Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A jak se nakupuje na cizí účet??????
  • Že ale těch češtin oficiálně vychází že?Ze 100her na steamu jich mám tak 20 ofiko a dalších 20 po domácku vyrobených a chraň bůh hru aktualizovat *16*
  • mají hold zesinchronizovat vše ..... prodejce koupí 5000 klíčů které mu nebudou vydány hned ale budou mu vydávány na základě vyplněného formuláře s patřičnýmy údaji od zákazníka které budou souhlasit z údaji například na steamu ... tím se stane klíč použitelný pouze pro jediný účet a bude nemožné s ním dále obchodovat na "šedém" trhu
    když to dokážu vymyslet i já blbej dělník tak kde to vázne?
    vzhledem k tomu že je v dnešní době vše řešeno pomocí automatických systému tak bude zdržení dodání keye maximálně 10 minut
    a proti tomuhle můžou už něco namítat jen ti co se šedým trhem živí

    prozatím mě prostě zajímá jen a pouze cena protože nemám ani čas ani prostředky řešit to odkud vlastně key pochází .... a když jeden článek tvrdí že že je to nelegální a druhej že je legální komu mám v dnešní době pomlouvání a bulvaru věřit??
    pokud jsou důkazy že je je to ilegální tak mají tyhle obchody úplně zlikvidovat tím že je zažalují a odstraní je z internetu a né že budou trápit toho kdo si vyndá z peněženky těžce vydřené peníze aby si udělal radost tím že si koupí dobrou hru za lepší cenu místo toho aby si ji stáhl nelegálně a co si budem povídat je to hodně snadné
    pokud nebudou dělat rozdíli mezi tím kdo hru koupí ( ať už odkudkoliv ) a tím kdo si ji prostě sosne z netu tak vážně nevidím důvod proč si hry kupovat
  • Dobry den, vidim v prispevku ze mate nejake ty zkusenosti s portalem G2A. Mohl by jste mi poradit jak to chodi se zaplacenim? Bratranec si dne 1. srpna cca ve 20:45 hodin kupoval hru prave pres portal G2A platebni metodou Credit Cards. Prisla mu na e-mail pouze order number. Nikoliv steam key. Muze byt chyba na strane prodejce nebo je tam urcita doba na poslani steam key? Predem dekuji za odpoved a pripadnou pomoc co a jak dal. A omlouvam se za diakritiku. Mam anglickou klavesnici a nechtelo se mi to prepinat. Preji hezky den/noc. E-mail: m.0ndrusak@seznam.cz (pouzita nula misto pismena o).
  • thesibep
    Tak si to tady pročítám a více méně musím souhlasit s názory lidí, kteří nakupuji na portálech g2a a podobnych. Sám jsem v poslední době, tedy do minulého roku nakupovat právě na g2a. Bohužel díky nové vyhlášce platit DPH v rámci eurozóny už jsou ceny srovnatelné nebo vyšší nežli například v xzone. Proto jsem pořídil Evolve prave u nich. Jak na g2a tak na jinych portalech maji kontrolu ip adresy. Dalo by se to resit vpn a platbou pres paypal s fiktivni adresou, ale to uz mi prijde moc navic se tim clovek vystavuje podvodu a jeste za nej plati. Zde nemluvim o cene RU, klice ale aktualne napriklad Evolve kde by jste na g2a zaplatili 900,- plus pripadny problem s financnim uradem. To uz mi za to opravdu nestoji. Key4you maji na nove hry cenu uz navysenou o dph, viz prave zminovane evolve nebo dying light. Cena vyssi nezli krabicova verze v xzone. Stve me to, ale podvadet pri platbach uz se mi opravdu nechce a hranici to pruserem.
  • No tak ať zruší distributory a prodávají jenom přes své klienty (Origin, Uplay, Steam...) , ale ať taky sníží cenu. Protože mi přijde, že čím je distribuce levnější, tak tím jsou ty hry dražší .. A možná by se jim i zvýšili zisky ... ale ne, bordel se musí zanechat .. . Já osobně nakupuji na key4you.cz a jsem spokojený a dokud aroganti nezlevní, tak opravdu u nich nebudu utrácet ... ted jsem si koupil THE SIMS 4 za 600 a i toho lituju .. A pak si mám koupit takovou podrazáckou sra*ku za litra ??? nas*at ! *16* *12* *12*
  • Jason_dinAlt
    Díky za tipy. Minimálně dva weby jsem ještě neznal.
    Hned jsem si koupil to nejnovější DLC na CrusaderKingsII za mnohem zajímavější cenu.
  • Jason_dinAlt
    Early Access je náhodou výborný model prodeje. Narovinu říkají, že to není hotové a koupí si to jen ten, kdo o to opravdu stojí. Ti co nemají rádi nedokončené hry, si počkají na finální verzi. A všichni jsou spokojeni.
    Navíc bych řekl, že finální verze bude mít opraveno daleko víc chyb právě díky tomu, že hru už hraje nezanedbatelné množství lidí.
  • Tohle zacina bejt vtipny. Takze driv byl spatnej jen pirat a dneska uz je spatnej i ten kdo si hru nekoupi za plnou cenu? Ja hlavne nevim cemu si divej, kdyz oficialni cestou stoji i ten klic kolikrat vic jak kdybych zasel pro krabici do kramu ..i kdyz krabici ..k cemu to dneska vlastne je ...stejne ten klic musim aktivovat a pouha instalace z DVD taky vetsinou nestaci ...takze proc nekoupit klic rovnou a pokud se to da koupit levneji, tak prece nebudu blbej. Muzou bejt radi, ze lidi vubec neco kupujou, stejne si pak namastej kapsu na miliarde predrazenych DLC.
  • Já "nakupuji" výhradně na kickass.to a nehodlám to měnit :-D
  • Jiny ucet zalozit
  • O jaký nový trh se jako že jedná ? Je to tady jen 6-8 let jen některý si toho všimli až těd :). Po těch sra..ch co distributoři vymýšlejí (Early Access, nedokončený hry, tuna placených DLC, mikrotranzakce v AAA hrách) si podle mně nic jinýho než bujný šedný trh nezaslouží...
  • ? 3 roky starý Age of Empires 1 ? ... Za 1599 se tou dobou prodávala kolekce i s datadisky pokud se nepletu ;)
  • Minimálně český support má možnost deaktivovat kódy z tvého účtu a vrátit finance zpět . Po tom co na můj účet dělal někdo nákup za tisíce jsem byl docela vděčen .
  • EA support funguje a dokonce bych řekl , že snad jako jedinný u nás . Sice kdyby vše u EA fungovalo na jedničku , tak bych jej ani nemusel kontaktovat , nicméně zatím vše vyřídili na jedničku .
    ( Jen mi dosud vrtá hlavou jestli všechny Battlefield 2 kódy , které mi zmizely z účtu Originu opravdu nebudou potřeba , když už vypnuli servery a já si tu hru budu chtít legálně rozjet s modifikací na jiných serverech )
  • "Prémiově oceněná krabička" -ROFL tolik jsem se už dlouho nezasmál . Kousky od Playmana ovšem opravdu byly už jen o té prázdné krabičce a kódu ... v čem se mám cítit jako vyjímečněji než rus který kupuje za polovinu blistr s kódem na trhu ? Naše ekonomika je na tom tak skvěle , že spadáme k západní cenové ? Chtěli jste globalizaci a úsporu nákladů ? Máte ji mít se vším všudy !
    Málo pro vývojáře ? Proboha tak necht´prodává vývojař přímo !
    Co je mi do lokálních překupníků , kteří si drží svoje jisté marže a poctivě přikrmují nenažraný evropský bachor ? Ano podnikání se jim zostřuje a najednou zjišťují že jsou na hranici rentability .....

    Ale kdo na tom všem nakonec vydělá ? Já jako zákazník jsem ochoten zaplatit takovou a makovou cenu . JRC je drahé , Xzone nepřibaluje dárek navíc , Gameexpres nemá v nabídce a Originálky nemají akci ? No mám si jako zákazník utřít hubu a svorně nadávat s lokálními překupníky na nespravedlnost globálního trhu ?
    Kašlu na to ! Jsem hráč a chci hrát - teď ne někdy na vánoce ve slevě ! Kouknu vidím , regionální zámek má /nemá - evropa OK .Platím ,registruji ,hraji !

    Taky kdykoli nemusím zaplatit stáhnou léčit a hrát .... ovšem vám už vadí i když hráč zaplatí a není to plná cena obvyklá ve vašem krámku ? Jděte se už laskavě vycpat !!!
    Obchod s kódy se vám hodil když se snižovali náklady na výrobu a přepravu fyzických kopií , ale jakmile zjišťujete že nejste schopni ohlídat kódy , které stejně musí projít autentifikací najednou je to vše jen chyba zákazníka ? Nas.at na takové jednání ! Zákazník je ten kdo si volí a vy se buď přizpůsobte , nebo jděte prodávat ojetiny !
  • Jack1947
    Za ten nikdy nedostavěný obchvat by byli mnozí řidiči a hodně jiných lidí vděčných. Tedy pokud by se zas neprošustrovali. Jak tomu bývá zvykem.
  • Mas v tom poradnej hokej, steam giftovat naopak umoznuje zcela komukoli. Je tam jen nejaky omezeni, ze ten gift nemuzes hned.
  • Jack1947
    Pozor na žilku, to by ti pak ten kolík moc nepomohl. *4*
  • Hm, radši by si se zabil, než aby firmy s miliardovejma obratama neměli míň peněz. Zajdi si k chocholouškovi. Jen pro tvoje info, oni berou statisíce měsíčně a kolik berem my tady v tom bordelu zvanym ČR.

    A daně pro vládu. Tak to jo, ať za ně postaví nejdražší dálnice v Evropě, co měsíc po otevření už sou skoro nepoužitelný *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit