Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hardcore onebutton mashing. *15*

A to je uplne o necem jinem - naprosto souhlasim, proto se to neda srovnavat. Je to o necem jinem.
    Na pc si nezahrajes moc splitscreenu, na konzoli si nezahrajes v dobry kvalite. Cili konzole na opilecky party a pc na profi hrani.
  • Taky jsem byl zarputilej pckar, ale casem jsem zmenil nazor. Hodne "hardcore" paranu preslo na konzole a neresis problemy s hardware/ovladacema atd... Zapnes a hrajes, spousta her ma coop rezim nebo splitscreen... A to je uplne o necem jinem. Pritelkyne by ti mohla vypravet, jak ji ty dlouhy seance s kamosema serou :) Je pravda, ze ceny her jsou na konzole jinde. Ale koupit si pc za 40 000,- kc a pak hrat hry optimalizovany pro "nextgen" zastaraly konzole neni moc moudry. Hry jsou optimalizovany prevazne na konzole ( vyvoj se zaplati), protoze hra na konzoli je drazsi nez na pc. Vsechno je v optimalizaci, vyvojari dokazali skoro nemozny s GTA5 na starej konzolich. Jde to i po 8 letech na stejnym zeleze udelat hezci hru.
  • Heh kéž by zrovna u bloodborn bych to ocenil
  • del0
    Prej MMO hra, hehe. Tak ty mi něco řikej o neznalosti. *15* Btw, pvp v DS není nic extra komplexního, tam je potřeba skillu stejně asi jako v CoD. Ale co čekat od DS fanboye, než uhýbání faktům, jen aby si ubránil tu svojí konzolovou mlátičku. *15*

"takhle potvrzuješ, co si tu tady o tobě lidi myslí"

Odvolávat se na dav je logický klam. Typický argument lidí s komplexem méněcennosti.
  • se mi libi jak v roce 2015 u aaa hry jsou vyvojari stále lini vyresti problém, co se zbrani v ruce, když potrebuju splhat, nebo delat něco jiného nez s ni machat. Proste ji vypneme lol.
  • Za mě nejočekávanější hra už od první zmínce o project beast. Ty dva měsíce bude jak čekat v dětství na vánoce. Jen škoda té nightmare edice chtělo by to figurku
  • Pc master na web konzolista.Cz nemohou!Ponevadz tam je tolik novinek na konzole,ze by to neunesli!To by bylo petic!Ikdyz bych di chtel nake pc hry zahrat,red orchestra,strategii z 2 svet valky,uz je to 2 dil,nevim jmeno!Snad nekdy.._
  • Za 5 let???? *8*
  • tak Dark Souls je take hodně mmo hra. máš tam pve a pvp, máš tam arénky. Bloodborne to ještě prohloubí, takže než prvně příjdeš do nějaké diskuze, měl bys o hře něco vědět, takhle potvrzuješ, co si tu tady o tobě lidi myslí a ano, není to nic pěkného..
  • Hlavne,ze kvuli temhle patlaninam,jak rikas,sepisujete petice hlupacci!To sami GTA5 ,Metalgear,Dark souls,a mnoho dalsich!
  • Ted jsem volal na playstation podporu,order 1886 cz titulky,uncharted4 cz titulky ,bloodborne cz titulky,gt7 cz lokalizace!
  • Preco by mal PC hrac chodit na PS funboy web konzolista, ktory sa PC hranim nezaobera? Cisto kvoli trollingu ci ako?
  • Konzolista.cz? To je ten zábavně satyrický web pro děti typu Alík? *15* *15* *15*
  • Tady je ale naseto hloupých tupých zamindrákovaných pc hráčů. Jste naprosté nuly a nic nevíte a nechápete. Přijďte nám svou pitomou kritiku říct na konzolistu.cz, rozneseme vás na kopytech, vy nuly. Na to nemáte odvahu přijít mezi nás chytré konzolisty, protože bysme z vás udělali blbce a vysvětlili vám, jak jsou vaše pc ubohé trosky, zbabělci.
  • del0
    Zatímco na PC vládne multiplayer, pan Hnisálek tu onanuje nad obtížností v singleplayer hře a považuje to za mega skill. Bravo, seš fakt krutopřísnej gamer, že si se naučil pár patternů, aby si vyjebal s AI.
    *15* *15* *15*
  • del0
    troll rating: 9.5
  • tomocz
    To jsem nečetl a nemám nutkání tvrdit opak. Každej máme něco, tak tady nemachruj s tím, co máš ty a co jiní nemaj. Může se ti totiž stát, že ti jiní daj přes držku něčím, co zase nemáš ty. Domysli si pod tím co chceš, když tvrdíš, že nepotřebuješ naraci, jistě si tam pár myšlenek najdeš :)
  • Vyhlizim presne ty stejny kousky☺ Hotline vydani podle me dost brzdi editor a ten me osobne nijak zvlast nezajima. Ale nevadi, casu beztak malo a restu ve vsech smerech pozehnane.
  • nesmíš podle sebe soudit ostatní, že jsi zakomplexovaný tlustoprd se spousty uhráku neznamená, že to mají i ostatní.
  • Malleth
    Mohlo by konecne vyjit Hotline Miami 2 nebo Hyperlight Drifter. To by to cekani velice zprijemnilo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit