Přejít na výpis diskuzí
Sedm minut z viktoriánského masakru v Bloodborne předvede obří kladivo a kosu
19.1.2015 | Aleš Smutný
143 příspěvků
-
Nikdy bych nevěřil že se mi zasteskne po Eurogameru ale ten jejich ignore list měl něco do sebe.
Sice by se mi diskuze scvrkla na třetinu ale oddělit zrno od plev by bylo prima. *6* -
se mi libi jak v roce 2015 u aaa hry jsou vyvojari stále lini vyresti problém, co se zbrani v ruce, když potrebuju splhat, nebo delat něco jiného nez s ni machat. Proste ji vypneme lol.
-
Ale jo, tohle je prvni hra do seznamu duvodu "Proc si koupit PS4". Doufam ze za 5-6 let na tom seznamu bude aspon 5 her, jako tomu bylo u PS3.
-
-
tak zrovna kvůli té největší sračce si koupit konzoli....
-
-
Ted jsem volal na playstation podporu,order 1886 cz titulky,uncharted4 cz titulky ,bloodborne cz titulky,gt7 cz lokalizace!
-
-
Heh kéž by zrovna u bloodborn bych to ocenil
-
-
Nedivme se, že mástr Hnisu zná jenom QTE ) U nějaké složitejší hry, kde by nedejbože musel použít více než 4 tlačítka svého ovladače, by se mu pravděpodobně uvařil mozek :)
-
-
v jakém období růstu ztráci pc-gumáci vtipné buňky? Myslíte, že je to, když poprvé zapnou Dotu2, Diablo, simulátor větru nebo úplně něco jíného? Podělte se s námi o vaše tipy...
-
-
Sice me tyhle trollovaci valky mezi konzolisty a PCckari moc nebavi, ale mozna sis nevsiml toho, ze krome par her, ktere jsou exkluzivne na konzole, tak na PC vychazi vetsina mainstreamovych sracek taky. Navic na PC si muzu zahrat hromady indie her (ano, jsem jeden z tech lidi, kterym nevadi pixelova grafika, kdyz ta hra dava smysl a ma dobre mechaniky a hratelnost), potom komplexni hry jako treba hry od Paradoxu, hromady slusnych a nadprumerny MMO her (nejen WoW), strategii at uz RTS nebo tahovych, adventur, a spoustu ruznych podivnosti a experimentu, ktere na konzole nikdy nevyjdou. Jakozto PC hrac, ktery hraje na pc uz vice nez 20 let, si i tu konzoli obcas koupim, vetsinou kvuli nekolika hram, ktere na PC nevyjdou (WII kvuli Zeldam a Mario hram, PS3 kvuli Demons Souls, Okami HD, SoC/ICO HD), ale byt tyhle hry na PC (a ze by je PC bez problemu zvladlo, nedavno jsem zkousel Twilight Princess v emulatoru WII a bez problemu hratelne), tak o konzole ani nezavadim.
-
Ty a inteligentní? *15* *15* *15* *15* *15* *15* Nedej se vysmát ty náctileté vemínko *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
Chudáčku náš nešťastný, nic jiného než Dotu a Diablo neznáš? *15* *15* *15* Zatím tu vtipěm bavíš ty a tvuj hnisajicí žalud :)
-
-
pardon, zapomněl jsem na infantilní Divinity. Víš, ono je těžké se rozpomenout na všechny ty simulátory a infantilnosti, co PC-scéna produkuje *3*
-
-
Tak ještě znáš Divinity *15* *15* *15* *15* Tvůj rozhled je obrovský chlapče *15* *15* *15* *15*
A kolik infatilních věcí vychází na ty předražený toustovače? To už raději nezmíníš, co? PC scéna aspoň má ty simulátory, toustovač si o simu může nechát jenom zdát *15* *15* *15* *15* *15* A ne chlapče, Hawx skutečně není sim *15* *15* *15* *15* -
-
To jsem nečetl a nemám nutkání tvrdit opak. Každej máme něco, tak tady nemachruj s tím, co máš ty a co jiní nemaj. Může se ti totiž stát, že ti jiní daj přes držku něčím, co zase nemáš ty. Domysli si pod tím co chceš, když tvrdíš, že nepotřebuješ naraci, jistě si tam pár myšlenek najdeš :)
-
Náhodou, je tam simulátor chleba :)
-
co mu mám na ty smajlíky odpovět??? Viš ty co, raději si vymysli něco, co jsi zase přečetl. Zkus třeba Archiv Bouřné záře, První zákon. Na wiki si to nastuduj a pak nás tu oslňuj svými znalostmi děcko je prolhané...
-
haha: Hlavně to nějak zakecat, když nevíš, co odpovědět, že? :D Ostatně to předvádíš celou dobu :D
-
*7* Málo smajlíku vskutku....To inteligentního člověka moji úrovně hned přestane bavit diskuze s takovou lůzou..
-
-
-
-
A kdy konzolisté ? inteligenci ? když si myslí že konzole je lepší než pc ?
-
-
zííív...
-
-
-
-
Stejně to tady ti konzoláci pěkně zapleveli, úplně bych jim zakázal diskutovat o hrách....
-
-
close enough, vubec neni ten tvuj obrazek 4x prtscrovanej jpg se spoustou artefaktu *1*
-
-
o čem se tu bavíme???
-
-
zes to spatne oriznul a tvuj peasant mozecek nezvladne pouzit jinej program nez malovani, a malovani bohuzel neumazonuje jinej, nez hranatej vyber *1*
-
-
nechápu
-
-
-
-
-
Taky jsem byl zarputilej pckar, ale casem jsem zmenil nazor. Hodne "hardcore" paranu preslo na konzole a neresis problemy s hardware/ovladacema atd... Zapnes a hrajes, spousta her ma coop rezim nebo splitscreen... A to je uplne o necem jinem. Pritelkyne by ti mohla vypravet, jak ji ty dlouhy seance s kamosema serou :) Je pravda, ze ceny her jsou na konzole jinde. Ale koupit si pc za 40 000,- kc a pak hrat hry optimalizovany pro "nextgen" zastaraly konzole neni moc moudry. Hry jsou optimalizovany prevazne na konzole ( vyvoj se zaplati), protoze hra na konzoli je drazsi nez na pc. Vsechno je v optimalizaci, vyvojari dokazali skoro nemozny s GTA5 na starej konzolich. Jde to i po 8 letech na stejnym zeleze udelat hezci hru.
-
-
Hardcore onebutton mashing. *15*
A to je uplne o necem jinem - naprosto souhlasim, proto se to neda srovnavat. Je to o necem jinem.
Na pc si nezahrajes moc splitscreenu, na konzoli si nezahrajes v dobry kvalite. Cili konzole na opilecky party a pc na profi hrani.
-
-
3...2...1....flame!
-
Kéž by to tahle hra od kritiků schytala a finančně propadla, aby si tvůrci uvědomili, že udělat copy&paste Crap Souls série je zhovadilost a hlavně vývojářská lenost. Pak za to budou chtít plnou pálku a ještě si dovolí to udělat exkluzivně.
Na CoD a AC se každý rok taky nadává, že je to furt to samé, jen reskinované (což je oprávněné), v tom případě si to ale zaslouží i Bloodbored. -
-
Nejsi náhodou ty ten vypatlaný trol, co tu u každého článku o jakékoliv Souls hře brečí, že má malého pinďulu a v těch hrách se skoro dostal přes úvodní menu, ale jakmile to na něj udělalo strašidelný zvuk, tak se lekl, skoro mu sklesly varlata, načež hru vypnul?
-
-
on je neškodnej, snaží se tu nějak prosadit, hraje si na Trolla.Diskuzního a jeho Gayrim, jen si prostě vybral hru kterou nehrál a o které ví prd.. Jsou tu horší jedinci, tenhle nestojí za námahu..
-
-
Myslíš mě? To ses trošku přepočítal, neboť nemám potřebu diskutovat inkognito :) BTW: Hudba ve videu se mi dost líbila.
-
-
ty nejsi troll nebo jsi? Nevím, podle mě jsi jen dítě, které si rádo vymyšlí na diskuzích, pak se člověk zeptá na otázku z Malazu a tu nic, kde nic, neví, čumí a blbě trolí. Takže takové trollí dítě...
-
-
no jasně, buď máš v hlavě seno a tím pádem bych četl říkanku pro děti nebo čteš hovnoo a děláš tady ze sebe pičulína...
-
Na stopadesátý straně jsem ani ještě nevěděl, kdo je král a vůbec kdo je kdo :D To je můj problém s Malazem, vždycky mi trvá třetinu knížku, než se zorientuju v tom milionu nových postav :D
A zase to děláš :D -
on tam šoustá s králem a ty sis toho nevšiml. Ježíš už to zabal, tak se ponižovat...
-
Jo, Bloud chraň, Bloud tohle, Bloud tamto. Ale rozhodně jsem nepostřehl, že by byl gay. A pokud ano, tak to zase byla nějaká bezvýznamná zmínka.
A vidíš, zase to děláš! Zase reaguješ jen na to, na co si myslíš, že mě můžeš dostat :D -
až na to, že Bloud je hned po 150 stránkách, takže máš smolíčka dítě..
-
Pokud řeknu, že jsem dočetl do strany 300 pátý knihy a ty mi dáš otázku na něco, co tam ještě nebylo, případně se mě zeptáš na nějakej malej a v tu dobu bezvýznamnej detail z před-předchozí tisícistranový knížky, kterou jsem četl před rokem, tak se nediv, že nevím. Moje paměť je omezená a momentálně se více soustředí na zkoušky než na to, kde je jakej zmrzlej Edur. :)
Za to ty mi většinou odpovídáš jen na věci, na který odpovědět umíš a zbytek přeskočíš a zamluvíš, nehledě na absolutní demagogii ve tvých zprávách, kdy nejsi ochoten připustit, že bych měl v čemkoli, byť jen sebemenší pravdu :) Což já jsem například uznal a po dohrání DS1 jsem názor na tu hru přehodnotil a uznal jsem, že jsem není tak špatná, jak mi původně přišla. Ale ty ne, ty mě budeš furt pronásledovat a snažit se mě nazvat trollem, dítětem a cituji:"dementíkem", přitom jako troll se mi jevíš hlavně ty.
(Zajímavý, že nikdo jinej tu se mnou problém nemá a normálně se spolu bavíme, možná to má co dělat s tou tvojí radikální extremistickou a s demagogií hraničící vírou v Souls) :D
-
-
-
-
-
-
Pane Smutný. Máte v nadpisu překlep.
-
-
Presne—Kam se podelo nazyvani veci jejich jmeny? Vsude je tohle video obsahem clanku s titulky jako "Novy gameplay / Nove zabery". Jenze on to je tutorial. Predstavuje se v nem ovladani. A na pozadi bezi zabery, ktery jsme uz videli.
Alespon v textu jsem se docetl, ze hudbu uz nedela Motoi Sakuraba. Jen mi vazne vadi to cesky prechylovani asijskych jmen, pac ty se pak stavaji nedohledatelnymi—PRESTANTE S TIM!
-