Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Piknik u cesty jsem jako fanda Strugackých četl několikrát a měl bych chuť zahrát si Stalkera, který by byl věrnější své knižní předloze.
  • KrPa
    nejaly vecny argument do diskuze bys nemel?
  • Kdyz uz se v tom uvodu zminil Tolkien, byla by take skoda nezminit LOTRO. Protoze ac hrac nekopiroval osudy Spolecenstva, vzdy je na patricnych mistech potkaval a dej se drzel knih velice dobre. Navic k tomu Turbine dokazali rozpracovat dalsi vedlejsi pribehy v duchu knih, drzeli se lore jak to jen slo a zapracovali tam i radu drobnych detailu, ktere v knihach nebyly a byly jen v poznamkach pane Tolkiena. Jestli bych mel jmenovat jedinou hru, ktera ke knizni predloze pristupovala s uctou, respektem a nebala se na ni uveritelnym zpusobem stavet dal, aniz by z ni delala paskvil a ohybala ji, pak je to prave Lord of the Rings Online.
  • Rhulad
    jojo, rád nasírám chlapce s avatarem dívky, pak se mi lépe usíná.
  • Rhulad
    díky za rady, příště si místo plusek naklikám mínusy, snad mi to už vyjde a pak budou doufat, že nebudeš nikde poblíž, abys mě neodhalil. K tomu trollingu - osobně jsem si myslel, že je to jen upozornění na přílišnou adoraci někoho, kdo si to nezaslouží, ale pokud tvrdíš, že je to trolling, tak se nad sebou zamyslím.

Takže resumé: klikat si mínusy, vyhnout se osobě atutard(předpokládám že pod jiným nickem tu nepíšeš, když jsi tak moralizující) a přestat trollovat.
  • Tak ten link Half-life a Mlha od Kinga je tedy hodně na sílu :-)
  • Vogon
    POZOR! Top 10 typů CLICKBAIT článků, s kterými se potkáte na INTERNETU. Číslo 7 Vás PŘEKVAPÍ! *8*
  • jamar28
    A jak to, co píšeš v prvním odstavci, jako souvisí s tím, jak se drželi knižní předlohy?
  • KrPa
    tvuj nick zde ale fakt vydam jen u clanku se zaklinacem a vzdy jen hate *1*
  • KrPa
    ze vsech zde jmenovanych se metro nejvice a nejlepe drzelo knizni predlohy, to v tom clanku melo byt
  • jamar28
    Teď ještě vyšla hra The Pillars of the Earth podle knihy od Kena Folleta.
  • jamar28
    Bioshock bych tam nedával, protože to není podle knihy Atlasova vzpoura ani trochu, to jen zakladatel Rapture Andrew Ryan byl objektivista (tedy vycházel z Randové).
  • kiro_lyriq
    Upřímně mi tam hodně chybí Original War (Poslední den stvoření - Wolfgang Jeschke), série Metro (Dmitry Glukhovsky) a Bioshock (Atlasova vzpoura - Ayn Randová)... Myslím, že kulatá desítka by neškodila :)
  • Já ti zase přeju úspěšný trolling a ať tě po změně nicku nikdo nepozná. ;) Musíš holt míň naklikávat, je to moc nápadný. ;)
  • Pamatuji si, jak jsem četl tuhle povídku od Harlana Ellisona, to bylo maso. Díky za tip, teď jsem zjistil, že to je na gogu, takže dávám na seznam přání.

Díky za tehle článek, více takových
  • Tak to ty jsi ten cringy edgy anonymek?
  • Rhulad
    Nejsem si jistý, kdo je tu na psychiatra, takový hysterický brekot, co tu předvádíš, jsem dlouho neviděl. Někdo ti sáhl na bábovičku, co? Než tedy někoho obviníš, měl bys mít validní důkaz a samozřejmě čisto před svým prahem, což zrovna pochybuji, že máš po tvém projevu.

Jinak přeji hezky večer a úspěšné chytaní všech zdejších fantomů. *3*
  • jo no, nechápu že si Tiscali nechá líbit, že jim tento trollík defakto opakovaně hackuje stránky
  • Rhulad = Alucard = Akatosh = Femto.

Sakra, mít tolik registrovanejch nicků, to už je na psychiatra. Naštěstí náklik a hate Zaklínače ho vždy prozradí.
  • Náklik už začal. Je to pořád jeden a ten samej troll...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit