Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jste spadli z višně? GMG a levné klíče?
  • nelibi se ti cena, nekupuj, nevim co je komu do toho, za kolik to chce distributor prodat a jaky si stanovi podminky, je to jeho riziko, jeho zisk ci ztrata...takhle obracene to uz tak super nevypada, ze?
  • Shaker
    Treba uz to tu nekdo psal, ale proc ze bych se mel starat aby cesky/polsky distributor mel co zrat, kdyz mi hru prodava jeste o dalsich 15-20% draz nez lidem na zapade s vetsim platem? Konkretne priklad s ceskou EA mi skoro vehnal slzy do oci (slzy radosti a stesti), protoze poradnej support nema ani EA za morem a docela pochybuju, ze ceska pobocka vubec neco support oddeleni ma a pokud ano, tak bych skoro hadal, ze jejich pracovni nastroje jsou mopy a kybly...

Jinymi slovy: Chteli ste bejt hamizny? Payback, b*tch!
  • @Jan+wolf issue -> lze toto udelat, sam jsem takto resil Dishonored (cca pul roku zpet).
  • Však ještě si chtěli nedávno zvednout platy. Prasata nenažrané jsou to.
  • Jack1947
    Trolling bez úrovně, se tomu řiká.
  • po me to dan nikdy nechtelo, ale platim paypalem...
  • Lepší je mít něco hned, než čekat na něčí slitování.
  • Ja si myslim že je nefer, že my tu takto zarabame, ale našich politikov to nezaujima, lebo oni maju dosť !!
  • Jako really? Chudý student utratí za hry 7500,- ? Když řeknu, že já sem chudý student a neutratím za hry ročně víc jako 1000, budeš mě považovat asi za super socku co? Jedna velká hra ročně, to je pro mě parametr chudého studenta.. :D Ne 7500 a ještě navrch nová konzole.
  • To je blbost ze to nevedia zmazat. Ja som mal New Vegas, do ktoreho som ale nevedel dokupovat DLCka, pretoze uzasne regionalne omedzenia, tak som kupil GOTY, ale ta sa nejak bila s tou normalnou, tak mi steam podpora normalnu zmazala a dala nanovo GOTY. Trvalo to sice par tyzdnov, pretoze zrovna boli zlavy, ale zmazali.
  • Gordar
    Pokud si vydavatel dovolí v dnešním globalizovaném světě prodávat hry výrazně levněji v určitém regionu tak si za to může naprosto sám. Lidi logicky nakupují tam kde je to nejlevnější, navíc když tu nejsou žádné fyzické bariéry. Mě to připadá trochu nefér vůči zákazníkům kteří za to pálí plnou cenu, že se to jinde oficiálně prodává mnohem levněji.
  • je treba si uvedomit, ze kupujici pouze rozhoduje, za kolik je ochoten zbozi koupit, a ne za kolik ho prodejce musi prodat
    BTW vykriky obycejnyho zlodeje fakt dodavaji tematu "odpovidajici ceny za hry" vahu
  • aha, kdyz to bude exluzivka zamcena na nejakeho angllickeho operatora, tak to nechas nekde pokoutne odemknout a pak se budes domahat treba zaruky?
  • A jeste pred par lety hry staly i 2000.
    Viz Doom 2 na disketach za lidovych 1999 a to byly jine platy .
    Nebo 3 roky stary Age of Empires 1 za 1599 *1*
  • Prodat asi tezko,kdyz i krabicovky jsou v podstate digitalni klice.
  • no prodat asi tezko
  • Máš si kupovat normální pěkný krabicový verze a měl bys jistotu, bez problémů a pak bys tu hru moh i prodat :))
  • Jack1947
    Zkus někdy w@rez ani moc to nebolí. *3*
  • ucho
    :D
    No ale vlastně nechodil, ani na cvika. Vždy jen na zkoušky :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit