Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG
    tvl, a já dostávám ban za ty svoje nškodný pčovinky.
  • Vseho vsudy ale vzdy aj tie lacnejsie kluce su na 99% kupene z legalneho, prvotneho zdroja distributor, tvorca. Tych par ako ste pisali je zanedbatelne (ukradnute, alebo od cloveka z podpory)
    A ked sa nakupia kluce v inej krajine, kde to je lacnejsie, tak ci tak tie peniaze - aj ked menej, dojdu k tvorcovi. Kupil ich ten co ich bude predavat lacnejsie.
    Ked je mensia cena, preda sa viac kusov.
    Tak isto v prieskumoch vyslo ze viac ako polovica ludi caka na zlavu (steam, origin...) az potom si hru kupia. Takze toto je len urychlenie zliav :)
    Proste tento clanok je pre mna blbost.
  • Polacku dej mu ban a jeste k tomu pridej Dogkillera, uvedomujes si ze ti muze v parku otravit psa, vubec bych se nedivil kdyby to delal.
  • jj pak si to budeš moct přečíst znovu, to teď nemůžeš.. seš chytrej!
  • Jack1947
    Vidíš mně se zas nelíbí když se Česko nazývá Českem. I když čechy to je jak u výsledků při fotbale. čechy hráli a prohráli 5-2 s Německem *7*

Na česko zase není ten pravý patriotický název, (spíše vlastencký) to je jako z dob komunistické tvrdé éry Česko-slovensko brr...
  • Veskoslav
    Tak měj západní cenu a západní kvalitu se západní výplatou. Hranice nejsou zadrátované.

A kromě západní ceny máš i západní záruku, což v Rusku například není. Navíc v Rusku je tolik kradených klíčů, že osobně třeba kupuji z Nizozemska atd. mají nižší sazbu DPH a některé klíče vycházejí i o 200 Kč levněji a je záruka, že není kradený. Takto jsem nedávno kupoval X-Com za 82 Kč včetně všech DLC. Ale kupovat malajské, ruské či thajské klíče na Steam, za to mi fakt těch pár % navíc slevy nestojí. Nejenom přijít o peníze, ale i o hru. Navíc nové hry může digitálně kupovat jenom blázen.
  • No ono to mýtické Česko vpravdě neexistuje a nikdy neexistovalo. Když už, tak v českých zemích.
  • je me uplne fuk, odkud je klic, ja za nej zaplatil a hraju, vic neresim...a nechapu, proc bych mel platit "zapadni" cenu hry, kdyz dostavam "vychodni" vyplatu
  • Pethulla
    Článek zajímavý, ale přesto si musím rýpnout, ačkoli to s tématem vůbec nesouvisí. Použít jako zkráceninu pro Českou republiku názvu Čechy (Čechy nevyjímaje, v Čechách) je naprostý hnus. Pro příště raději Česko.
  • Někdy se za mnou stav, mám pro tebe připravenej zábavní park, plnej těch nejlepších atrakcí.

http://i.idnes.cz/08/111/gal/ABR26f898_BE060918.jpg
  • Veskoslav
    Ono to zase není tak lehké. Ruské klíče jsou tak levné, protože přicházejí na tamější trh mnohem později (Diablo III 3 měsíce, DA: I o měsíc později) a se "slevou" 10-60%. Důvodem je to, že v Rusku je softwarová "kriminalita" největší v Evropě. Téměř 70% počítačů má nelegální Widle a jenom každý 4. Rus je ochoten si koupit novinku se slevou. Za plnou cenu jako v "sousedním" Polsku si to pak koupí každý 30. Takže ne všechno je takové černobílé. Pokud by u nás byla situace jako v Rusku, co se týče kupní síly a ochoty nákupu, tak jsme na tom podobně.
  • Veskoslav
    Zaprvé je to reklama a za druhé je to ze starého čísla proboha....A je to tady takto dělané už od doby nového vydávání Levelu. Za měsíc tu bude článek z březnového Levelu....
  • Žvásty které zákazníka vůbec nemusí zajímat, cena, to je to co rozhoduje a ne blitky předražených ofic.distributorů...
  • Plakání lokálních distributorů je fakt k smíchu. Zákazník má být blb, který platí někomu kdo nemůže nebo nechce nic měnit. Naopak čím mín pěněz půjde těm kdo nepřidávají žádnou hodnotu, tím lépe.
    Vydavatelum bych jen vzkázal, ať cenu hry na lokalních trzích odvíjí od parity kupní síly a výrazně ubyde těch co by kupovali "neoficiálně".
  • wenceslaus
    Vidíš a já si asi tenhle LEVEL díky tomu koupím.
  • davidBray
    mě třeba sere ta tvoje dementní ikonka a nick ..
  • ty si za zadnej clanek nezaplati
  • Jack1947
    Jak které ale pro mne má větší váhu ten v časopise než opis tady. Navíc to je dobrá reklama a časopis díky tomu dostane více do podvědomí i ostatní lidi.
  • Tohle mě fakt sere. Zase vydají článek za který jsem si zaplatil....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit