Přejít na výpis diskuzí
Sedm minut z viktoriánského masakru v Bloodborne předvede obří kladivo a kosu
19.1.2015 | Aleš Smutný
143 příspěvků
-
v jakém období růstu ztráci pc-gumáci vtipné buňky? Myslíte, že je to, když poprvé zapnou Dotu2, Diablo, simulátor větru nebo úplně něco jíného? Podělte se s námi o vaše tipy...
-
I když to vezmu globálněji, tak pokud už vyšel nějaký zmršený port, komunita si to vždycky dříve, či později doladila, tedy pokud hra jako taková za to stála. I ten Deus Ex 2, jež byla v podstatě první hra která přitáhla na PC velké fonty, rozplizlé textury a degradovanou hratelnost si komunita (krom té hratelnosti) doladila. GTA4 jsem si koupil i s datáčem na Steamu pak za 150,- a i s modama běželo naprosto bez problémů s dohledností na max ;o) Dark Souls si taky opravila komunita, výsledek mnohem koukatelnější a s gamepadem na telce mnohem lepší zážitek.
Takové GTA5 jsem 2x dohrál na PS3, ale taky se těším na PC verzi, připojím gamepad, telku a zahraju potřetí se vším luxusem. Počkám až cena klesne pod 900/800 a jdu do toho (aspoň bude mezi tím posledním dohráním pauza) No nic, jmenujte další zmršené porty, já znám víc spíše už jen ty, kdy to na PC bylo naopak vylepšeno (rozlišení, dohled, textury, interface) Namátkou: Mass Efect série, Codemasters tituly, Dead Space série, Batman série, Alan Wake, DeusEx:HR, Metro série, Hitman Absolution, TombRaider, Mirrors Edge a asi by se dalo i pokračovat ;o)
PS: tady čtu pořád lolko, wowko, dota, zvláštní, že jsem z toho nic nehrál (tyhle hry mně nikdy nebraly), přesto se dobrovolně řadím ke gumákům gumákovitým (tzn. upřednostňuji na hraní PC) -
No nekecej ty srandisto a kterýho? *15* *15* *15* *15*
-
Nedivme se, že mástr Hnisu zná jenom QTE ) U nějaké složitejší hry, kde by nedejbože musel použít více než 4 tlačítka svého ovladače, by se mu pravděpodobně uvařil mozek :)
-
Zkurvene* multikulturalismus. Ti ovčí potrati od vedle jsou dneska nasraní všude, kdo má tu jejich hatmatilku číst... *5*
-
nemám problém udělat s Veskou selfie(pokud se vleze do čočky). Vesko co řikáš v pátek v Brně na hlaváku, z Bohumína to je kousek...
-
Víš co je vtipný?
S.T.A.L.K.E.R.a si můžeš zahrá i na konzoli :) -
škoda, že náš hnisavec nemá ani jedno :)
-
safra, konečně někdo, kdo mi udělal přesnou duševní analýzu, vráž sem číslo konta, za to si zasloužíš odměnu...
-
Musím uznat, že je to dar z nebes :))
-
Někdo má svaly... jinej zase mozek. haha :D
-
Hnisavec, haha... Vy dva si pořiďte boxovací pytel, nebo nějaké jiné zařízení pro upouštění páry ;o) Intenzita vašeho snažení v těchto diskuzích za posledních pár měsíců je naprosto šílená. Buď jste fakt ten placený případ, nebo vám z Veskoslava skutečně ruplo v bedně, nebo se fakt tak strašně nudíte, že pod rouškou neškodné anonymity testujete reakce lidí (musí se vám nechat, že mnohdy vychytrale) a pokládáte to za naprosto skvělou zábavu. Teď nevím, co je nejsmutnější, každopádně to vypadá, že buď nemáte co hrát (za předpokladu, že v životě nic jiného nemáte) a nebo potřebujete bůh ví proč pořád něco nějak ventilovat. Jestli jsem nabyl poslední dobou pocit, že tu někdo brečí, tak je to s určitostí hlavně zdejší troll-gang elita ;o)
-
Na stopadesátý straně jsem ani ještě nevěděl, kdo je král a vůbec kdo je kdo :D To je můj problém s Malazem, vždycky mi trvá třetinu knížku, než se zorientuju v tom milionu nových postav :D
A zase to děláš :D -
nějaká 3D mlátička
-
mno ja som vtom 1%...asi by sa Vesko a spol. zosrali keby ma videli a rovno mi odovzdali peňaženky....
-
Lol tady je to slusna telenovela. Nejlepsi je,kdyby se frajeri sesli v realu,tak si nic do oci nereknou,pze to jsou urcite z 99% brejlaty tlusty nerdove,co si jeste ani v 20 a vic letech nesmocili pimpulu. Ale za klavesnici to jsou boreckove neskutecny.How pathetic *1* *2* *3* *2* *1*
-
Vy ste tu v diskusiách vždy všetci takí inteligentní.
-
Já si nevšim, že by jak v SoCh, tak i CS a CoP byly prázdné krajiny :) To si asi hrál jinou hru náš pasáčku ovcí :) Zasekávání zbraní? A čemu se divíš ty osle, když se vybavíš nějakou nalezenou starou zrezlou herkou? Ano AK, vydrží 20 let v poušti, stejně jako náš slavný SA58, ale kolik problémů způsobí trocha písku na ozubech otočného závorníku, to nevíš, protože si ani na té vojně nebyl ...znalče zbraní *15* *15*
-
jasnej disk pro tebe chlapče
-
*1* tak tak...