Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Souhlas. Spolu s Eve he tohle nejoriginalnejsi mmorpg na trhu. A zabavne
  • Taky se GW1 prodalo 7 milionů kopií
  • Wow neni nejlepsi,jen nejmasovejsi. To je sakra rozdil.
  • XxXGW2XxX420: Zde můžeš vidět, že takoví lidé, existují na všech frontách. *5*
  • Free to play model čeká všechny onlinovky dřív nebo později, otázka je, jestli to dokážou udělat dobře, nebo špatně a pošlou hru do kopru...viděl bych to na tenhle rok jako jeden z posledních (nejlépe poslední), kdy vyjdou hry s měsíčním placením (nepočítám blizzardí novinku, která se jistojistě bude držet měsíčního placení až za těch 5-8 let vyjde)...když na to půjdou vývojáři chytře, mohou udělat fungující onlinovku i bez placení měsíčního a pouze s mikrotransakcema...však mají tu už spoustu dobrých příkladů, kdy je model placení vytvořený moc dobře
  • davam GW2 i jakekoliv jine MMO čas akorát než vyjde Mist of Pandaria.
  • Pokud bude nakonec GW2 opravdu tak dobré a dokáže mnoho lidí zaujmnout i udržet (v což doufám), potom si ArenaNet provolá slávu sám bez toho, aby ji provolávali jiní! :)
  • Jsi až příliš rozumný pro tento svět! Přidej se k davu a provolávej slávu ArenaNetu!
  • Vsak az jim potece do bot a nezaplati se ani vyvoj hry, tak budou jinou pisen zpivat :-)
  • co ti prijde mimo na vyjadreni "gw shop jsem nevidel, ale my mame kosmeticke veci" ?
  • Vím, viděl jsem jak lidé bezhlavě mluví o GW2 jako o něčem co nic nepřekoná a jak jsou ostatní MMORPG hrozná. Mě toto také štve a řada lidí co to tvrdí mi potom připadají jako zaslepení. Nechápu proč se zjevily takové názory. Někomu se ani nemusí GW2 líbit a raději zahraje něco jiného avšak hned je označen za blba, že nechce hrát GW2. Já respektuji, že se to někomu nelíbí a snažím se pochopit jejich názory.

Tím ovšem nechci říct, že se mi GW2 nelíbí. Práve naopak. I ArenaNet za jejich přístup má u mne bod, ale rozhodně se na nikoho nedívám skrz prsty. Založil jsem guildu v GW2, ale jsem rád, že v ní nemám nějaké fanatiky. :)
  • nastesti je to pecka takze si to muzou dovolit.. a me je to jedno.. mam lifetime :)
  • Určitě by si to měl přečíst ten, který se stále rozhoupává.
    česká verze: http://guildwars2.cz/colin-johanson-o-tom-jak-arenanet-meri-uspech/
  • Sorry, pouze cituju názor většiny GW2 komunity. Stačí si projít diskuze pod většinou článků o GW2 na jiných stránkách o hrách.

Byl jsi vůbec v nějaké betě? Pakby jsi věděl, že všichni hráči, co hru zkusili, provolávají věčnou sláhu ArenaNetu!
  • ja spiš reagoval na článek a komenty dolu že pry tradiční model je sebevražda. zatím nejhranejší a nejmasovejší mmo ma takovy model tak jaka sebevražda?
  • Nevím, jestli jsi to myslel jako ironickou poznámku, ale pokud to tak myšleno nebylo, potom škoda. Právě kvůli takovým komentářům si lidé GW2 ani nevyzkouší a předem to odsoudí.
  • To bych tu raději nedával ... bohužel už se stalo. Článek je to vskutku zajímavý a dcl s tím i souhlasím, ale je to z kuchyně ArenaNetu, který pracuje na GW2 a to se mnoha lidem líbit nebude. Lepší by byl článek, který nepochází od tvůrců nějaké hry, ale spíše třeba od novinářů. Ale opět s většinou toho souhlasím. *5*
  • Super, stejně ostatní MMO nemají žádnej smysl, když existuje GW2!
  • Guild Wars 1 už vyšlo a stále je na tom dobře i přesto, že je to stejný model jako má LoL nebo bude mít GW2, takže nevidím důvod, proč o tom nediskutovat. Samozřejmě nemá smysl se tu hádat o tom co je lepší a kdo je nejhorší. Každý preferuje něco jiného ...
  • co myslíš klikačkou nebo jak sis to predstavoval? ten kombat system je kombinace wowka a diabla 3, proste ability, nektere maji cd. z diabla to ma to z muzes pouzivat jen omezeny počet.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit