Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hrajete to nekdo? zajimalo by me jak ziskat lepší gear, protože mam gear z polarisu a ten je na inferno moc slabej ale zas na druhou stranu nemuzu jit ani do blue mountain protože ten gear je slabej i na to.
    takže mi ostavaji questy v te lokaci kde je inferno ale to je jen zeleny QL4 a to je horší než polaris:(
  • Takže tam půjde koupit třeba Helmička Adidas +5 k božanství?:))))
  • Tohle uz tu bylo rozebirano snad tisickrat. Pocet lidi ve Wow nema co delat s kvalitami/nekvalitami hry. Uspech WoW se jiz temer jiste nikdy nebude opakovat. MMO hrani je dnes naprosto bezne a ne jako pred WoW,kde MMO hrac pro vetsinu populace rovnal se automaticky zavislaku s bedary.
  • ten Gandhi na obrazku uz asi moc dlouho ujizdi na Jetu
  • Nove prostredi,originalni vyvoj postavy a napinave mise. Podle tebe(podle me je toho mnohem vice). 3 naprosto zasadni veci v MMORPG hrach. A stejne ti to nestaci
  • Ale ty masy tam rozhodne nedrzi to, ze by hra byla spatna.
  • Asi tak? Vzdyt sami rikaji ze do dvou,peti nebo treba deseti let prejdou na F2P(nevim jestli je to zrovna v tomhle clanku nebo jsem to cetl jinde). Zalezi jen na lidech(rozumej platicich hracich).
    Souhlasim s presycenim trhu MMO hrami,ale s cim uz nesouhlasim,je fakt ze poplatky jsou prezitek. Naprosta vetsina MMORPG her fungujicich jako tzv F2P jsou konecnem dusledku drazsi nez hrani s poplatky. Vi to vyvojari(opet to zminuji v clanku),ale nekteri hraci jsou asi slepi. A sposuta hracu(soude dle prispevcich na forech) radeji plati mesicne,protoze
    poplatky odrazuji herni spodinu(ted se opravdu nebavim o penezich),ktera by si jinak hry ani nevsimla.
    Secret World je s EVE Online snad nejoriginalnejsi MMO na trhu. Miliony hracu mit asi nebude,ale byl to vubec jejich cil? Me jako hraci to rozhodne nevadi. A jestli bude hra za 3 roky F2P? 3 roky me nedokazala udrzet zadna MMORPG hra,byt by byla sebelepsi. Tak proc se trapit.
  • Říkám to vždycky a řeknu to i teď. MMO trh je přesycený a není na něm místo pro nové hry, rozhodně s tak malou časovou pordlevou mezi tituly. Příkladem může být DC Universe, Star Trek Online nebo Old Republic. Všechno docela dobré tituly s obrovskou fanouškovskou základnou. A jak dopadli? DC a ST:online už jsou F2P a Old Republic k tomu velmi brzo taky dospěje. Hráči prostě nemají ani čas ani prostředky aby každé 2 měsice hráli nové MMO. MMO je hra do které si investuje minimálně 1-2 roky.
    Samotné poplatky za hraní jsou pak už naprosto přežité. Guild Wars dokázalo, že to bez nich jde a Guild Wars 2 díky tomuhle principu ukradne značné množství hráčů. A to nepočítám desítky dalších MMO které fungují na principu F2P a Mikrotransakcí.
    Takže Secret World může mít sebe lepší nápad ale revoluční není a ani není založené na nějakém užasném světě. Svoji základnů fanoušků si určitě najde ale do roka nebo do dvou bude F2P. Takže asi tak.
  • jnsCZ
    nojo, kromě fungl novýho prostředí (ještě vás někoho furt baví elfky v bikánách a zelení orkové?), zajímavého systému skillů bez tříd a napínavých detektivních misí nám to nic nového nepřineslo.
  • Ty uz jsi to cely prolitnul?
  • Tak z pohledu Blizzardu... proc ne? Kdyz jim to lidi budou zrat tak jak jim zrali ted u D3, ze byt online je lepsi. *15*
  • Menttor
    GW2 není free to play, možná by si měl Tornquist zjistit co ten pojem znamená.
  • Menttor
    Ano. bude tam reklama, budou tam mikrotransakce, bude tam P2W shop a ZÁROVEŇ se budou platit měsíční poplatky :).
  • Budou tam mít RMAH v nějaké naoko lepší podobě než D3.
  • Hodím jsem pouze svojí domněnku.
    Blizzard ve svém novém projektu (Titan), nejspíš nebude mít měsíční poplatky. Proč by ne? Budou vydělávat i bez toho hooodně peněz. Řada z Vás si určitě pamatuje texty, pojednávající o implementaci reklamy do jejich nové hry. Práve to bude jejich hlavní zdroj financí, spolu s mikrotransakcemi. Reklama ve hře! Hru budou hrát podle všeho miliony lidí a reklama je bude ovlivňovat během hraní. Blizzard získá peníze z propagace jiných produktů a zároveň díky hráčům, kteří si koupí nějakou tu věc. Jak budou vypadat mikrotransakce nevím, ale dle dosavadních kroků se to jeví jako možný scénář pro jejich budoucího Titána. *2*
  • jestli blizzard dělá mmo, tak ani nechci vidět jak se bude platit, budeš muset koupit hru za 1200, buděš platit měšíčně 400 a ještě tam dají aukce za prachy a item shop, jak mají ve zvyku v poslední době sosat prachy, blizzard určitě měsíční poplatky nezruší protože lidi jim to budou platit i tak
  • Bránit se můžou. Dávám jim půl roku. Stejně to nikdo hrát nebude. Nepřináší to nic nového.
  • V článku ještě před úpravou bylo: Vím, že Guild Wars 2 se blíží a je free-to-play, ale také má obchod s předměty a já nevím, co přesně se tam bude prodávat. :Pokud bude člověk číst mezi řádky tak to říká, že by se snažili o to, aby GW2 vypadalo v očích lidí více než podezřele. Navíc co se tam bude prodávat řekli už v minulosti a zatím to také tak vypadá (hrál jsme BETU, takže víc co tam bylo).

Samozřejmě to byl prý poznatek redakce, takže můj předchozí komentář jde mimo. :)
  • walltar
    Sice GW nikdo nehrál, ale prodalo se kolem 7M kusů hry, což je na poli MMO úplně zanedbatelné.

A WoW určitě není nejlepší ... spíš bych řekl nejprůměrnější.
  • No GW2 se mi líbí, hrál jsem betu, hru dál hrát budu, ale slávu nevolám, některé věci se mi na tom nelíbí, ale jsou to jen detaily, se kterými se dá žít, jinak některé ty věci z GW2 hledám už i v jiných hrách tu doladěnost a věci které vás baví místo otravování a když hrajete hru, kde ty věci vás otravují a v GW2 ne, tak je to znát

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit