Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak tohle jsem nějak propásnul, ale vypadá to suprově!!! *14*
  • to je nejatmosferičtější hra, co jsem viděl a to jsem si myslel, že Demon Souls a Dark Souls nemůžou být překonané. Když to srovnám s PC-exluzitiou Divinity: Original Sin, chce se mi nahlas smát.
    • Až někdy konzolovky doženou atmosféru starýho dobrýho S.T.A.L.K.E.R.a, tak mi dej vědět *15* *15*
      • Víš co je vtipný?

S.T.A.L.K.E.R.a si můžeš zahrá i na konzoli :)
        • No nekecej ty srandisto a kterýho? *15* *15* *15* *15*
          • Metro 2033 je zabavna verzia Stalkera
            • Tak ty náš pasáčku ovcí, METRO a S.T.A.L.K.E.R, jsou dva naprosto rozdílné světy, jak co se týče her, tak i jejich předloh, ale hrej toho osla dál, jde ti to dobře *15* *15* *15* *15*
      • Hnisavec
        bugmi, prázdnotou sveta a nudou cestovania po pustej krajine to nemá šancu tak skoro dohnať žiadna hra....najviac prehypovaná strieĺačka, kde Akčko čo vydrží 20 rokov v púšti zasekáva po 3 výstreľoch....
        • Já si nevšim, že by jak v SoCh, tak i CS a CoP byly prázdné krajiny :) To si asi hrál jinou hru náš pasáčku ovcí :) Zasekávání zbraní? A čemu se divíš ty osle, když se vybavíš nějakou nalezenou starou zrezlou herkou? Ano AK, vydrží 20 let v poušti, stejně jako náš slavný SA58, ale kolik problémů způsobí trocha písku na ozubech otočného závorníku, to nevíš, protože si ani na té vojně nebyl ...znalče zbraní *15* *15*
    • wenceslaus
      Tak se směj, je to zdravý. Ale osobně mi přijde prašť jako uhoď.
      Až tam bude něco atmoférou na způsob IL-BoS, tak o konzoli budu uvažovat. Zatím si ty peníze nechám ma Oculus.
  • Vidím, že tady místní diskutéři povětšinou nějak nechápou, na co to vlastně koukají, takže se jim to pokusím osvětlit.

Jedná se o nejnovější počin studia FROM SOFTWARE, které má na kontě legendární RPG Demon's Souls a jeho duchovní pokračování Dark Souls. O něco slabší - byť stále 10/10 - Dark Souls II už vyvíjeli jiní lidé, protože autoři původních skvostů Demon's Souls a Dark Souls pracovali na - wait for it - Bloodborne.

Zatímco v české upirátěné kotlince většina rádobypařanů nechápavě mžourá a přemýšlí, jak to vůbec vyslovit, na západ od našich hranic si maminky můžou dovolit koupit svým ratolestem PS4, takže tyto ratolesti nemusí chodit pařit na tátovo PC, případně trápit přehřáté grafiky svých notebooků, které mají "do školy".

Proto je na západě kolem Bloodborne neskutečný hype a všichni netrpělivě čekáme, jak tahle pecka dopadne. Pokud pochytí pár střípků z geniality Demon's Souls (což je ostatně spolu s Dark Souls jediné RPG za posledních 10 let, které skutečně stojí za hřích), máme se na co těšit. *16*
    • del0
      troll rating: 9.5
    • Takze sis zamastruboval a ted supky hupky vymacknout bedarka a spat.
      • nesmíš podle sebe soudit ostatní, že jsi zakomplexovaný tlustoprd se spousty uhráku neznamená, že to mají i ostatní.
  • kostejnesmrtelny
    Chjo. Odtrolovač se mi zase rozbil *13*
    • Veskoslav
      Mě funguje skvěle:)
      http://i.imgur.com/BnMFoPa.png
      • Blue.Shark
        Musím uznat, že je to dar z nebes :))
      • víš co je sranda Veskoslave, že jsi na mě včera reagoval jako Veskoslav, člověk by řekl, že mě máš trvale v detrolleru, tak proč jsi na mě reagoval včera z tvého hlavního main nicku?
      • a na firefoxu si naklikáváš a muti-accontuješ co? Trapáček
        • Veskoslav
          Neotravuj haháčku;) Nechce se mi zase házet další nick do detroleru.
  • Vy ste tu v diskusiách vždy všetci takí inteligentní.
  • Malleth
    To budou dlouhý dva měsíce
    • No vidis a me prijde jako vcera, kdyz jsem si rikal, ze Bloodborne vyjde az za pul roku ☺ Necim se zaneprazdni a posetri si udivenej vyraz, az ti pak znicehonic dorazi balik s obsahem dolicnym—mnou a lety proverena metoda!
      • Malleth
        Mohlo by konecne vyjit Hotline Miami 2 nebo Hyperlight Drifter. To by to cekani velice zprijemnilo.
        • Vyhlizim presne ty stejny kousky☺ Hotline vydani podle me dost brzdi editor a ten me osobne nijak zvlast nezajima. Ale nevadi, casu beztak malo a restu ve vsech smerech pozehnane.
  • kennyB
    Jedno je jisté, konzolisti budou u téhle hry rádi trpět vším, co zde na hru bylo napliváno *3*
  • Jediné o co mám strach u této hry je repetetivnost prostředí, demons souls a draks souls měly krásně rozmanité, zde to vypadá více stylizované do jedné tématiky, tak snad to i tak dopadne dobře :)
  • Lol tady je to slusna telenovela. Nejlepsi je,kdyby se frajeri sesli v realu,tak si nic do oci nereknou,pze to jsou urcite z 99% brejlaty tlusty nerdove,co si jeste ani v 20 a vic letech nesmocili pimpulu. Ale za klavesnici to jsou boreckove neskutecny.How pathetic *1* *2* *3* *2* *1*
    • nemám problém udělat s Veskou selfie(pokud se vleze do čočky). Vesko co řikáš v pátek v Brně na hlaváku, z Bohumína to je kousek...
      • wenceslaus
        Počkej, hlavák je přece v Praze, né? :-D
        • Hanzales
          Hlavák bude v každém městě, kde mají dvě (a více) nádraží *1*
    • Hnisavec
      mno ja som vtom 1%...asi by sa Vesko a spol. zosrali keby ma videli a rovno mi odovzdali peňaženky....
      • tomocz
        Někdo má svaly... jinej zase mozek. haha :D
        • škoda, že náš hnisavec nemá ani jedno :)
  • Za mě nejočekávanější hra už od první zmínce o project beast. Ty dva měsíce bude jak čekat v dětství na vánoce. Jen škoda té nightmare edice chtělo by to figurku

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit