Přejít na výpis diskuzí
Šedá zóna aneb co se děje na pozadí trhu s aktivačními kódy
21.2.2015 | Jan Olejník
279 příspěvků
-
Proč by ji nemohli smazat?
Už dvakrát se mi to povedlo. -
Můžeš si vytvořit druhej účet. Je to naprd řešení, ale zahraješ si...
-
Mám problém. Dostal jsem klíč k narozkám od kamaráda na nového wolfa. Po aktivaci mi ale steam napsal že se na hru vztahuje regionální zámek. Tak jsem si teda koupil hru sám ale klíč už mi to nechtělo znova přijmout protoze už je produkt aktivován v knihovně :(. na technické podpoře mi napsali že mi hru ze steamu smazat nemůžou, protože to nejde tudiž si nového wolfa nikdy nezahraju :(. kdyby nekdo měl s tímhle zkušenost at mi napíše co mám dělat díky
-
/sigh, nema cenu argumentovat s ignorantem.
-
ty budeš plzenskej právních tzv. vychcánek a zloděj
-
Ještě si nezaplatíš na mikrotransakce. *2*
-
myslím, že to nechápeš ty. malí vývojáři jsou rozhodně za akce rádi, protože na tom za pár dnů vydělají kolikrát víc než na prodejích za x měsíců... samozřejmě je akce a akce.
-
Takže by bylo naprosto v pořádku, kdyby Ti jen tak na zahradu nakráčela banda mladíků a cachtala se ve Tvém bazénu, protože se přeci nejedná o krádež a nevzniká Ti tím žádná škoda?
Máš pravdu v tom, že o krádež se v případě pirátění her nejedná, jedná se totiž o bezdůvodné obohacení. -
za to ty by si se mel do ty skoly vratit (jakoze si zrejme asi nevychodil ani zakladni skolu) s tema kecama co tu blejes a ze kterejch je videt jak vagni je tvoje mysleni, protoze pravdepodobne myslis tim tvym avatarkem co tady mas a cislickem v nicku. Pitomce
-
bavime se tu samozrejme o novinkach, cili 50-60 Euro.
-
Za to ty si do ty skoly zjevne nechodil
-
1 procento je pochybne
-
protoze nakoupit oficialne ve sleve na steamu za pakatel je bohuzel horsi nez seda zona, ktera je ztezi riskantni. Si asi nepochopil ze z sede zony ma vyvojar vic penez nez ze slev na steamu.
-
nauc se cist prosimte, nez zacnes zrovna TY, takovy pako, umirat z neceho smichy.
-
to neni zadnej pohled, to je sumarizace faktu
-
Hm beztak ti vyvojari dostanou stejnou castku, at uz to prodaji v Evrope nebo Rusku, jen si vydavatele na zapade vic namasti do kapsy.
-
Prečo si hry kupuješ? Ja preto aby som podporil vývojárov a keď to kúpiš cez nejakú "stránku" tak z toho veľa neuvidia.
-
Zajíc v pitli. A načo sú potom recenzie keď nie na to aby ťa udvrdili alebo odradili od kúpi. Poprípade si zapni youtube a uvidíš ako hra vizerá za behu.
-
tomuhle rikam stupidni prispevek...
-
Zajímavý pohled člověka pracujícího přímo v ofiko distribuci. Teď by mě zajímalo, jaký je pohled z druhé strany.