Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG
    tsss
    Fakt někteří musí nejdříve dostatečně zestárnout aby pochopily i jednoduché slovní přemety.
  • TheGGG
    hlavně uveď správně zdroj *5*
  • Jack1947
    Prosímtě to snad poznáš sám ne... nemusíš se kvůli tomu obracet na mně.
  • Ano, a vieš prečo ?? Lebo vždy bolo jednoduchšie a VYHODNEJŠIE niečo predavať, ako vyrabať...a to maš zo všetkym...čim sa predjaca-distributor finančne dostava nad vyrobcu, takže o tom ako bude vyskedny produkt vyzerať, rozhoduje vlastne predajca-distributor, čo je kameňom urazu dnešnej doby a preto tie hry su, take ake su...ANO hry su skoro najvyhodnejši obchod sučastnosti- ALE kto na ňom vlastne najviac zaraba ?? Ten programator čo ich robi a dostava plat velmi nie...
  • Zajímavý článek, hodí se mi k mé bakalářce ^^
  • Spousta lidí nadává na piráty, že jejich jednáním firmy přicházejí o peníze (a např. že PC je kvůli tomu již nějakou dobu odsouvá na druhou kolej), nicméně je vidět, že tento šedý trh není víceméně o nic lepší - vývojáři z něj (v drtivé většině případů) též nic nemají. Takže vlastně jde o to, že někdo že si někdo namastí kapsu na podvodném jednání a hráč si může honit ego originální hrou, ale pro vývojáře je výsledek zcela stejný. A vzhledem k tomu, že kritika vůči pirátům spočívá v okrádaní vývojařů a ne k porušování zákona jako takového, šedý trh opravdu není o nic lepší...
  • TheGGG
    Takže až příště koupím nějaký šunt vlivem podprahové reklamy, vím na koho se obrátit.
  • Dogkiller
    Hle už je to tady, Veskoslav dostal záchvat a mění nicky. Nic nového pod sluncem. *6*
  • Jack1947
    Cože srandu? naopak. Já to beru tak že prostě někteří si nedovolí těch x her a ty napíšeš 7500 to je trochu pokrytecké To jenom pouze a ještě k tomu PS4. Ne filosofii nestuduji studuji reklamu, nebavi mne to moc. Protože s tím nesouhlasím ale na druhou stranu jsem rád že vím jak reklama chodí. Dobré vědět, něcio co bych nikdy dělat nemohl.

Ty na hry nemáš a někdo hry nekoupí skoro vůbec ale jo s mp a dobrým příběhem už stojí za koupi.
  • myslím že je to fuk. ale nejvíc baví predátor:-D vlastní byt, nové auto a přitom je to hošánek ještě s jebáky na ksichtě jenom se přejmenoval:-D mohl bys vytáhnou nějaký svý starý hlášky. tvý rady ohledně techniky jsou to nejsměšnější co se tady dá číst a ty tu pak poučuješ o hypotékách a věcech o kterých ti rodiče ještě nic neřekli:-D
  • TheGGG
    Jsem rád, že jsem potkal kolegu studenta, nevím na jaké univerzitě studuješ, ani co studuješ (dle tun bezobsažného textu typuji filozofii) každopádně jsou tu nějaké hranice, které by se neměly překračovat. Dělat si srandu s chudších lidí je od tebe pěkně hnusné, sorry, že nemám měsíčně na hry víc jak cca 650 kč. *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13*
  • Fňukať nad tym, ake su hry drahe je zbytočne, ako hadať sa tu s Veskoslavom či na to mame, alebo nie...evidentne dostal po hlave hrubou, mudrou knihou, čo ho poznačilo na cely život a všetkych teraz lajnuje a pouča, lebo ma svoje životne skusenosti...
    Mame tu volny trh, môžme si vybrať, kde čo kupime a za kolko, ale je zaujimave že distribotor vie zohladniť to, že v rusku je nižšia kupna sila obyvatelstva, ale unas/ vas NIE, ale šak prečo veď trupici ako Vesko na to maju a presvečia o tom aj ostatnych, šak my na to mame...lebo to povedal distributor...takže tak...niečo je na steame za 50€ a na progamingshope u nas za 20€, firma musi uvažovať trhovo upraviť cenu, aby to predala, je mi jasne kde si to kupim...
    Čo sa tyka zahraničnych webov ktore to ponukaju za 10, asi by som si overil dôverihodnosť a nešiel do rizika že mi ten kluč zablokuju, no napriek tomu že tento šedy trh s klučmi nevyuživam, je to ista paka na znižovanie cien u inych predajcov...
  • Zase reagujete *1*
  • TheGGG
    a přesto pořád reaguješ. Ah Rómeo
  • Jack1947
    Proč se mnou? *7* Já jsem nějaký středobod tady té diskuze, snad. Achjo. Fakt někteří musí nejdříve dostatečně zestárnout aby pochopily i jednoduché slovní přemety. Já se bez tebe obejdu to se neboj, to byl jen návrh. Chápu že radši zhodnotíš situaci než bys přiložil ruku k dílu.

Třeba jen nechceš... co já vím zasahovat do diskuzí beru to tak že nemáš co říct ( což je lež).
  • Jack1947
    Nereagoval, dobrou noc. *4* Mimochodem nemusíš mi vykat. Lol jsme na internetu.
  • Chim
    Obávám se, že na debatu s tebou nejsem ještě dostatečně intelektuálně vyspělý. Snad až se u mě dostaví ta tolik očekávaná stařecká demence, třeba tě pak začnu i chápat. Do té doby budeš muset ještě vydržet.
  • Už zase jste reagoval,čili můj popichující příspěvěk nevyšel na prázdno.Dobrou noc též.
  • Jack1947
    Jn, po vydatném Ordu další plodná diskuze... taky ses měl zapojit a přispět troškou do mlýna. Ne jen tupě zírat a stát jak kůl v plotě. *6*
  • Jack1947
    Čeče, jedna věc se tady potvrzuje čim více si píšu s tebou tady, tím méně se mi chce odpovídat a reagovat.

Díky za uznání, ale k tvému překvapení a mému také to byla opět chyba takže ses nachytal zbytečně. *3*

No tady končíme. *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit