Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ty vole ty ses statistik. napadlo te nekdy ze realne plno lidi tech 25K dneska nemá..a to ani nahodou?
  • Jack1947
    Nechytej mne za slovo lol. To je dost nízké i na tebe nemyslíš?

Prosímtě používáš termity ani nevíš co znamenají. Jinak to s tím nepochopením souhlas jsme na tom +- podobně s tím že já se určitě nebudu bít až na krev, protože evidentně nemohu vyhrát.
    Tak ti asi těžko budu moct říkat něco co stejnak nikdy nepochopíš nebo na tom holt musíš přijít tak nějak sám.

Prosímtě s tím čtenářrstvem nenech mne se rozesmát. Už toho bylo fakt moc.
  • Veskoslav
    Drahé hry? Plat v roce 2000 byl cca 12000 průměr. Hra AAA titul na pc stál 1599 a na PS1 či alternativy cca 1999. Teď je plat cca 25 000 a průměrná AAA hra stojí 1000. Ano vůči Američanům a Němcům máme drahé hry. Ale pokud to vztáhnete na všechno, tak máme ceny obrovské úplně ve všem. Nemyslím si, že by hry byly tak drahé, aby mě to nutilo kupovat kradené klíče.

Tak se sníží cena. Dejme tomu na 25 euro, aby si Čech mohl kupovat, pak přijde Ukrajinec, že to chce taky, ale nižší cenu, protože má nižší plat atd.
  • nakupni cena diabla 3 v době vydani byla cca 750 korun, doporucena prodejni 1299..sam si spocitas marzi obchodu..samo doporučenou cenou se nikdo ridit nemusi, ale pod tech 750 by v době vydani asi nesel nikdo.
  • Veskoslav
    Blizz se drží. JRC? Kupoval jsem u Alzy. A tam si rozhodně nemyslím, že by Alza jela na 100 Kč:-D
  • Asi takhle, taková nová hra stojí cca 60Eu/$ a to jak pro nás tak pro Američany ale Američané maj větší plat než například Češi, tim pádem aď se nediví že to budu kupovat levněji na například G2play.
    Pro nás drahý a pro ně levný.
  • JRC koupilo hry od distributora, třeba EA, a EA platilo tvurce hry. naopak obchody jako JRC a další byvaji občas nejvíce biti, protože když spatne odhadnou poptávku a nejaky titul jim zustane lezet na sklade kolikrat ho museji zlevnit az pod cenu za jakou ho od distributora koupili. A dost často jde o takzvane nevratne objednávky..jako ze dostanete mnozstevni slevu, ale uz si to nechate..atd.
  • Pilgrim66
    Mluvím o JRC. A všechny tyhle větší řetězce měly Diablo III za 1199 pokud se nepletu. (Xzone atd). Zrovna u Blizzu ty ceny klesaly nejméně. Ještě snad rok po vydání SC 2 byla ta hra za plnou cenu.
  • toto nechám být čistě z úcty k Punisherovy. *12*
  • Veskoslav
    Tak tomu nevěřím, to by se nevyplatilo. Obzvlášť když takové Diablo III vyšla na Battlenetu na 1369 a já kupoval oficiální krabičku za 929 Kč v den vydání. Takže 100 Kč mi přijde nesmysl. Obzvlášť když jsi měl k tomu fyzické médium.
  • sorry že nečtu tvé elaboráty, ale nejsem tak chytrej, abych měl v zásobě kousky jako "prapodiobně", nemluvě o tom, že mě neohromí vaše rekordy z odvykačky, i přesto že 3 týdny je slušná doba.

Naštěstí má satira je určená pro zcela jiné a o mnoho příček výše položené čtenářstvo, než jsi ty. Erudovaný přispěvatel jako já má vždy problémy s nepochopením ze strany prostého lidu. *13* *13*
  • Veskoslav
    A kde si myslíš, že se ty levné klíče vemou? Z nebe bůh pošle pár?
  • Pilgrim66
    Nechápu, kde autor přišel na to, že marže obchodů je 400+ Kč. To se týká možná středních a malých studíí ale u triple AAA studií jako EA, Ubisoft, Blizzard apod jsou marže okoli 100,- Kč.
  • Paulcz
    Jak to myslíš ?
  • Veskoslav
    Takže slovo jistota ti nic neříká? S tebou bych chtěl kšeftovat *1*
  • Olejnik, co cekas?
  • Veskoslav
    V kterém Bundle byl kompletní Xcom včetně DLC? Povídej. A 130 kč krátce po vydání? No ještě tu o tom, jak jsi přepral draka a rozdal si to s 50 nadrženými holkami a všechny jsi je udělal pomocí skákací tyče. Protože G2A i dva týdny po vydání mělo nejlevnější klíče za 480 Kč. Tak by mě zajímalo, kde jsi to koupil. Evidentně nikde, jinak by se s pochlubil, kde jsi to kupoval.
  • promin...ja jen ze se prisel pochlubit..chrocht chrocht :)
  • Souhlasím. Taky kradu auta.
  • ale prece když si koupis hru v krame (třeba JRC) tak tim výrobce podporuješ.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit