se shodneme na tom, že WoW nemá nijak špatný PvP styl a dokonce je i zábavný a plný, jak sám říkáš, překážet. GW2 je mnohem lepší. Nejen, že musíte správně využít spelly, ale systém targetování tu není jako ve WoW a velmi důležitý je pohyb! Správným pohybem si nepřítele složíte, pokud umíte ovládat svoji postavu. A o to tu jde! Umět ovládat lépe než protivník to, za co hrajete. Ne o tom nasbírat nejlepší equip a smát se těm co ho nemají do mrtvých tváří. A PvE je extra těžké, hlavně pro souhru. Každopádně tady je podle mého názoru, potřeba dokázat, že něco umíte a překonat překážky, které se před Vás postaví! Pro mě je odměnou už jen to, že dokážu složit někoho, kdo ej sakra dobrý a když dostanu nějakou kosmetickou úpravu či rank, jen příjemné plus navíc.

Vím, že toto je článek o Secret World, ale musel jsem něco k tomuto komentáři napsat, protože to vypadá, jako když ta hra je pouze o mačkání jednoho tlačítka během postupu světem. *5*
  • walltar
    Mě nevadí ani F2P ani P2P model .... ale co mě vyloženě s*re je když někdo udělá v P2P hře item shop ... to je prasečina největšího ražení.
  • A kde to v te hre najdu? Ja jsem v betě měl jen možnost spamovat tlačítka kde jediný efekt byl "modrý utok katanou" "zelený utok katanou" "červený utok katanou", přiběh byl nezajímavý, minimálně ze začátku to bylo celé děsně uspěchané "hele ty jsi civilista, zrovna jsi spolkl svetlusku a mas super schopnosti cau my jsme templari tady mame HQ jdi se pozdravit z hlavnim sefem, na tady mas M4ku nebo katanu a jdi kosit temnou hmotu" .... ee, měl jsem znova pocit ze hraju to samé již po sté.
  • walltar
    Tak potom Darkfall nebo EvE ... casual hry jako například GW2 která je dělaná na to aby se dala hrát třeba jenom 2-3h denně fakt nejsou pro takové hráče. Já osobně taky doufám že všechny hry takové nebudou, doufám že budou různé typy her. Bohužel ale moc nečekám hardcore MMO protože by se nezaplatilo. Hráčů kteří hledají zábavu v pokořování překážek je čím dál tím míň a všichni se pořád snaží o hru kterou by hráli jak casual hráči, tak hardcore hráči .... imho je to nemožné protože každá skupina má úplně jiné požadavky. Co mě ale nejvíc vadí na součastném uvažování je Casual = PVE, Hardcore = PVP ..... Já bych si strašně rád zahrál hardcore hru kde můžu hrát PVE bez toho abych se musel bát že na mě vyskočí pět maníků a přejedou mě jako nic. Tohle mě třeba odradilo od darkfallu hra celkem dobrá ale PVP bylo skoro všude, EVE to řešila mnohem líp.
  • Nebude, jen vyvolení, kteří si hru koipí či dostanou klíč mohou hru vyzkoušet. Modli se k ArenaNetu a možná se budou někde rozdávat další klíče.

A víš proč doufám, že ostatní hry takový nebudou?
    Protože GW2 odstraňuje všechny překážky a hned automaticky cpe každýmu zábavu do chřtánu bez toho, aniž by musel něco dokázat a umět. A když dokáže a umí, tak dostane pouze kosmetický odměny.

Jenže jsou lidi, kteří rádi překonávají překážky a dostávají odměny, které nejsou jen na oko.
  • deridon
    par videií jsem zkoukl.. ale já si to musim zkusit prostě sám, podle videií v tom nevidim nic extra, i když to může být pravě fajn.. to se musí zahrát.. :D ale i tak děkuji za informace :)
  • JohnyTheZik
    HoN do toho nepocitej, to uz jen skomira. LoL neskonci prichodem Doty 2, jsou to proste odlisny hry, casual hraci urcite zustanou na lolku, nic proti. A oni maj penez z platicich hracu hodne, takze to taky neni uplne tak free servis, jak se zda :)..
  • Originalni nemusi nutne znamenat ze to jeste nikdy nikdo nevymyslel. Nove<>originalni.
  • Vyzva je vyzva. Ale v tom dole jsou mobove,ktere jsem proste nedal ani po ste. Zkusim je nekdy pozdeji

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit