Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • snorgrind
    No pokud vim tak pc port dark souls je identickej s verzi na konzoli takze se da rict ze rozjeb..ny a nehratelny neni, jen pc hraci ocekavali vic. A ja se ani nedivim kdyz napr. i ps2 emul umi zmenit rozliseni a pridat nejaky to AA a AF. Da se rict ze pc port dark souls je jak kdyby to clovek pustil na spatnym emulatoru, neznamena to ale ze nedostal neco horsiho nez to co je na konzolich.
  • To čo je toto?
  • Hnisavec
    nikdy nepodceňuj tuposť PC scény,,,,keď ich státisíce sú ochotných pozerať na zápasy LoLka tak je možné všetko
  • Sice nemém vysoké mínění o pc-gumácíh, ale sepisovat petici na hru, kterou dotuje japonské Sony, no uvidíme, kam až ten jejich gumismus zajde..
  • Hnisavec
    Dúfam, že zase bude najaká ubulená petícia za aspoň rozjeb..ný nehrateľný PC port ako to bolo pri Dark Souls, PC hrdinovia....ale nedivím sa, pri pohľade na zoznam PC exkluzivít je to ako hľadať ihlu v kôpke lacného hnoja, aj ja by som plakal nemôcť hrať GTA V a Bloodborne
  • kennyB
    Alespoň u správného článku, což se o těch dalších říct nedá...
  • víš co je sranda Veskoslave, že jsi na mě včera reagoval jako Veskoslav, člověk by řekl, že mě máš trvale v detrolleru, tak proč jsi na mě reagoval včera z tvého hlavního main nicku?
  • Hnisavec
    bugmi, prázdnotou sveta a nudou cestovania po pustej krajine to nemá šancu tak skoro dohnať žiadna hra....najviac prehypovaná strieĺačka, kde Akčko čo vydrží 20 rokov v púšti zasekáva po 3 výstreľoch....
  • Hnisavec
    FC4 je až jedno pokračovanie FC3 v úplne inom prostredí s vymakanou hratelnosťou...strašné dačo...kam sa to hrabe na PC exkluzivitu Starcraft2, kde jeden diel rozdelili na 3 časti vydávaných 10 rokov....a 25 datadiskov WoWka
  • Hnisavec
    nesmrď tu a pošli radšej dopredu peniaze na Kick"mastodonti robia lacné béčka" starteri, aby si mal čo hrať vôbec....
  • on tam šoustá s králem a ty sis toho nevšiml. Ježíš už to zabal, tak se ponižovat...
  • tomocz
    Jo, Bloud chraň, Bloud tohle, Bloud tamto. Ale rozhodně jsem nepostřehl, že by byl gay. A pokud ano, tak to zase byla nějaká bezvýznamná zmínka.

A vidíš, zase to děláš! Zase reaguješ jen na to, na co si myslíš, že mě můžeš dostat :D
  • tomocz
    Připrav se na tunu mínusů od zdejších Souls fanboys :D
  • Až někdy konzolovky doženou atmosféru starýho dobrýho S.T.A.L.K.E.R.a, tak mi dej vědět *15* *15*
  • až na to, že Bloud je hned po 150 stránkách, takže máš smolíčka dítě..
  • tomocz
    A jéje, konzolový masturbátoři si zase klikaj plusy :D
  • Zajímalo by mě kolik takových her ještě vyjde než na to všichni začnou nadávat třeba jako AC nebo Far Cry. Toto mě přijde jako přeskinovany Ds jako to bylo třeba u zmiňované hry Far Cry 4.
  • Veskoslav
    Neotravuj haháčku;) Nechce se mi zase házet další nick do detroleru.
  • a na firefoxu si naklikáváš a muti-accontuješ co? Trapáček
  • tomocz
    Pokud řeknu, že jsem dočetl do strany 300 pátý knihy a ty mi dáš otázku na něco, co tam ještě nebylo, případně se mě zeptáš na nějakej malej a v tu dobu bezvýznamnej detail z před-předchozí tisícistranový knížky, kterou jsem četl před rokem, tak se nediv, že nevím. Moje paměť je omezená a momentálně se více soustředí na zkoušky než na to, kde je jakej zmrzlej Edur. :)

Za to ty mi většinou odpovídáš jen na věci, na který odpovědět umíš a zbytek přeskočíš a zamluvíš, nehledě na absolutní demagogii ve tvých zprávách, kdy nejsi ochoten připustit, že bych měl v čemkoli, byť jen sebemenší pravdu :) Což já jsem například uznal a po dohrání DS1 jsem názor na tu hru přehodnotil a uznal jsem, že jsem není tak špatná, jak mi původně přišla. Ale ty ne, ty mě budeš furt pronásledovat a snažit se mě nazvat trollem, dítětem a cituji:"dementíkem", přitom jako troll se mi jevíš hlavně ty.
    (Zajímavý, že nikdo jinej tu se mnou problém nemá a normálně se spolu bavíme, možná to má co dělat s tou tvojí radikální extremistickou a s demagogií hraničící vírou v Souls) :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit