Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No vidis a me prijde jako vcera, kdyz jsem si rikal, ze Bloodborne vyjde az za pul roku ☺ Necim se zaneprazdni a posetri si udivenej vyraz, az ti pak znicehonic dorazi balik s obsahem dolicnym—mnou a lety proverena metoda!
  • close enough, vubec neni ten tvuj obrazek 4x prtscrovanej jpg se spoustou artefaktu *1*
  • Stejně to tady ti konzoláci pěkně zapleveli, úplně bych jim zakázal diskutovat o hrách....
  • Tak uz nebul, příští vánoce ti máma to PSko koupi.
  • Nechapu proc bych mel rust???
  • Nikdy bych nevěřil že se mi zasteskne po Eurogameru ale ten jejich ignore list měl něco do sebe.
    Sice by se mi diskuze scvrkla na třetinu ale oddělit zrno od plev by bylo prima. *6*
  • Skoda ze Fail pise bez diakritiky hlupaku. Delas z nas pred pc master race zbytecne blbce. Az vyrostes, pochopis.
  • taky premyslím, ze si tam dam obrazek, mozna neco z Dragon age nebo Skyrimu
  • Aha, Demons Souls a Dark Souls 1 a 2 byl opravdu konzum, že to dohrál úplně každý ... haha
  • Navic jak jsi psal, mame Skyrim, takze neni duvod chtit tyhle nasilnosti...Edit.. Přidal jsem si obrázek, protože se tu kradou nicky
  • Souhlas, ty hry co jsi vypsal jsou pecky, pořádájí se v tom turnaje, vyhrávají peníze, o tom si trapni konzolosti s celym slavnym Bloodborne můžou jen nechat zdát.
  • Ty co to vyprodukovali musí být uchylové. A ty co se na tu hru těší taky :D. Podle videa tam jde jen o brutalitu násobenou tím, že dávají hráči co největší zbraně. Všude tečou potoky krve a létají ruce, nohy a kusy nechutných mutantů. Jestli to někumu přijde zábavné, tak nevím jestli je normální.
  • Neni duvod škemrat kvůli tomuhle konzolidnimu hnusu, mame Dotu 2, LoL, Smile, za pět let budeme mít Star Citizen. Jsem hrdý na naši Pc-platformu.
  • Konzole je lepsi nez pc, protoze k nemu jde pripojit gamepad a nemusis se u nej hrbit, taky jde dat pod televizi a ma cernou barvu. Taky rad kradu cizi nicky a chovam se jako dite. Jde mi to dobre.
  • nemuzes si najit vlastni nick ? ...
  • neblazni, vzdyt je to vrchol konzoloidniho konzumu, po tomhle kazdej spravnej konzolista touzi, mashing buttons *1*
  • Já dávam přednost příběhu ve Skyrimu, tam jsem připadal opravdu jako ve Švédsku za dob Vikingů...
  • wow, tady je zase klikacu *15* *15* *15*
  • Co to je za blbou hru? To jako opravdu někdo touží hrát? :D
  • tupej linearni pribeh na zaver *6*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit