Přejít na výpis diskuzí
Šedá zóna aneb co se děje na pozadí trhu s aktivačními kódy
21.2.2015 | Jan Olejník
279 příspěvků
-
to si me zrejme s nekym pletes.
-
Ano, Čechy se dají bez problémů označit za zemi (historicky České království). Stejně jako Morava (Moravské markrabství), Slezsko , Bavorsko, Tyrolsko. Z článku prostě není zřejmé, že by autor termínem "Čechy" myslel Českou republiku. To sis už domyslel a automaticky se napružil jako, slovy Palackého, správný "Čech rodu moravského".
-
Článek jsem nepochopil nebo spíše pokud by hlavní problém měl problém být v: "podporujte místní firmy", tady nejde o tvůrce her, ale o obchodníky / překupníky a opravdu nevím proč bych je měl přeplácet jenom kvůli tomu, že mají sídlo v ČR. Pokud si někdo myslí, že by to nějak podpořilo ekonomiku tak to je blbost. Jestli má cenu někoho podporovat tak to jsou výrobci.
-
citace z článku: "...zatímco v ostatních zemích (Čechy nevyjímaje) dochází ke snížení prodejů."
-
Presne tak, nechapu, proc autor clanku haze GMG do kose s ostatnima, asi se v tom moc nevyzna...
Krome GMG je tu i Gamersgate, GetGames, Direct2drive atd.. -
Tady jsme myslím skončily, doufám že v reálu budeš rozhodnější tady fakt působíš tak nějak... prapodivně nahoře bys mne poslal nejradši za katr, tady se zas vymlouváš trollingem který vlastně ani neděláš jenom se snažíš zklidnovat pccčkáře vedle si myslím stále ty. Ty gramatická jedle *3*
Tyhlety teen výlevy co si pochytil na internetu na mne neplatí, muckat si brouku můžeš tak leda se svými stejně poznamenanými kamrády a ne se mnou. *4*
Div se že máš ban, když se stále nepounaučíš ze svých chyb které stále děláš. Neměl jsem ban asi 3týdny lol. Nemusel jsem si vytvářet 3 a více účtů. -
LoL, o "Tom" jsem nemluvil brouku *14* . Todle téma tu nebudem vytahovat muck.
Jinak jsi opět vedle jak tvá gramatická jedle. Trolluje tu celá PCtardská klika omalovánkových fanboys, už nikoho dalšího není třeba. Že nemáš cit pro jemné satirické nuance není můj problém. -
Přes tyhle obchody už nenakupuji. I když se jim přikládá velmi výhodná cena, tak vlastně hry na Steamu a i Originu za podmínky, že jsou zrovna ve slevě, jsou mnohem levnější.
Tenhle článek platí spíš pro AAA hry děsně po vydání. -
Skutecne? A co kdybys u toho distributora pracoval a mel bys třeba porad min a min penez az by ti nakonec rekli ze mas padaka, protože si te nemůžou dovolit. psal bys pak takovyhle nesmysly?
-
Jaké sraky a že se ozýváš zrovna ty, takový prozatimní fake troll. Ty bys měl přeci souhlasit ne a ne mít hemzy blbé.
-
Nesnaž se z toho vykroutit, oba dva víme jak to je. Prosímtě.
-
Pozor - zrovna Green Man Gaming není šedivka, nejnovější AAA tituly tam jsou stále za plnou palbu a je i v seznamu oficiálně podporovaných shopů Steamem.
-
Normalni clovek po rozbaleni produktu celofanovy obal vyhodi do kose, a pripadne další nepotrebnosti taky. To ze to někdo pohodi pod stul a pak se mu to tam vali s tim nemá co delat:)
-
Tebe by taky měli zavřít za genocidu. Takovýto text a přitom z 85% naprosté sr*ky.
-
jn třeba Gestapo
-
Nehovoriac o produkcii odpadu z krabic a ostatnej havede co by sa doma valala pfuj! *12*
-
Zajímat tě to začne v okamžiku, kdy ti zablokují účet.
-
Líbí se mi, jak automaticky názory se kterými nesouhlasíš považuješ za trolling. Tak ostatně "lidi" vždy reagovali, když jim chytře promyšlená společenská kritika byla proti srsti. O trolling se nesnažím, že nemám stejně pokroucené vnímání jako zdejší PCMUSTARD klika mě nijak netrápí. Kór zrovna kritika od tebe džeku, to je spíš takový špatný vtip.
-
Co třeba zabezpečit klíče a aktivaci her podobně jako bankovní transakce? Něco by se určitě vymyslet dalo, všechno jde když se chce.
-
tak cechacek si na takovehle věci nikdy nestezuje..a co teprve když to je zadarmo..to jsou fofry. *7*