Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Osekanou grafiku, autoheal, onebutton qte, koridory, low detaily, nebo neco jineho?
  • obavam se ze co ta hra v sobe skryva mezi radky je nad tve chapani
  • Presne—Kam se podelo nazyvani veci jejich jmeny? Vsude je tohle video obsahem clanku s titulky jako "Novy gameplay / Nove zabery". Jenze on to je tutorial. Predstavuje se v nem ovladani. A na pozadi bezi zabery, ktery jsme uz videli.

Alespon v textu jsem se docetl, ze hudbu uz nedela Motoi Sakuraba. Jen mi vazne vadi to cesky prechylovani asijskych jmen, pac ty se pak stavaji nedohledatelnymi—PRESTANTE S TIM!
  • taky bych chtel, aby se me takovy nobrain hry libili, mel bych pak jednodusi vyber, mohl bych hrat vse, co sem mainstream hrne pod tlakem *9*
  • Sice me tyhle trollovaci valky mezi konzolisty a PCckari moc nebavi, ale mozna sis nevsiml toho, ze krome par her, ktere jsou exkluzivne na konzole, tak na PC vychazi vetsina mainstreamovych sracek taky. Navic na PC si muzu zahrat hromady indie her (ano, jsem jeden z tech lidi, kterym nevadi pixelova grafika, kdyz ta hra dava smysl a ma dobre mechaniky a hratelnost), potom komplexni hry jako treba hry od Paradoxu, hromady slusnych a nadprumerny MMO her (nejen WoW), strategii at uz RTS nebo tahovych, adventur, a spoustu ruznych podivnosti a experimentu, ktere na konzole nikdy nevyjdou. Jakozto PC hrac, ktery hraje na pc uz vice nez 20 let, si i tu konzoli obcas koupim, vetsinou kvuli nekolika hram, ktere na PC nevyjdou (WII kvuli Zeldam a Mario hram, PS3 kvuli Demons Souls, Okami HD, SoC/ICO HD), ale byt tyhle hry na PC (a ze by je PC bez problemu zvladlo, nedavno jsem zkousel Twilight Princess v emulatoru WII a bez problemu hratelne), tak o konzole ani nezavadim.
  • co mu mám na ty smajlíky odpovět??? Viš ty co, raději si vymysli něco, co jsi zase přečetl. Zkus třeba Archiv Bouřné záře, První zákon. Na wiki si to nastuduj a pak nás tu oslňuj svými znalostmi děcko je prolhané...
  • tomocz
    haha: Hlavně to nějak zakecat, když nevíš, co odpovědět, že? :D Ostatně to předvádíš celou dobu :D
  • Ale jo, tohle je prvni hra do seznamu duvodu "Proc si koupit PS4". Doufam ze za 5-6 let na tom seznamu bude aspon 5 her, jako tomu bylo u PS3.
  • HNISAVEC islam na tebe ty nulo. Co za chudacka muis byt, kdyz vsechny hazis do jednoho pytle podle toho jestli hrajou na pc. Achjo ale neboj za deset let (se stestim) prijdes na to o cem to je :)
  • Ty a inteligentní? *15* *15* *15* *15* *15* *15* Nedej se vysmát ty náctileté vemínko *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • *7* Málo smajlíku vskutku....To inteligentního člověka moji úrovně hned přestane bavit diskuze s takovou lůzou..
  • Tak ještě znáš Divinity *15* *15* *15* *15* Tvůj rozhled je obrovský chlapče *15* *15* *15* *15*

A kolik infatilních věcí vychází na ty předražený toustovače? To už raději nezmíníš, co? PC scéna aspoň má ty simulátory, toustovač si o simu může nechát jenom zdát *15* *15* *15* *15* *15* A ne chlapče, Hawx skutečně není sim *15* *15* *15* *15*
  • no jasně, buď máš v hlavě seno a tím pádem bych četl říkanku pro děti nebo čteš hovnoo a děláš tady ze sebe pičulína...
  • Malleth
    To budou dlouhý dva měsíce
  • pardon, zapomněl jsem na infantilní Divinity. Víš, ono je těžké se rozpomenout na všechny ty simulátory a infantilnosti, co PC-scéna produkuje *3*
  • zííív...
  • Hanzales
    Hlavák bude v každém městě, kde mají dvě (a více) nádraží *1*
  • Chudáčku náš nešťastný, nic jiného než Dotu a Diablo neznáš? *15* *15* *15* Zatím tu vtipěm bavíš ty a tvuj hnisajicí žalud :)
  • A kdy konzolisté ? inteligenci ? když si myslí že konzole je lepší než pc ?
  • wenceslaus
    Počkej, hlavák je přece v Praze, né? :-D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit